- 23 Haziran 2016
- 1.024
- 821
- 38
- Konu Sahibi Mavi dalgalarrr
-
gitmeli miyim ??Kendinize teşhis koyamazısnız zaten, koymaya çalışmayın. Teşhis koymak doktorların işidir.
Şu an psikoloğa gidecek imkanınız olmadığına göre devlet hastanesinin psikiyatri servisine görüneceksiniz. Gerekirse ilaç kullanacaksınız.
gitmeli miyim ??
doktora sizce...
sagolun..Çok ilginç. Kesinlikle bir doktora gidin önce kan testleri falan sonra psikolojik tedavi artık ne gerekirse. Geçmiş olsun.
biraz abes tabiki..Bunu sormanız bile abes değil mi sizce?
kafama taktigim seyler var ..Kişileri ve isimleri karıştırmak çok tehlikeli gelmedi bana . Hepimizde olur bazen .
Dalgınlığa gelip abi nu hanımın mı demende garip değil o an Zihnin çok yoğunsa .
Sen bi kendini gözden geçir önce , bişeyleri kafaya çok mu takıyorsun ? Zihni'n çok mu yoğun, uyku düzenin nasıl ? Şeker tansiyon vs bişey var öı? Bunların hepsi etken olabilir .
yok emar cekindim gecenlerde omzumdan..Yakin zamanda ameliyat gecirdin mi? Bir akrabamiz var hafiz kendisi. Ameliyat sonrasi tamamen unutmustu kurani mesela.
cok sagolasin ins. atlatirim bunu da..ben de de olmuştu...kendi oğlumun kim olduğunu ve adını unutmuştum...kim bu çocuk evin içinde dolaşıyor diye düşünmüş ve kendimden ürkmüştüm...nörolojiye gittim...boyun kireçlenmesi çıkmıştı...bazı egzersizler ve ilaç tedavisiyle geçmişti...gerçekten ürkütücü bir durum...geçmiş olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?