Doğuma Hazırlık !!!anne adaylarına kitap önerileri!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

fatmakatsura

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
39
122
63
40
merhaba sevgili bayanlar bende şuan hamileyim gerçi benim doğuma daha çok var duruyor ama şimdiden bilinçlenmek istiyorum açıkcası. doğum olduğunda çocuğuma kucağıma aldığımda çocuk bana ben çocuğa şaşkın şaşkın bakıp ne yapacağını bilmeyen bir anne olmak istemiyorum. o yüzden anne olmuşlardan kitap önerileri istiyecektim emzirme gelişim oyun hepsini kapsayan yardımcı olursanız çok sevinirim. bu arada benim doğum tarihim ultrason cihazı ve internetteki hesaplayıcılara göre 1 ocak 2015 gösteriyor bakalım ne olacak yeni yılın ilk bebeklerinden mi olacak yoksa eski yılın son bebeklerindenmi allah sağlıklı sıhatli sağ sağlim benim ve tüm anne adaylarının bebeklerine kavuşmayı nasip etsin

Hayirli olsun öncelikle. 365 kipir kipir oyun ve 365 civil civil oyun kitapları var ismini yanlis yazmis olabilirim. Bunlara oyun için bakabilirsiniz. Ailecek oynanabilecek oyunlari içeriyor. Bende şuan bir eğitimci olarak arastiriyorum. Ayrıca bu kitaplar 5-6 yasina kadar elinizin altında olacaktır.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hamilelik öncesi, hamilelik süresinve ve de doğum, bebeğimizi kucağımıza ilk aldığımız anlar için yıllardır vazgeçilmez yüzlerce tekrar baskı yapmış ve benim de hamile olduğumu bile bilmeden önce aldığım bir kitap var ki herkese kesinlikle tavsiye ediyorum..

"Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler?" Epsilon yayınları Heidi E. Murkoff, Sharon Mazel

bebeğiniz hayırlısı ile dünyaya geldikten sonra de bu kitabın devamı olan:

"Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler?" Epsilon Yayınları Anlene Eisenberg, Heidi E. Murkoff

anladığım kadarı ile sizin tam olarak istediğiniz kitaplar bunlar.. hemen her büyük kitapçıda ya da internet kitapcılarında rahatlıkla bulabilirsiniz.. bence bebek isteyen her annenin başucu kitabı olması gerekiyor..

her ay düzenli olarak bebek dergileri alıyorum. hamileliğimin başından beri 2 tane kitap okuyorum.
ben de hazırlıksız olmak istemiyorum.
bana şiddetle tavsiye edilen kitabımı ben de size tavsiye ediyorum: tracy hogg "yeni annelere mucize çözümler"
tracy hanıma "bebeklere fısıldayan kadın" derlermiş. çünkü kendisi bebek dilinden çok iyi anlayan bir hemşire. bebeğin neden ağladığını anlayıp ona göre bebeğe yaklaşıyor. bu metodları da kitabında anlatıyor.

Kesinle tracy hogg" Bebek bakım sorunlarına mucize çözümler" kitabı okuyorum bir yandanda ajandama notlar alıyorum çok şey oturdu kafama bu kitapla

Son düzenleme:
Guzel ve faydali bi topic olmus bu arkadaslar.bnde kesinlikle boyle kitaplar okumayi dusunuyorm.paylasim ve tavsiyelere devam )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…