sağolun umarım hayırlısıyla kavuşuruz sizin varmı bebeğiniz
merhaba beysal, benim bir kızım var.. 2 yaşında teyzesi.
ikinciyi istiyorum, ama henüz başlayamadık çalışmalara. bi fırsat olmuyor :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağolun umarım hayırlısıyla kavuşuruz sizin varmı bebeğiniz
merhaba beysal, benim bir kızım var.. 2 yaşında teyzesi.
ikinciyi istiyorum, ama henüz başlayamadık çalışmalara. bi fırsat olmuyor :)))
biliyorum begümü anlatıyorsun ya yalel Allah bağışlasın canım umarım begüm izin verirde ikinci için imkanınız olur canım bende merakla hasretle bekleyenlerdenim işte bakalım rabbim ne zaman nasip edecek
hayırlısı olsun bakalım :))
vardır bi vakti zamanı inşallah... sağlıkla gelecekler annelerinin göbüşlerine....
canım öncelikle hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda hayırlı haberler duyarız sizden
biz de ciddi ciddi düşünmeye başladık bu aralar. ama ben doktora gitmeden çalışmalara başlamak istemedim geçen hafta doktora gittim gerekli testler yapılsın diye ama dr adetinin 2. veya 3. günü gelsen daha iyi olur dedi. bi sonraki adet tarihim 11 mart. 12si 13ü gibi giderim doktora bakalım inşallah herşey yolunda gider ve başlarız biz de çalışmalara
Beysal konuyu baştan sona okudum inşallah hamiş haberini bekliyoruz :)
Aslında dün yazacaktım ama bugünü bekledim test yaparsın diye haber varmı ? :)
Hayirli olsun canim insallah tadarsin sen de bu duyguyu. ben de calismadayim su an ikinci ay bakalim bu ay ne olacak
kızlar sabah testi uyguladım iki çizgi çıktı ikincisi biraz silikti çok heyecanlıyım
arkadaşlar heyecandan ölüyorum tekrar bir test yapıp mı eşime sölesem ne yapsam ay eşime nasıl sölesem
amin inşallah benimde kesindir.