• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anne babasıyla yaşamamızı istiyor. bakar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

P3rimasali

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
396
138
123
4 ayı geçiyor birisiyle görüşüyorum birbirimizi çok seviyoruz büyük bi olay atlattık daha da bağlandık. Evlenmek niyeyimiz ama o anne babasıyla yaşamamızı istiyor. Ortada maddi yetersizlik ya da bir ihtiyaç durumı yok belli olan sadece biraz yaşlılar ve ayrı kalmak istemiyor. Ben de karşılıklı evlerde yaşamayı önerdim ama tavizi yok aynı ev olacak kabul etmezsen sen bilirsin diyor. Annem ne kadar bağlı olduğumuzu bilmiyor ama bu niyetle konuştuğumuzu biliyor durumu anlattım "ben izin vermem beni çiğnemen gerekir" dedi. Ben kendim zaten kararsızdım ama ailesi çok iyi ve hoş insanlar olduğu için belki yapabiliriz diye düşünüyordum annem böyle diyinceye kadar. Ne yapmalıyım sizce. Daha kesin belli değil görüştüğüm kişinin ailesiyle henüz konuşulmamış bir durum belki onlar kabul etmez ama karşı taraf resti çekmiş durumda benim de annem..

Canım çok yaşlılarsa bir şey diyemem ama inan aynı evde yaşamakla ayrı evde yaşamak arasında dağlar ötesi fark var. En azından karşılıklı daireler olsa daha güzel olur. Yine yemekler bir olur vs ama aynı ev ne bileyim zor bir durum Allah yardımcın olsun.

4 ayı geçiyor birisiyle görüşüyorum birbirimizi çok seviyoruz büyük bi olay atlattık daha da bağlandık. Evlenmek niyeyimiz ama o anne babasıyla yaşamamızı istiyor. Ortada maddi yetersizlik ya da bir ihtiyaç durumı yok belli olan sadece biraz yaşlılar ve ayrı kalmak istemiyor. Ben de karşılıklı evlerde yaşamayı önerdim ama tavizi yok aynı ev olacak kabul etmezsen sen bilirsin diyor. Annem ne kadar bağlı olduğumuzu bilmiyor ama bu niyetle konuştuğumuzu biliyor durumu anlattım "ben izin vermem beni çiğnemen gerekir" dedi. Ben kendim zaten kararsızdım ama ailesi çok iyi ve hoş insanlar olduğu için belki yapabiliriz diye düşünüyordum annem böyle diyinceye kadar. Ne yapmalıyım sizce. Daha kesin belli değil görüştüğüm kişinin ailesiyle henüz konuşulmamış bir durum belki onlar kabul etmez ama karşı taraf resti çekmiş durumda benim de annem..
sakın kabul etmeyin aşktan geberseniz de olacak şey değil çok pişman olursun.

Evlilik o değil ya. Anne baba çocuk olacaksınız :) Ne bi özel hayat, ne özel akşam yemekleri, sarılıp film izlemece hiçbiri olmayacak.. İstediğin gibi giyinemeyeceksin evde. Duş bile sıkıntı olacak. Küçücük bi odaya sıkışıp kalacaksın. Bence çok sıkıcı. O insanların iyi ya da kötü olması değil mevzu. Ev üstüne ev olmaz.

Çok iyi anlaşan insanlar bile aynı evde yapamıyorlar yeri geliyor.
Karşılıklı dairelerde oturalım demişsiniz katiyen olmaz demiş.
En azından şimdiden söylemiş bence iyi düşün.
Ev ev üstüne olmaz derler, yol yakınken kararını ver.

böyle bir şeyi kabul etmezdim. ev üstüne ev olmaz. ne kadar iyi olunursa olunsun, bir arada yaşamak farklı bir şey. benim babannem de yaşlı. 77 yaşında ve tek yaşıyor. aile apartmanı. ama hiç birimizin evinde sürekli yaşamak istemiyor. yatış saatim, kalkış saatim, yemek saatim uymaz. gelenim gidenim olur, sıkıntı veririm. beni kendi halime bırakın, arada gelin yoklayın der. genel temizlik dışında günlük işlerini bile yapar. evi her zaman derli topludur. torunları için dolabında hep kek, kurabiye bulundurur. maşşallahı var. ama uzakta olmazdı. çünkü hastalık oluyor, hemen ilgileniliyor.

Aynı ev işi bence de çok zor olmalı tabi ki Ama çok yaşlılarsa kendi başlarına idare edemiyorlarsa durum değişebilir, annenin bu kati tutumu yanlış, tamam kıznın mutluluğunu istiyor ama senin o adamı sevdiğini de düşünmeli ve karatı sana bırakmalıydı.

Canım yaşin kaç bilmiyorum ama bence anneni dinle. Aynı evde yaşamak çok zor olur. Çoğu şeyi istediğin için değil de zorunda olduğun için yapıcaksın. Yemek temizlik kayınvalide karışıcaktır. Kendi evin olsa istediğin saatte kalkar istediğin saatte yatarsın. Eşinle baş başa hiç birşey yapamıycaksın. İstediğin zaman sevişemezsin bile çok sıkıcı değil mi :işsiz:

ya aynı apartman olsun bence .

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?search/22995042/

Bu arkadaş evlenmeden önce kısa süreli annesi ile yaşayalım mı diye konu açmıştı. Annesinin çok iyi bir insan olduğunu söylüyordu. Burda insanların yorumu ile kısa süreli bile olsa birlikte yaşamamaya ama aynı apartmanda yaşamaya karar verdi. Şimdi aynı apartmanda bile o melek kadın konu sahibini delirtmeyi başardı.

Bir sürü olumsuz örnek varken iyi düşünün derim.

Sende resti çek.
Çok istiyorsa kendi ailesiyle oturmaya devam edebilir.

Oldu olacak sende diret benim anne babamla oturalım diye, var mı böyle birşey canım.
Zaten sen makul olan bir teklifte bulunup "yakın oturmayı" teklif etmişşin.
Bulup bınamasın, ne yapacaksınız annesi-babası ile aynı çatı altında.

İyi insanlar olmaları birşey ifade etmez, dünya iyisi olsa, bir özel anına şahit oldumu biter herşey.
İnsan rahatla pijaması ile kendi evinde dolanamayacaksa, ki bu devede kulak, evlenme daha iyi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back