Anlık Dert Diş Bi Gelin Lütfen Hanımlar

işin içine çene cerrahisi girecekse en makbul yer üniversite hastaneleridir.

antibiyotik kulanmanız lazım 5 gün, sağlık ocağından da yazdırabilirsiniz. beklerseniz yüzünüz şişebilir ciddi boyutta.

herhangi bi ozel hastanenin dis bolumune gidebilirsiniz randevuyu beklemeyin bu durumda ilac yazilacak zaten

nasıl 5 yıldır ağrı çekiyorsunuz anlayamadım
sürekli bir dişiniz mi ağrıyor?
merakımdan soruyorum

konu sahibi arkadaş geçmiş olsun arkadaşlar önerileri yazmış
bilirim diş ağrısı çok zordur

parkbyull,
geçmiş olsun gülüm, diş her yerde pahalı yavru, diş dediğin dolara endeksli çünkü
Zaten doktora gidecekmişsin ama ani diş ağrısı, diş enfeksiyonu yaşayıp anında dişçiye gitme imkanı bulamayanlar evde karanfil yağı bulundursunlar, pamuğa bir miktar karanfil yağı döküp ağrıyan dişin üzerine koysunlar, bu yağ hem analjezik hem antibakteriyeldir, yani hem diş ağrısını hafifletir hem de diş ve diş eti enfeksiyonuna iyi gelir.

Aile hekiminize gidip ilaç alabilirsiniz. Enfeksiyona bağlı şişlik varsa reçete eder, randevu zamanına kadar sizi idare eder

Hayir ayni dis degil.mesela yirmilikle cikmasi gerekirken cenem dardi cikamiyordu.sonra bi kac disimde iltihap olustu dolgu yaptirdim.yaptirdiklarim tekrar agridi.bu sekilde surekli agri cekiyorum doktor yirmiliklerimi cektirmemi soyluyor ama bende mantikli bulmuyorum ilerde onlarin olmasi lazimmis.bildiginiz ayda 2 defa agri cekerim ama ne agri yani

Allah şifa versin ve yardımcınız olsun
diş ağrısı beni benden alır
20 lik diş tehlikeli görünüyorsa alınmalı diye biliyorum bilemedim

benim arka dişlerimde çok eksik var köprü yaopılacak yapılabilirse tek bağlanabilecek 20 likler

munecanım gittim aldım ilaçları şimdi ama karanfil yağım vardı evde dediğin iyi oldu doğum sonrası diş ağrısı döneminde kullanmıştım

Benim sorunum cenem kucukmus o yuzden cikamayinca agri yapiyor.en son oyle bi agriyodu aniden agri giriyodu ama ne agri.daha once hic boyle agrimamisti resmen sanki bayilacak gibi oluyodum 1 dakika suruyodu ama beni benden aliyodu

Bende gatadan emekli prof.dr yilmaz günaydın in muayenehanesinde aldirdim.25dk bitirdi.Eli cok hafif hic agri olmadi sonrasindada.tavsiye ederim.kizilayda muayenehanesi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…