• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlık Dert Diş Bi Gelin Lütfen Hanımlar

parkbyull

Başlangıç:104 Güncel :65
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
21.404
32.065
598
37
Hanımlar merhaba;

Kanal yapılan en arkadaki dişimin kökü enfeksiyon olmuş ,bir süredir vardı fakat bugün şişti ve baskı var.Şu an iş yerimdeyim ve doktorların randevuları dolu,diş randevularını bilirsiniz.

Ben az biraz evhamlı hatunum diş enfeksiyonunun kötü bir şeye sebep olmasından korkarım.
Önereceğiniz bir şeyler var mı? ''DOKTORA GİT DOKTORA'' dışında..

Şimdiden yardımcı olan arkadaşlarıma müteşekkirim .

Not:(Dişçide randevu yok tekrar edeyim ,bir kaç günlük çözümler istiyorum)

Agridan durabilirseniz tabi, beklemekten baska careniz yok. Baska bir disciyle gorusseydiniz, agrisi fena olur. Genelde antibiyotik kuru verir doktorlar, vermedilermi? Enfeksiyon agrisi fenadir, gecmis olsun!

Ilık suya bol tuz koyup, agzinizda calkalayip tükürün. Ben çok faydasını görmüştüm. Geçmiş olsun

Tam 5 yildir dis agrisi cekiyorum.surekli doktora gidiyorum her bi doktor bisey oneriyor ama bos halada agriyor.dis uzerine kitap yazabilirim.oncelikle agri kesici alin ki zaten almissinizdir.etki etmediyse karanfili agriyan disin ustune koyup bastirin.sonra tuzlu suyla gargara yapin.sarimsak bastirin simdilik aklima gelenler bunlar.iltihap varsa en etkili cozum mangalda sogan yapip yiyin cok etkili oluyor

Agridan durabilirseniz tabi, beklemekten baska careniz yok. Baska bir disciyle gorusseydiniz, agrisi fena olur. Genelde antibiyotik kuru verir doktorlar, vermedilermi? Enfeksiyon agrisi fenadir, gecmis olsun!
birden şişti gidemedim ki şimdi randevu istiyorum hemen bugün için malum cuma ama yok .

Tam 5 yildir dis agrisi cekiyorum.surekli doktora gidiyorum her bi doktor bisey oneriyor ama bos halada agriyor.dis uzerine kitap yazabilirim.oncelikle agri kesici alin ki zaten almissinizdir.etki etmediyse karanfili agriyan disin ustune koyup bastirin.sonra tuzlu suyla gargara yapin.sarimsak bastirin simdilik aklima gelenler bunlar.iltihap varsa en etkili cozum mangalda sogan yapip yiyin cok etkili oluyor
sağolun deneyeceğim benimki kanaldan sonra oldu sinir minir kalmadı ama alt dişin kökünde enfeksiyon oluşmuş tahminim kötü bir kanal oldu ,dişide kaybetmek istemiyorum .eve gidince deneyeceğim bir çoğunu sağol.

Aslında nöbetçi doktor falan oluyor ani durumlar için falan.İlaç yazar en azından.
devlet diş hastanesi var olmadı iş çıkışı aciline gideceğim zaten ama bir müdahale olmayacak anca ilaç yazar ,bana da en ufak bir antibiyotik dahi dokunuyor bir de üstüne şu an ağır gribim.

Anneminde dis apsesi vardi.Agridan duramadi eşim onu devlet hastanesi acile götürdü gece 11 gibi.Antibiyotik ve agri kesici yazmis dr.Nöbetçi eczaneden aldilar.3gun sonra dis hekimine gitti.Dişçi bende antibiyotik verecektim zaten iltihap gecmeden birsey yapamam demis.Iltihap gecibce tedavi yaptilar köprü yapildi.1Cay bardagi suya 1yemek kasigi tuz koyup gargara agizdaki bakterileri oldurumus.Bu yaz 20lik disi büyük bir operasyon la aldirdim.Cene kemigime kadar actilar.Hicbir gargara bundan daha iyi gelmez dedi profesör çene cerrahim.gecmis olsun

Antibiyotik kullanmanız gerekebilir enfeksiyon oluştuysa, ihmal etmeyin başka bir dr’a gidin

devlet diş hastanesi var olmadı iş çıkışı aciline gideceğim zaten ama bir müdahale olmayacak anca ilaç yazar ,bana da en ufak bir antibiyotik dahi dokunuyor bir de üstüne şu an ağır gribim.

Ouw çok geçmiş olsun,ikisi bir arada ne yaşadığınızı tahmin edemedim şu an :KK43:

Ama orada şişlik varsa her türlü kullanmak zorunda kalacaksınız bildiğim kadarıyla,şişliği indirmek zorundalar çünkü,ben gittiğimde de bana yazdılar.

Ilık suyla sık sık yıkayın benim de tavsiyem,sıcak veya soğuk şeyler çok içmeyin çünkü sızlatıyor daha kötü.

