How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Anne-Baba olma kararı verdik bakalım ne zaman alabilecez bebeğimizi kucağımıza

inşallah rabbim her isteyene sağlıkla versin canım

2.çizgi silikse kesin hamilesin erken öğrendiğin için silik çıkmıştır çizgi benim öyle olmuştu.inşallah folik asit kullanarak hamile kalmışsındır

ayyyy ne güzel korunmayı bıraktığın ilk ay hamile kalmışsın :)) allahım herkese böylesini nasip etsin inşallah :) strese girmeden uğraşmadan :) biz daha yaz sonu korunmayı bırakmayı düşünüyoruz ama folik asite şimdiden başladım. allahım herkese hayırlısını versin senin gibi güzel haberleri ilk aydan nasip etsin inşallah :)

2.çizgi silikse kesin hamilesin erken öğrendiğin için silik çıkmıştır çizgi benim öyle olmuştu.inşallah folik asit kullanarak hamile kalmışsındır

ayyyy ne güzel korunmayı bıraktığın ilk ay hamile kalmışsın :)) allahım herkese böylesini nasip etsin inşallah :) strese girmeden uğraşmadan :) biz daha yaz sonu korunmayı bırakmayı düşünüyoruz ama folik asite şimdiden başladım. allahım herkese hayırlısını versin senin gibi güzel haberleri ilk aydan nasip etsin inşallah :)

folik asiti bi ay kullanmıştım sonra dşünmüyoruz die bırakmıştım korunmayı bıraktığım an tekrar başladım umarım etkili olmuştur.

ikinci testimde pozitif çıktı kızlar yarında kan tahlili yaptıracam :):):)):

aay hamileliğimin başında iken yazmışım nasıl heyecanlıydım şimdi bambaşka bir heyecanım var Oğlum Erdemim geliyor 35 günümüz kaldı hayırlısıyla kavuşmamıza rabbim isteyen herkese en kısa sürede sağlıkla versin inşallah bebiş ...

Back