• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlık Dert Diş Bi Gelin Lütfen Hanımlar

Merhaba oncelikle cok gecmis olsun. Oglumun alt 20 lik disleride gomulu ve yan sekilde. Ozele gittik bunun burada alinmasi imkansiz dedi cene kemigine cok yakin dedi. Hacettepe veya ankara tip dediler. Dun hacettepeye gittik ilk defa. Onlarda randevusuz kabul etmiyorlarmis. Telefonu dusuremedik surekli mesgul. Burada daha yeniyiz heryeri bilmiyoruz. Balgat agiz ve dis sagligi merkezini komsu soyledi. Siz nerede aldirdiniz merak ettim.
işin içine çene cerrahisi girecekse en makbul yer üniversite hastaneleridir.

antibiyotik kulanmanız lazım 5 gün, sağlık ocağından da yazdırabilirsiniz. beklerseniz yüzünüz şişebilir ciddi boyutta.

Hanımlar merhaba;

Kanal yapılan en arkadaki dişimin kökü enfeksiyon olmuş ,bir süredir vardı fakat bugün şişti ve baskı var.Şu an iş yerimdeyim ve doktorların randevuları dolu,diş randevularını bilirsiniz.

Ben az biraz evhamlı hatunum diş enfeksiyonunun kötü bir şeye sebep olmasından korkarım.
Önereceğiniz bir şeyler var mı? ''DOKTORA GİT DOKTORA'' dışında..

Şimdiden yardımcı olan arkadaşlarıma müteşekkirim .

Not:KK43:Dişçide randevu yok tekrar edeyim ,bir kaç günlük çözümler istiyorum)
herhangi bi ozel hastanenin dis bolumune gidebilirsiniz randevuyu beklemeyin bu durumda ilac yazilacak zaten

Tam 5 yildir dis agrisi cekiyorum.surekli doktora gidiyorum her bi doktor bisey oneriyor ama bos halada agriyor.dis uzerine kitap yazabilirim.oncelikle agri kesici alin ki zaten almissinizdir.etki etmediyse karanfili agriyan disin ustune koyup bastirin.sonra tuzlu suyla gargara yapin.sarimsak bastirin simdilik aklima gelenler bunlar.iltihap varsa en etkili cozum mangalda sogan yapip yiyin cok etkili oluyor
nasıl 5 yıldır ağrı çekiyorsunuz anlayamadım
sürekli bir dişiniz mi ağrıyor?
merakımdan soruyorum

konu sahibi arkadaş geçmiş olsun arkadaşlar önerileri yazmış
bilirim diş ağrısı çok zordur

işin aslı maddi olarak sıkışık hatta sağlam sıkışık bir dönemdeyim ,bu kanalı yaptırdığım poliklinik özeldi ,bursada diş ücretleri maşallah çok uçuk tek dişe 350 tl verdim düşünün.velhasıl nasıl kanal yaptıysa adamın işleminden sonra bu dişte hep sıkıntı oldu.kaç doktora gittiysem sinir kalmamış güzel yapmış dedi.ama enfeksiyonun önüne geçilemiyormuş.mecbur devletin aciline gideceğim izin alıp hapı kullanacağım..üstüne bolca gargara tuz sirke sarımsak ne bulursam basacağım.
parkbyull,
geçmiş olsun gülüm, diş her yerde pahalı yavru, diş dediğin dolara endeksli çünkü :-)
Zaten doktora gidecekmişsin ama ani diş ağrısı, diş enfeksiyonu yaşayıp anında dişçiye gitme imkanı bulamayanlar evde karanfil yağı bulundursunlar, pamuğa bir miktar karanfil yağı döküp ağrıyan dişin üzerine koysunlar, bu yağ hem analjezik hem antibakteriyeldir, yani hem diş ağrısını hafifletir hem de diş ve diş eti enfeksiyonuna iyi gelir.

