Anne baba ayri sevgilimin ailesi ile nasil tanistiricam

Lagaaluga

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2016
3
0
32
kizlar merhaba,
Bendeki durum baya karisik ama ozet gecmeye calisicam. Ben dugunume 2 ay kala ayrildim. Resmi nikah olmustu fakat nikah sonrasinda kufurleri siddeti basladi. Ve birde oncesinde birden cok kez aldattigini ogrenince dugunde olmadan ayrilmayi tercih ettim. Kagit uzerinde olsa bile imzalar atildigi icin uzun bir sure bosanma islemleri ile ugrastim. Simdi hayatimda biri var evlenmeyi istiyoruz. Fakat anne ve babam ayri. Bundan onceki iliskimde tanismada biraraya gelmemislerdi. Soz yapilacagi zaman evimizin bahcesini organize etmistik annemle ve cok kalabalik yapmistik. Babamda o sekilde gelmisti. Onu getirene kadar cok ugrasmistim ben. Birbirlerinin yuzune bile bakmiyorlardi. Ama o durumda nisanlimin ailesi beni ve ailei iyi tanidigi icin bu sorunlar goze batmamisti. Benimle birlikte olup yardim etmislerdi. Simdi ise durum bambaska. Sevgilim ailesiyle daha tanismadim. Tanistiktan sonra birde benim gecmisimdeki bu durumu anlatmamiz gerekicek. Bu durumu nasil anlaticaz. Anadolu insani kabullenirmi ters tepki verirmi bilemiyoruz. Diger taraftanda hadi kabullendiler beni sevdiler diyelim sonrasinda bide ailelern tanisma durumu var. tanisma faslinda babam annemin evine gitmez annem babamin evine gitmez. Hadi onuda bi sekilde cozduk diyelim once annemin evine gelip tanistilar sonra babamla disarida biyerdemi tanistiracagim. Babamin esi ile gorusmuyoruz hicbirsekilde. Onlarin evinde olmaz .. Onuda atlattik diyelim kiz isteme nerede olucak. Eski evimizdende tasindik eskisi gibi kalabalik yapayim babam gelsin durumuda olamaz annemde evli babamda evli. Ailesi dusunmezmi bu kizin anne babasida boyle sorunlu. Kizda evlenmis bosanmis zaten daha 25 yasinda. Demekki kizinda psikolojisi bozuk bizimkindende ayrilir diye. Cok caresiz kaldim akil verin lutfen :KK43:

hımm!!! ayrı ayrı görüştür ya da annene ve babana durumu anlat bı oncekı gibi ugrasmak ıstemedıgını zaten zor bır donem atlattıgını anlat anlamazlarsa hangı taraf yanında olursa onunla tanıstır sevgılının aılesını yapacak bısey yok... aılesı senın kagıt uzerınde bosandıgını bılıyor mu canım ?

hımm!!! ayrı ayrı görüştür ya da annene ve babana durumu anlat bı oncekı gibi ugrasmak ıstemedıgını zaten zor bır donem atlattıgını anlat anlamazlarsa hangı taraf yanında olursa onunla tanıstır sevgılının aılesını yapacak bısey yok... aılesı senın kagıt uzerınde bosandıgını bılıyor mu canım ?
Daha ailesi ile tanismadim. Benim varligimdan haberdarlar fakat sehir disinda olduklari icin istanbula geldiklerinde benimle ve ailemle tanisicaklar. Ben olucaklari tahmin ettigim icin simdiden strese girdim:KK43:

sıkıntı yapma canım burda en buyuk iş erkek arkadasına dusuyor o olayı ne kadar ıyı anlatırsa ve kabullendıgını gosterrse aılesıde kabullenır dıye dusunuyorum... sen kendı aılenle olan kısmı halet baktın olmuyor ayr ayrı tanıstırrsın annenle evde, babanla da bı cafede ya da yemekte tanıstrrsın.. bosanmaları kotu bısey degıl bunu sorun etmezler heralde bu senın sucun degıl sonucta :) pekı senın kagt uzerınde bosandıgını bılıyorlar mı ?

sıkıntı yapma canım burda en buyuk iş erkek arkadasına dusuyor o olayı ne kadar ıyı anlatırsa ve kabullendıgını gosterrse aılesıde kabullenır dıye dusunuyorum... sen kendı aılenle olan kısmı halet baktın olmuyor ayr ayrı tanıstırrsın annenle evde, babanla da bı cafede ya da yemekte tanıstrrsın.. bosanmaları kotu bısey degıl bunu sorun etmezler heralde bu senın sucun degıl sonucta :) pekı senın kagt uzerınde bosandıgını bılıyorlar mı ?
Hayir daha tanismadik bile. Once tanisicaz beni onyargisiz tanisinlar severler diye dusunuyoruz zaten. Sonrasinda bu durumu soylicek erkek arkadasim. :)

çok zor durumun Allah yardımcın olsun. ailenin soruları kimseyi ilgilendirmez. erkek arkadaşın yanındaysa açıkçası ailesine d epek laf düşmez. önemli olan senin kişiliğin ve karakterin. yaşadığın şeylerde seni ilgilendirir.

annenler ile ilgili kısım kimseyi ilgilendirmez, onu boşver, sonuçta ayrılmışlar ve her ikiside evli olduğu için ne olursa olsun karşı taraf hoş görecektir, normal bir durum yani.

bence diğer durumu anlatmayın ne olacak ki? ailelerin kafasının bulanmasına gerek yok, iki durum üst üste gelince özyargılı yaklaşabilirler, sonuçta erkek arkadaşınız biliyor her şeyi, onların bilmesine gerek yok bence.

yada son seçenek, hiç çekinmeden her şeyi söyleyeceksiniz, bu sizin geçmişiniz, ortada bir hata yok tam tersi cesaret örneği göstermişsiniz, olmayacak bir şeyi sırf nikah kıyıldı diye sürdürmeniz hata olurdu. evet zor bir durum ama içinizi ferah tutun ve rahatlayın, insan kendi yaşadıklarını, durumunu ne kadar normal görürse çevredekilerde öyle görüyor, siz büyütüp stres yaptıkça olaylar da büyür inanın.

X