• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Adayları Toplanalım 💐

Merhaba sonucunuz ne oldu merak ettim.Bide koyu beyaz akintiniz var mi?
Sonucunuz belli olmuş zaten hâlâ soruyorum kafa kalmadi kusura bakmayın 😂
Bende şuan her zamanki adet belirtilerim var göğüs hassasiyeti akşamları karın ağrısı ama bunların yani sira koyu beyaz akintiyla idrar kokusu da eklendi.psikolojik mi acaba sizde de var mı ?

Sonucunuz belli olmuş zaten hâlâ soruyorum kafa kalmadi kusura bakmayın 😂
Bende şuan her zamanki adet belirtilerim var göğüs hassasiyeti akşamları karın ağrısı ama bunların yani sira koyu beyaz akintiyla idrar kokusu da eklendi.psikolojik mi acaba sizde de var mı ?
Bende şuan göğüs hassasiyeti var kasık ağrısı akıntım yoktu yeni yeni sarımtrak oluyor koku yok ne kadar kaldı bata ?

Olsun canım demek ki 4 gün geç yumurtlamışsın değerlendirmiş miydiniz üzülme hiç daha çok yeni olur Allah ın izniyle ☺️😘
Tam anlayamadım regl gecikince yumurtlama mı gecikmiş oluyor.Tam tarih hesaplayamıyorum şuan ama geçen ay 29 unda regl olmuştum diyebilirim.

Tam anlayamadım regl gecikince yumurtlama mı gecikmiş oluyor.Tam tarih hesaplayamıyorum şuan ama geçen ay 29 unda regl olmuştum diyebilirim.
Evet genel kabul edilen adetin 14. Günü yumurtlamaktır ama herkes her ay 28 günde bir adet olmadığı için yumurtlama da değişir.. adetinizden geriye saydıgınızda 14. Gün bilin ki yumurtlama gününüz o gün adetiniz düzenliyse de tahmini bilirsiniz zaten☺️

Evet genel kabul edilen adetin 14. Günü yumurtlamaktır ama herkes her ay 28 günde bir adet olmadığı için yumurtlama da değişir.. adetinizden geriye saydıgınızda 14. Gün bilin ki yumurtlama gününüz o gün adetiniz düzenliyse de tahmini bilirsiniz zaten☺️
Anladımm teşekkür ederim artık bir karar verdik iki günde bir ilişkiye girerek garantilemeye caliscaz bu ay Allahimin izniyle İnşallah olur🥰🙏

Back