Aile hekiminize gidip ilaç alabilirsiniz. Enfeksiyona bağlı şişlik varsa reçete eder, randevu zamanına kadar sizi idare eder

nasıl 5 yıldır ağrı çekiyorsunuz anlayamadım
sürekli bir dişiniz mi ağrıyor?
merakımdan soruyorum

konu sahibi arkadaş geçmiş olsun arkadaşlar önerileri yazmış
bilirim diş ağrısı çok zordur
Hayir ayni dis degil.mesela yirmilikle cikmasi gerekirken cenem dardi cikamiyordu.sonra bi kac disimde iltihap olustu dolgu yaptirdim.yaptirdiklarim tekrar agridi.bu sekilde surekli agri cekiyorum doktor yirmiliklerimi cektirmemi soyluyor ama bende mantikli bulmuyorum ilerde onlarin olmasi lazimmis.bildiginiz ayda 2 defa agri cekerim ama ne agri yani

Hayir ayni dis degil.mesela yirmilikle cikmasi gerekirken cenem dardi cikamiyordu.sonra bi kac disimde iltihap olustu dolgu yaptirdim.yaptirdiklarim tekrar agridi.bu sekilde surekli agri cekiyorum doktor yirmiliklerimi cektirmemi soyluyor ama bende mantikli bulmuyorum ilerde onlarin olmasi lazimmis.bildiginiz ayda 2 defa agri cekerim ama ne agri yani
Allah şifa versin ve yardımcınız olsun
diş ağrısı beni benden alır :(
20 lik diş tehlikeli görünüyorsa alınmalı diye biliyorum bilemedim

benim arka dişlerimde çok eksik var köprü yaopılacak yapılabilirse tek bağlanabilecek 20 likler

parkbyull,
geçmiş olsun gülüm, diş her yerde pahalı yavru, diş dediğin dolara endeksli çünkü :-)
Zaten doktora gidecekmişsin ama ani diş ağrısı, diş enfeksiyonu yaşayıp anında dişçiye gitme imkanı bulamayanlar evde karanfil yağı bulundursunlar, pamuğa bir miktar karanfil yağı döküp ağrıyan dişin üzerine koysunlar, bu yağ hem analjezik hem antibakteriyeldir, yani hem diş ağrısını hafifletir hem de diş ve diş eti enfeksiyonuna iyi gelir.
munecanım:KK68: gittim aldım ilaçları şimdi ama karanfil yağım vardı evde dediğin iyi oldu doğum sonrası diş ağrısı döneminde kullanmıştım ;)

Allah şifa versin ve yardımcınız olsun
diş ağrısı beni benden alır :KK43:
20 lik diş tehlikeli görünüyorsa alınmalı diye biliyorum bilemedim

benim arka dişlerimde çok eksik var köprü yaopılacak yapılabilirse tek bağlanabilecek 20 likler
Benim sorunum cenem kucukmus o yuzden cikamayinca agri yapiyor.en son oyle bi agriyodu aniden agri giriyodu ama ne agri.daha once hic boyle agrimamisti resmen sanki bayilacak gibi oluyodum 1 dakika suruyodu ama beni benden aliyodu

Merhaba oncelikle cok gecmis olsun. Oglumun alt 20 lik disleride gomulu ve yan sekilde. Ozele gittik bunun burada alinmasi imkansiz dedi cene kemigine cok yakin dedi. Hacettepe veya ankara tip dediler. Dun hacettepeye gittik ilk defa. Onlarda randevusuz kabul etmiyorlarmis. Telefonu dusuremedik surekli mesgul. Burada daha yeniyiz heryeri bilmiyoruz. Balgat agiz ve dis sagligi merkezini komsu soyledi. Siz nerede aldirdiniz merak ettim.
Bende gatadan emekli prof.dr yilmaz günaydın in muayenehanesinde aldirdim.25dk bitirdi.Eli cok hafif hic agri olmadi sonrasindada.tavsiye ederim.kizilayda muayenehanesi var

Back