Anne adayları

Katı olan kakao yağından aldım onu kullanmayı planlıyorum umarım işe yarar. Eczacım çatlağın olacaksa zaten olur ne kullanırsan kullan o yüzden kimyasal birşey tavsiye etmiyorum demişti. Çatlaksız doğum yapan arkadaşlar bilgilendirirse çok iyi olur:KK14:

Bende badem yağı kullanıyorum şuan hiç yok diyemem ama rahatsız edecek derece çok da değiller.
Zaten genetik olduğunu biliyoruz ama bir umut işte :))

Çok şükür hiç çatlak oluşmadı inşallah oluşmaz da...
Doktorum dört gözle bekliyor beni sinir etmek için ve her kontrolde soruyor,taaa ilk dönemlerde vazelin kullan oluşmadan diye tavsiye etmişti.

Hamileliğim boyunca bi krem kullandım kutu kutu cok hatrı sayılır sekılde pahalıyddı,doğumdan sonra cok güzel kilo verip sonrasında hunharca aldım o dönem çatlak oluştu biraz. Suan hamile kalsam has zeytinyağından başka şey kullanmam ilkinde cok özenli oluyo insan:) ama bence zeytinyağı da o görevi görüyor.

Ayrıca katı kakao yağı göğüs ucu icin cok iyi 3. Aydan itibaren kullanınca sonrasında cok işe yarayacak emzirirken

Kizimda hafif catlaklar olmustu zamanla kayboldu simdi ise hic catlak yok..alerjik bi bunyem var hemde yapay urunlerden cok etkilendgm icin urun kullanmiyorum bol su iciyorum sanir ondan catlak olmuyor. yag surecegize yagli tohum tuketin yani kuruyemis cok daha faydali olur

X