Anlayışsız patron sorunu

ugurbocegii0

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2023
76
50
Merhaba ben 26 yaşındayım özel sektörde bir isim var 3 yıldır çalıştığım
Geçen çarşambadan beridir rahatsızım kum döküyorum idrarimda kan var birde enfeksiyonum var
Patronum isyerinde halimi gördüğü halde oralı değil çalıştırıyor beni
Pazar günü acile gittim orda çıktı rahatsızlığım bende söyledim kendisine böyle böyle. Bilen bilir bunun sancısını. Ben bu sancı ile gelemeyeceğim senden izin istiyorum dedim . Rapor yazdırcam sabah dedim yada yıllık iznim vardı icerde ordan ayarlayalım dedim. Tamam rapora gerek yok yazmış. Bi dün yattım evde dün 1 bugün 2 bile değil sabahın 9unda beni ariyo ne zaman geleceksin diye. Ben de enfeksiyonum gecmeden gelemem dedim. Gun içinde bana iş yolluyor evden yap diyor. PC yok diyorum ben getireyim diyor. O kadar sinir oldum ki. 3 yıldır ilk kez böyle bisey yaşanıyor sanki keyfi gitmedim. Rapor da benim yasal hakkım yıllık izin de . Sanki mecburum hey allahim . Bensiz hicbisey yapamıyor ona rağmen de verdiği 2 kuruş para.

Hic bunlarla uğraşma direkt rapor al geç

Sensiz hiçbir şey yapamıyor değil işte seni 2 kuruşa çalıştırdigi için böyle insafsız

Hayır zoruma giden şey ilk kez böyle bisey oluyor ben rahatsız olmasam zaten ise giderim evde bu halde iş yapma zorunluluğum var mı doğru diyosunuz iki kuruş verdiği icjn insafsiz

Çok geçmiş olsun. Siz iyi niyetli şekilde açıklama yapmaya calismissiniz ama böylelerine fazla bu. Direkt rapor alin, uğraşmayın.

Patronunuzun anlayışlı olması gereken bir konu yok ki.
Rapor almalısınız. Yıllık izinden düşecekse de form/dilekçe vermelisiniz.
Bu şekilde bir çok seçenek varken ücretli normal saatlik izin alır gibi davranıyorsunuz vibeı veriyor.

acilen rapor al veya yazılı olarak yıllık izinden kullanma durumunu netleştir
önce bu kısmı hallet ama. rapor da alsan, yıllık izninin de kullansan kesinlikle iş yapmak zorunda değilsin
aradığı zaman açma, mesajlarına dönme.
3 kuruş maaş veriyorsa da bu işi kaybetmekten korkmana gerek yok bence
bir yerde senelerce çalışıyor olmak iyi bişey sanırdım ben eskiden. 6. seneden bildiriyorum bence hiç iyi bişey değil
çıkmak istediğinizde tazminatı da yakmaya gönlünüz razı gelmiyor, kısılıp kalıyorsunuz
maaş artışları da kuş kadar oluyor.
bence işten memnun değilsen sal gitsin

Siz patronun insafına bırakırsanız patron da kullanır bunu maalesef. Üzücü ama gerçek. Gerek yokmuş o mu bu mu tartışmasına, hastaysanız rapor alın ya da para kesilsin istemiyorsanız ve içerde izniniz de varsa kullanın.

Ben geçirdim bu rahatsızlığı çocukken çok kötü bir şey artık o yanma hissinden ağrıdan wc ye gitmeye korkuyordum bir de bana yatış vermişlerdi 1 hafta hastanede yatmıştım yatış isteyine halt ederlerse etsinler

Rapor alın yatın. Telefonu da kapatın. Manyak adam sağlıktan 9nemli tabi ona para kazandırmanız

Benimde boyle bir patronum vardi hasta oldugumda bana küsüyodu
Bende de bir tane var 10 yıldır çalışıyorum izin aldığımda ee işler ne olcak tarzda ee senin işi yapacak kimse yok içerde ortalama 80 gün izin hakkım var doğru düzgün izne bile çıkmadım hasta olsam arkamdan PC geliyor eve sömürüyor lar valla

Rapor alın mutlaka.Gitmediginiz günlerin primini maaşını ödemek zorunda kalacağından sizi hasta halinizle rahatsız eder durur.İşiniz muhasebe midir bilmem.Ben staj yaparken benim de patronum 10 gün bakıcım cenaze iznindeyken evden bile calistirtmadi,yıllık izin kullandirtmadi,kızımı sabah 9 aksam 6 işyerinde oyaladim saatlerce.O günler yüzünden mesaili ise tövbe ettim.Mutlaka rapor olun bu durumlarda.ise gelmedi diye tutanak düzenleyip işten bile çıkarabilir tazminat vermemek için.Kimseye güvenmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…