hayırlısı olsun, inşallah güzel haberlerini verirsin bize en kısa zamanda.
Merhaba herkese ben yeni üye oldum bu ay itibari ile korunmayı bıraktık bakalım ne zaman alabilecez bebişimizi kucağımıza Rabbim ne zaman nasip edecek bize muhtemel adet tarihim 29.02.2012 bakalım ne oalcak çok heyecanlıyım
Merhaba herkese ben yeni üye oldum bu ay itibari ile korunmayı bıraktık bakalım ne zaman alabilecez bebişimizi kucağımıza Rabbim ne zaman nasip edecek bize muhtemel adet tarihim 29.02.2012 bakalım ne oalcak çok heyecanlıyım
İnşallah alırız canımHayırlı olsun canım inşallah en kısa sürede alırsın haberlerini... Bende senin gibi yeni bıraktım korunmayı :)
onu bende duymuştum o yüzdende çok hevesliyim ama korkuyorumbu ay bile hamile kalırsın bence..zaten ilk denemelerde olursa oluyor..
hakkında hayırlısı olsun inşallah çok beklemezsn canım..
Amiin ne güzel dilekleriniz var Arkadaşlar Allah razı olsun . bu arada aynı gün bat bakalım inşallah güzel haberleri veririz birlikteBenimde adet datirihm 29 şubattı ve bizde şubat ayının 14nden beri korunmuyoruz bakalım inşallah allah kalbimize göre veriri hayrlısı allahtan cnm inşallah bizde tüm anneler gibi ''hamilesin'' dediklerinde duyulan o duyguyu yaşarız en kısa zamanda.
benimde bugün adet olmam gerekiyo olmazsam yarın test yapıcam.inşallah hepimiz çabalarımızın karşılığını alırız
birde bende şöyle bir şey var ben adet olmadan on gün önce benim göğüslerim çok acırdı şişerdi yumurtalıklarımda bir gruldama falan olurdu ama yok 5 gün var adetime bakalım olucakmı birşeyler acaba hamişmiyim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?