Anneminde dis apsesi vardi.Agridan duramadi eşim onu devlet hastanesi acile götürdü gece 11 gibi.Antibiyotik ve agri kesici yazmis dr.Nöbetçi eczaneden aldilar.3gun sonra dis hekimine gitti.Dişçi bende antibiyotik verecektim zaten iltihap gecmeden birsey yapamam demis.Iltihap gecibce tedavi yaptilar köprü yapildi.1Cay bardagi suya 1yemek kasigi tuz koyup gargara agizdaki bakterileri oldurumus.Bu yaz 20lik disi büyük bir operasyon la aldirdim.Cene kemigime kadar actilar.Hicbir gargara bundan daha iyi gelmez dedi profesör çene cerrahim.gecmis olsun
yirmiliklerden kurtuldum ben bu bir önündeki ama tırsmama yetti:)

Ouw çok geçmiş olsun,ikisi bir arada ne yaşadığınızı tahmin edemedim şu an :KK43:

Ama orada şişlik varsa her türlü kullanmak zorunda kalacaksınız bildiğim kadarıyla,şişliği indirmek zorundalar çünkü,ben gittiğimde de bana yazdılar.

Ilık suyla sık sık yıkayın benim de tavsiyem,sıcak veya soğuk şeyler çok içmeyin çünkü sızlatıyor daha kötü.
Allah razı olsun grip olmam olmam beş yıl sonra fena oldum üstüne de bu ilaçtan kaçamayacağım kesin bir de alt diş iltihapları kronik olurmuş üstteki dişler yer çekiminden ötürü iltihabı dökermiş ,sanırım ben bu dişleri çektirip köprü yaptırmaktan kurtulamayacağım..işte o kısmından çok korkuyorum.

Devletten randevu almaya çalışıyorsanız bulamazsınız aynı gün için. Ya acile gideceksiniz gece ya da özele... özel de de işlem yapılmadan sadece ilaç yazarlar zaten o da çok bir masraf çıkarmaz size. Çoğu hastane de muayene ücretsiz hatta. İşlem yapınca para alıyorlar. Tuzlu su ile Gargara iyi gelir ama çok geçici bir çözüm. Araya hafta sonu girmeden bir doktora görünmeniz de fayda var.

sağolun deneyeceğim benimki kanaldan sonra oldu sinir minir kalmadı ama alt dişin kökünde enfeksiyon oluşmuş tahminim kötü bir kanal oldu ,dişide kaybetmek istemiyorum .eve gidince deneyeceğim bir çoğunu sağol.
Benim kanal yaptirmam lazim sirf korktugum icin yapmiyorum.cogu kiside boyle enfeksiyon kapiyo

Merhaba oncelikle cok gecmis olsun. Oglumun alt 20 lik disleride gomulu ve yan sekilde. Ozele gittik bunun burada alinmasi imkansiz dedi cene kemigine cok yakin dedi. Hacettepe veya ankara tip dediler. Dun hacettepeye gittik ilk defa. Onlarda randevusuz kabul etmiyorlarmis. Telefonu dusuremedik surekli mesgul. Burada daha yeniyiz heryeri bilmiyoruz. Balgat agiz ve dis sagligi merkezini komsu soyledi. Siz nerede aldirdiniz merak ettim.

Devletten randevu almaya çalışıyorsanız bulamazsınız aynı gün için. Ya acile gideceksiniz gece ya da özele... özel de de işlem yapılmadan sadece ilaç yazarlar zaten o da çok bir masraf çıkarmaz size. Çoğu hastane de muayene ücretsiz hatta. İşlem yapınca para alıyorlar. Tuzlu su ile Gargara iyi gelir ama çok geçici bir çözüm. Araya hafta sonu girmeden bir doktora görünmeniz de fayda var.
işin aslı maddi olarak sıkışık hatta sağlam sıkışık bir dönemdeyim ,bu kanalı yaptırdığım poliklinik özeldi ,bursada diş ücretleri maşallah çok uçuk tek dişe 350 tl verdim düşünün.velhasıl nasıl kanal yaptıysa adamın işleminden sonra bu dişte hep sıkıntı oldu.kaç doktora gittiysem sinir kalmamış güzel yapmış dedi.ama enfeksiyonun önüne geçilemiyormuş.mecbur devletin aciline gideceğim izin alıp hapı kullanacağım..üstüne bolca gargara tuz sirke sarımsak ne bulursam basacağım.

Benim kanal yaptirmam lazim sirf korktugum icin yapmiyorum.cogu kiside boyle enfeksiyon kapiyo
bileydim enfeksiyon kapacağını söktürürdüm bu dişi zaten kırk takla ile oturmuştum o koltuğa geriliyorum diş mevzusu olunca..gebeliğimde kaybettim bu arka dişleri ben.şimdi burnu doğrultamıyorum .

Back