anne-baba farklı tutum

canım zaten sonuç önemli..çözüm eşinle senin tutarlı davranmanız..başka bi çözümü yok bu işin..eşinle konuşup ona böyle bi kızımız olmasını istemiyosan kendini düzelt demelisin..yoksa böyle bi kızın olacak demelisin..bişey dediğimde onaylamasan bile sesini çıkartma karışma o bile tersini söylemenden iyidir de..kızın ona yöneldiğinde ben bilmem kızım annen bilir demesini aynısını seninde yapacagını söyle..eşini bu tarz davranmak için ikna etmek zorundasın..ona yanlışını anlatmak zorundasın..bence..

canim boyle olmazki.bir sye ya ikinizde evet diyi ya ikinizde hayir diyin eger sen birseye evet diceksen esin hayir diyosa olmaz kizim baka baba haiyr diyoda de .yada tam tersi.eger esin boyle yapmiyosa kzinin gormedigi yerlerde bi guzel hasla esini

bazen eşimde ister istemez karışıyordu mesela yediriken çok yedi zorlama çkarıcak şimdi ,bırak uyumasın...vb "kızımla sabahtan akşama kadar ben ilgileniyorum neyin doğru neyin yanlış olduğunu çocuğumun dilini senden daha iyi biliyorum onun yanında böyle konuşursan eğitim,ini zor veririz diyorumdum " hani hiçte karışma demek olmaz olduğu için bizde artık şifreli hallediyoruz eğer kızımın çok üstüne gittiğimi düşünüyorsa mesela yemek konusunda canım bir bardak su getirirmsin diyor eğer bende daha yemesi gerektiğini düşünüyorsam 1kaç dakika içinde getireceğim diyorum oda birkaç kaşık daha deneyeceğim anlamına geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…