- 12 Mayıs 2022
- 27
- 3
- 6
- 30
- Konu Sahibi Serap ciba
Merabalar hanımlar benim uzun zamandır süren ve beni yıpratan bi derdim var. 27 yaşındayım 8 senedir evliyim ve 1 tane oğlum var. Eşim zamanında bana herşeyi yaptı üzdü aldattı ama bi şekilde kabul ettim etmek zorunda gibi hissettim kendimi hem ailemden hem de bi oglum olduğundan yada benim bahanelerim bilmiyorum. Bana yaptıkları geçmiş ama o kadar anlaşamıyoruz ki her defasında bana yaptığı hatalar önüme geliyor. Devamlı en ufak şeylere bile kavga ederiz. Beni hiç dinlemez kafasının dikine sürekli bende bi açık gözlemese nedense ben ondan gozleyinceyada bu kim bunu nerden tanıyosun diyince beni azarliyo benimde zoruma gidiyo bağırıp çağırıyorum çok şiddetli kavgalar oluyo hasta oldum umursamadı ameliyat oldum umursamadı rahat yaşayan biri hep beni rahat bırak sitresliyim bunaldim çok çene yapiyosun biktim yeter diyip duruyo kendini herzamn haklı beni haksız cikariyo bende zoruma gittiğinden ağlıyorum her akşam yemeğini yer iş için telefon konuşmaları yapar her akşam dinlerim de ve uykusu gelene kadar tiktok vs izler ne benimle ne çocuğuyla asla ilgilenmez uyurken öper koklar çocuğunu yatar ben ona hic bi haksızlık yapmadım ama beni gözünde kendisi gibi görüyor ben hep odamda ağlarım umursamaz vurdum duymaz bir insan okadar çıkmazdayım ki oğlum büyüdü anne gitmeyelim diyor bi çok kez gittim geldim yapamadım herzamn anne evinde rahattım ama olmadı oğlum sürekli baba baba diyodu benim de yaşadığım şeylerden dolayı piskolojik olarak iyi değilim oğlum için kendimi sakın tutup hayırlısı diyorum allhima sabırla bekliyorum bu evlilik bu saatten sonra yola gelmez güzel şeylerde oldu ama yapılanlar ve bazı yaşananlar onlarida öldürdü malesef içinden cikamadigim bi hal aldı her 2 günde bi yeter artık benimle niye ilgilenmiyosunbana niye bunu yapiyosun diye hesap sorduğumda kulaklarını kapatan oflayan ve bıktım beni rahat bırak diyen adamla yaşamaya çalışıyorum ben sevgiyi saygıyı hakeden bi kadınım ona hakkımı hic bi dünyada helal etmicem ilahi adalet var herşey oraya kaldı. Herkeze teşekkür ederim yordum sizi hayırlı geceler.