Anne babanın sürekli tartışması

Babanız bence zamanla annenizi çıldırtmış.Cimri ve tartışmada sakin kalan bir adam düşünce ben bile gerildim.Babanızla konuşup algılarını açın. Evde huzursuzluğun kaynağı sadece anneniz değil.Kadın niye varlık içinde yokluk yaşasın.Başka türkü yardımcı olamazsıniz.Boşuna kendinizi üzmeyin

Kadin para kacirma psikolojisine girmis.Yas ilerledikce cok sorun yasarlar.Karniniz doysun yeter diyen bi kocaya kim dayanabilir?Gezme tozma tatil vs yok anladigim kadariyla.

Baba tam olarak evin istek ve ihtiyaçlarını karşılamıyor , anne herifin çocuğusunuz diye çocuklarına çektiriyor...

Kardeşlerinizin ve sizin yaşadıklarınıza gerçekten üzüldüm Rabbim yar ve yardımcınız olsun...
Annenize ve babanıza da kefenin cebi olmadığı gibi sağlık ve gençliğin tekrarı yok zamanı geri alamayiz çocuklar büyüdü az yiyelim içelim gezelim ikinci baharimizi yaşayalım hevesi versin....
Aslında dusunse babanız para biriktiriyorum ama bir saniye sonrasına sağ miyim ölü muyum diye emin olun harcar..
İnsan ölünce arkasından evladina babamla eğlendik gezdik oynadık gölgesinde dinlendik dedirtmeli güzel anılar bırakmalı ozlediginde iyi ki benim babamdı olmalli ağızdan çıkanlar.. anne içinde geçerli tabi ki

Duygularıma tercüman oldunuz. gerçekten öyle. Kötü insanlar değiller kesinlikle bizi sevdiklerini biliyorum bizde seviyoruz ama ben onları öyle görünce çok üzülüyorum şu yaşlarına kadar daha çok babam hep çalıştı didindi ama bizi de geçtim artık kendi için bişeyler yapsın istiyorum bu saatten sonra benim maddi olarak hiç
Bir beklentim yok allahtan tek isteğim birazcık onlar kendi hayatlarını yaşasınlar gezsinler dolaşsınlar hayatın tadını şu zamana kadar çıkarmadılar bu saatten sonra biraz çıkarsınlar tatsınlar istiyorum bu duyguyu üstelik fazlasıyla imkanları varken ama bir türlü anlatamadım onlara bunu varsa yoksa biriktir kafasında babam. Kendine kıyafet bile almıyor. Ben evlenmeden önce bir kere bile ailecek gidip lokantaya gidip yemek bile yemedik bir kere bile il dışına gezmeye gitmedik herşeyi geçtim bizim tek aktivitemiz sene de bir hakkımız vardı piknik hakkımız oda sene de sadece bir kere başka yoktu.. ama dediğim gibi benim bu saatten sonra tek isteğim kendine ve ailesine biraz değer verip bu huyundan vazgeçip herşeyi anlaması kendi ve ailesi için artık bişeyler yapmasını istiyorum.

Bunları yazınca bile çok kötü hissediyorum onlara haksızlık mı yapıyorum yanlış mı düşünüyorum diye ama onları çok seviyorum. Hep dua ediyorum Allah başımızdan eksik etmesin ana babalarımızı ama kızmadan da edemiyorum işte küçükken anlayamıyordum büyüdükçe kendi eşim (çocuğum da olacak inşallah )daha iyi anlıyorum eğer imkan varsa bir ailenin yapması gereken en önemli şeylerden birinin beraber biriktireceği güzel anılar tabi çalışacak insan yeri geldiğinde biriktirecek ama herşeyin bir dozu olmalı hayatı ailesine kendisine zindan etmeyecek şekilde ayarlamalı bunu para hırsı insanın gözünü kör etmemeli benim çok şey içimde kaldı ama unuttum gitti şimdi sadece onlar için üzülüyorum kendilerini bunu layık gördükleri için.

Bbani
Babanız anneniz kardesleriniz için bol bol dua edin....
Cimrilik hastalıktır şeytan insanları fakirlik ile korkutur vesvese yolu ile ama asıl fakirlik parasızlık değil...
Sevgisizlik ilgisizlik ve güzel anı biriktirememektir...
37 yaşındayım. Annem babam 3 sefer pikniğe gittik anımız yok sevgimiz yok

Sizin adınıza da üzüldüm. Her evin her ailenin bir hikayesi vardır hepsinin de kendine göre sıkıntıları vardır Allah daha beterinden saklasın buna da şükür diyorum bazen elden bişey gelmiyor sonuçta oturup kabulleniyor insan. Dediğiniz gibi dua edebilirim onlar için.

Sizin adınıza da üzüldüm. Her evin her ailenin bir hikayesi vardır hepsinin de kendine göre sıkıntıları vardır Allah daha beterinden saklasın buna da şükür diyorum bazen elden bişey gelmiyor sonuçta oturup kabulleniyor insan. Dediğiniz gibi dua edebilirim onlar için

Annenin boşanmadan nafaka davası açma hakkı var. Bilin istiyorum

Hayatım gözlerimin önünden geçti okurken... Valla ben artık hiç takmıyorum bakıyorum strese mi sokuyorlar beni, kavga mı ediyorlar hadi hadş görüşürüz ben şu işimi yapayım diyip kapatıyorum. Zincirleme usulü işler bu noktalara geliyor ne yazık ki eskilerin kafası farklı çalışıyor. Onlar için durum sizin için olduğu kadar üzücü değil ki eşini dinlemek yerine kavga etmeyi tercih ediyorlar ama kardeşleriniz madur oluyormuş... Bilemedim. Onlarda dert etmesin diyeceğim ama babanızın cimriliği hayatı dar eder. Yinede var yemezlerde birgğn mutlaka yerler. Benim annem mesela yemek bile yapmamıştı bi ara babam boğazına düşkündür dolanıp durmuştu uzun süre böyle durumlarda kavga yerine daha bi stratejik olmak lazım annenize taktik verin. Napsn kadıncağız onuda sinir sahibi etmişler Allah bilir kendi baba evindede baskı, bastırılma vardıysa normal bu hali.

Çocuğum var boşanmak istemiyorum diyen kadınlara ibretlik bir konu olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…