Bebek İkinci El Anne Bebek çantası arıyorum

ecem0655

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
174
1
48
Ankara
sıradan bir sırt çantası almakla yanlış yapmışım.aradığım çanta çok gözlü ve gözler fermuarlı olmalı(benimki fermuarlı değil mıknatıslı kullanışlı olmuyor)çapraz ve yandan takılır olabilir.termal bölmesi olursa çok iyi olur.elinde olan arkadaşlar resim ve fiyat bilgisi bekliyorum.ilgilenenlere şimdiden teşekkürler.

merhaba

bende lullabiy kapri kanvas bordo renkli var. bir ya da iki kez kullandım. dısarı pek çıkmadıgım için kullanamıyorum. evde öylece duruyor. en ucuz fiyatı asagıdaki linkteki gibi. ilgilenirseniz resimlerini cekip yollayayım size. 80 tl olarak dusunuyorum fiyatını. istanbuldaysanız elden verebilirim. degilseniz kargoyu ben ödeyerek yollayabilirim. cantada termal göz de var. pek cok yan bölmeler de var.

en ucuz Lullaby Kapri Kanvas Anne-Bebek antas fiyat akakce.com'da

iki tane canta kullandim oglumu buyuturken. ikisinden de cok memnun kaldim. siddetle tavsiye ederim

Skip Hop Dash Deluxe Diaper Bag- Uptown Stripe - Best Price

Lujosa Mochila para Pañales Convertible con Bolsillos FastFinder

ikisi de cok cok rahat ettigim urunlerdi. fisher price olani oglum kucukken digerini de artik daha az esya gerekliyken kullandim. simdi oglum 22 aylik ve buyuk bir kol cantasinin icinde onun kendine ait bir bolumu var :)

satmayi hic dusunmemistim ama ilgilenirseniz fiyat belirleyebilirim.

sevgiler,

fisher price dediğiniz gibi çok kullanışlı gibi duruyor aradığım da bu tarz bir çanta sizinkinin fotoğrafını ve fiyatını mail atar mısınız lütfen.55hemsemra@mynet.com ilginize teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…