Anne bebek arasinda kan uyuşmazlığı

babymom38

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Mart 2025
9
1
1
25
Merhabalar yeni dogum yaptim esim ve benim aramda kan uyusmazligi var ben B- esim 0+ igne vs. Yapildi ama bebegimlede kan uyuşmazlığı var 0+ pozitif sarilik icin bugun doktora gittik bilurubin seviyesi 17.5 cikti beslenme vs. İyi gibi zorlada olsa 1 saate bir emziriyorum suanlik yatos vermediler doktor takipliyiz mama kullanmalimiyiz ayriyeten sutummu yaramiyor konu hakkinda yardimci olurmusunuz

Sütünü yetiyorsa mama vermenize gerek yok, gerek olsa zaten doktorlar söylerdi. Sütünüzle alakalı değil, kan gruplarımız dan kaynaklanan bir durum, yavaş yavaş bilirubin düşecektir emzirmeye devam edin.

Bizimde kan uyuşmazlığına bağlı sarılığımız vardı 20. Günden sonra atlattık çok şükür ben sadece emzirdim ama meme ucu yarası yüzünden emziremediğim dönem mama aldı

Eşimle benimde kan uyuşmazlığımız var . 3 bebegimden ilk bebeğim olmadı onun kan grubu 0+ ilginc olan . 2 si sarılık oldu 40 gün içinde bitti . En çok 14 u gördük sonra düşüşe geçti. Eğer düzgün emiyorsa uyku hali yoksa uyanıp aktif emiyorsa aynen devam. Benim çok uyku hali ve yanlış emzirmeden kilo alamadı bezinde kirmizilik görünce mama verdim emzirmeyle birlikte . Ona rağmen sarılığı 40 güne kadar sürdü.

Eşimle benimde kan uyuşmazlığımız var . 3 bebegimden ilk bebeğim olmadı onun kan grubu 0+ ilginc olan . 2 si sarılık oldu 40 gün içinde bitti . En çok 14 u gördük sonra düşüşe geçti. Eğer düzgün emiyorsa uyku hali yoksa uyanıp aktif emiyorsa aynen devam. Benim çok uyku hali ve yanlış emzirmeden kilo alamadı bezinde kirmizilik görünce mama verdim emzirmeyle birlikte . Ona rağmen sarılığı 40 güne kadar sürdü.
Bizde kan testi verdik 17.5 gorduk beni korkutan durum bu

Uyku halide gunduzleri cbelli saatlerde oluyor sonra 40 50 dakikada bir kendi uyaniyor emmesi vs. Olmasi gerektigi gibi bende mamayi dusundum acaba sut yeterli gelmiyormu diye ama doktorumuz birsey demedi daha

Endiselenme düşüşe geçer ilk hafta ise bu değer . Zaten 30 ve üstü tehlikeli . Yavaş yavaş düşüyor . Hatta yigenimin ,uzamış sarılık oldu ,3 ay çocuk sarı idi sonra beyazladi .anne sütü sarılığı denmişti.

Endiselenme düşüşe geçer ilk hafta ise bu değer . Zaten 30 ve üstü tehlikeli . Yavaş yavaş düşüyor . Hatta yigenimin ,uzamış sarılık oldu ,3 ay çocuk sarı idi sonra beyazladi .anne sütü sarılığı denmişti.
Daha 6 günlük insallah gecer cok tesekkur ederim bilgilendirme icin doktorlara gidince biraz korkutuyorlar sahsen birde ilk bebegim

Kan testlerinde en yuksek kaci gordunuz
Sadece bir kere kan verdik 17yi gördük doktor bu pik yaptığı değer bundan sonra düşer dedi zaten ondan sonra verdiğim mama ağır gelmiş hipp kullanmıştık aşırı kusma oldu onun derdine düşüp bidaha sarılık baktırmadık bile

Back
X