How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Anne-Baba olma kararı verdik bakalım ne zaman alabilecez bebeğimizi kucağımıza

Beysal

Prensim ikinci aşkım.....
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
4.800
502
173
Merhaba herkese ben yeni üye oldum bu ay itibari ile korunmayı bıraktık bakalım ne zaman alabilecez bebişimizi kucağımıza Rabbim ne zaman nasip edecek bize muhtemel adet tarihim 29.02.2012 bakalım ne oalcak çok heyecanlıyım

Merhaba herkese ben yeni üye oldum bu ay itibari ile korunmayı bıraktık bakalım ne zaman alabilecez bebişimizi kucağımıza Rabbim ne zaman nasip edecek bize muhtemel adet tarihim 29.02.2012 bakalım ne oalcak çok heyecanlıyım

hayırlısı olsun inş. Mujdeli haberlerini bekliyoruz.

inşallah olur heyecanlıyım umarım hevesim kursağımda kalmaz

Hayırlı olsun canım inşallah en kısa sürede alırsın haberlerini... Bende senin gibi yeni bıraktım korunmayı :)

bu ay bile hamile kalırsın bence..zaten ilk denemelerde olursa oluyor..
hakkında hayırlısı olsun inşallah çok beklemezsn canım..

Benimde adet datirihm 29 şubattı ve bizde şubat ayının 14nden beri korunmuyoruz bakalım inşallah allah kalbimize göre veriri hayrlısı allahtan cnm inşallah bizde tüm anneler gibi ''hamilesin'' dediklerinde duyulan o duyguyu yaşarız en kısa zamanda.:49:

benimde bugün adet olmam gerekiyo olmazsam yarın test yapıcam.inşallah hepimiz çabalarımızın karşılığını alırız

Hayırlı olsun canım inşallah en kısa sürede alırsın haberlerini... Bende senin gibi yeni bıraktım korunmayı :)
İnşallah alırız canım
bu ay bile hamile kalırsın bence..zaten ilk denemelerde olursa oluyor..
hakkında hayırlısı olsun inşallah çok beklemezsn canım..
onu bende duymuştum o yüzdende çok hevesliyim ama korkuyorum

Benimde adet datirihm 29 şubattı ve bizde şubat ayının 14nden beri korunmuyoruz bakalım inşallah allah kalbimize göre veriri hayrlısı allahtan cnm inşallah bizde tüm anneler gibi ''hamilesin'' dediklerinde duyulan o duyguyu yaşarız en kısa zamanda.:49:
Amiin ne güzel dilekleriniz var Arkadaşlar Allah razı olsun . bu arada aynı gün bat bakalım inşallah güzel haberleri veririz birlikte
benimde bugün adet olmam gerekiyo olmazsam yarın test yapıcam.inşallah hepimiz çabalarımızın karşılığını alırız

hadi inşallah güzel haberlerini verirsisn

Arkadaşlar bendeki belirtiler;
yumurtlama günümden sonra kasıklarımda batmalar oldu
ara ara mide bulantım oluyor
belim ağrıyor bu sıralar
ve bu sıra deli gibi tatlı istiyorum
ama göğüslerimde hiçbir belirti yok

valla canım inş. hamişsindir ama yani çoğu kişide bana psikolojikmen oluyor diyo işte bu miğde bulanması falan çünkü en az iki haftadan önce olmazmış bulanma falan kokulara karşı duyarlılık ki inşallah hamilesindir :D adet gününe daha varmıydı?,

peki adet belirtin varmı göğüs acıması yumurtalıklarda ağrı falan ne biliyim gaz falan benmde adetime 5 gün var ve bende bu ay korunmadım vve bende adete dair hiç bir belirti yok inşallah kalmışımdır:D
:49:

yani işte yukarıda anlattıklarım var benim adet önce göğüslerimde hiçbir değişiklik olmaz zaten canım canım tatlı istyor çok aşırı derecede normalde o kadar istemem ve sevmem of bilmiyorum acaba erken gebelik testi mi alsm ne yapsam ya

canm kişiye göre değişiyor kimi kişilerde adetten 3 4 gün önce yapılan testlerde çıkıyormuş bence adetinin gecikmesini bekle bi 2 3 gün geçtikten sonra kan testi yaptır garanti çıkıyo çünkü kan testinde ama şimdiden sana test alp yap desem çıkmazsa hayel kırıklığına uğrarsın. benim adetim 21 gün gecikmişti ve bu 21 gün içinde belki on tane test aldım yaptım hiç birinde çıkmadı kan tahlili bile yaptım çıkmamıştı meğersem ben hamile kalmışım ama düşmüş bebeğim :( anlamadık hiç birimiz. demek istemem şu biraz daha bekle derim ben :) baktınki adetin gününde gelmedi 2 3 gün geçti test yaptır derim ben :)

birde bende şöyle bir şey var ben adet olmadan on gün önce benim göğüslerim çok acırdı şişerdi yumurtalıklarımda bir gruldama falan olurdu ama yok 5 gün var adetime bakalım olucakmı birşeyler acaba hamişmiyim yaaa :14:

birde bende şöyle bir şey var ben adet olmadan on gün önce benim göğüslerim çok acırdı şişerdi yumurtalıklarımda bir gruldama falan olurdu ama yok 5 gün var adetime bakalım olucakmı birşeyler acaba hamişmiyim yaaa :14:

inşallah öylesindir canım

Back