- 8 Ocak 2008
- 244
- 9
- 45
- Konu Sahibi ayxixxsxxixxgxxixm
kızlar ilk mikro denememde gebe kaldım çok şükür onca stres ve sıkıntılı dönemler geçirdim transferden sonra 1 ay boyunca şiştim uyuyamadım yatamadım ama sonuç güzeldi ilk değerim 136 çıktı çok sevinmiştim 2 gün sonra tekrar baktırdığımda 196 çıktı yıkıldım bir terslik var dış gebemiyim ne oluyor diye dr tekrar gün sonra tekrar bakalım dedi o 2 gün nasıl geçti bilmiyorum zaten şişliklerden rahat nefes bile alamıyordum bana destek oldunuz her zaman çok teşekkürler hepinize daha sonra tahliller normale döndü çok şükür bu seferde kese görüncekmi korkusu başladı çok şükür onuda gördük hemde 2 tane inanamadım değerler böyle giderken işte RABBİMİN mucuzesi daha sonrada dr 7 hafta kalp atışları için çağırdı 2 hafta geçmek bilmedi hamd olsun ikisinide sağlıkla duydum ALLAH C.C. HERKESE NASİP etsin inşallah hayırlısı ile diyeceğim ümitsiz arkadaşlar lütfen ümidinizi yitirmeyin her şeyin bir vakti saati var ve her şeydede bir hayır var şu an 8. haftadayım bilmiyorum sağlıkla devam edicekmi 9 hafta tekrar kontrol var ama ben bebeklerimi ALLAH a C.C emanet ettim 9.haftada sağlıklılarsa progeston iğne ve cyclo prognova kesilecek crinone jel sanırım 12 haftaya kadar devam edecek bu ilaçları kullanan arkadaşlar siz nekadar süre kullandınız