Anlik unutkanliklar acaba alzaimer miyim ben????

alzheimer böyle olmaz başka hastalıklar var erken yaşta başlayan ama sadece kişi tanımama olmaz.

nörolojiye giderseniz içiniz rahatlar nadir bikaç hastalık olabilir ben dikkatsizliktendir diye düşünüyorum ama. insanların yüz ve isimleri unutulur. sosyal medya kullananlar unutmuyor hatim ettiklerinden sürekli.

ben de mesela yüzünü tanıyıp üniden bi arkadaşımı ilkokul arkadaşım sanmıştım (harbi benziyorlar hiç fark etmemişim) sen naptın ünide falan dedim kız "birlikte okuduk ya?" dedi hani kıvıramadım da geçiştirdim artık.

sagolasin bi doktora gitmem lazim..
bildigim doktor yok maalesef ya..

hafizam o yonde cok kuvvetlidir..
eskiye dair ne varsa saatine yerine varana kadr hereeyi cok iyi hatirliyorum ama..
iste bu karistrma olayi beni korkutuyor..

doktora gidip sormam lazim en iyisi..

Eskiyi yeniymiş gibi zannetme var mı?
Bende doktor yada bu alanda uzmanlığı olan biri değilim de izlediğim filmden geldi aklıma

Yasadiginiz zorluklardan olmus kesin.bol bol.bisiler okuyun bulmaca cozun

Hemen akliniza olumsuz seyler getirmeyin.
Son zamanlarda yasadiginiz kotu olaylar dalginliga sebep olmus olabilir.
Olumlu düsünün olumlu olsun. Ama yine de tedbrinizi alin doktora gitmekte fayda var.

Depresyonda da olur bunlar.Hem nöroloji hen psikşyatri
.Yabancı insanların yüzlerinde sıkıntı çekiyorum ben de.Önemsemiyorum yüzleri ondan herhalde.Kafam çok yorulmaya da gelmiyor mesela.işimde pür dikkat çalışarak güzel çalışıyorum.Ayrıca özenerek.

Ben de önemsemedipim gerek olmayan şeyleri hatırlayamıyorum.Birisi sorduğunda rezil oluyorum.Kepazelik.

Hemen akliniza olumsuz seyler getirmeyin.
Son zamanlarda yasadiginiz kotu olaylar dalginliga sebep olmus olabilir.
Olumlu düsünün olumlu olsun. Ama yine de tedbrinizi alin doktora gitmekte fayda var.
dun aradim ..
randevu vermediler ..
doktorlar randevulari kapatmiş..
acaba yariyil tatili yaklasti diye mi??
anlamadim ben..

Eskiyi yeniymiş gibi zannetme var mı?
Bende doktor yada bu alanda uzmanlığı olan biri değilim de izlediğim filmden geldi aklıma
oyle sey yok ..
bu tur olaylar var..
unutkanlikta var biraz..
mesela başimda bone var ben sagda solda bone ariyoyorumsonra annem dedi bonen basinda diye de aramadim..
baz3n boyle unutkanliklarim oluyor...

Once bir norologa gorunmelisin, es zamanli olarak da endokrin bolumune gidip kan testi yaptirmalisin. B12 vitamini eksikligi olabilir, tiroid de olabilir. Doktor karar verecek artik,kendi kendine teshis koyup da moralini daha da bozma derim

Önce dahiliye doktoruna gidin yada aile hekimliğine tiroid,vitamin eksiklikleri özeliikle b12 çok unutkanlık yapar,kansızlık,şeker vs tahlilleri yaptırın bunlarda unutkanlığa sebep olur eğer birşey çıkmazsa psikiyatriye gidersiniz.

kesinlikle nöroloğa başvurmalısınız çok yakınımda bir ablamda yaşıyor bu durumu malesef onda baya sıkıntılar çıktı ortaya ve aynı dediğiniz gibi kişileri karıştırma ve yön duygusunu kaybetme durumları var bir anda yürüdüğü yolda durup ters tarafa dogru gidebiliyor sıklıkla olmasa bile.
mutlaka nörologla görüşmelisiniz geciktirmeden

Bir alzaymır hasta yakını olarak söylüyorum.önce nörolog tahlil yapıp mr çekiyorlar . Sonuçlara göre teşhis konulur

Unutkanlik diyince konuya gelesim geldi...ornek verecek olursam telefonda biri ismini soyluyor araya baska laf girince o kisinin ismini unutuyordum dahiliyeye gidin kan testi yapsinlar b12 de baktirin bende b12 eksikligi vardi kan degerlerim sinirdaydi...tabi psikologada gittim ayni gun ilac verdi ama asil mesele kan degerleri ve b12 baktirin gecmis olsun

Once bir norologa gorunmelisin, es zamanli olarak da endokrin bolumune gidip kan testi yaptirmalisin. B12 vitamini eksikligi olabilir, tiroid de olabilir. Doktor karar verecek artik,kendi kendine teshis koyup da moralini daha da bozma derim
doktorlari bulursam gidecem ins.

cok sagol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…