Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba öncelikle konumun öne çıkması için buraya açtım. Yurtdışında yaşadığım için burda cinsiyyet öğrenmek çok zor. Burda 13 haftalık anlayan arkadaşlardan rica etsem tahmin yapa bilirmi?
Eee yorum ne bekliyorsunuz ki bizden? Bu haftalarda net olmaz 16da kesinleşir daha doğrusu dogurana kadar da kesinlesemez kordon falan gorunr yanlış cinsiyet tahmini olabilir
Doktor bir tahminde bulunmuş ama muhtemelen istediğiniz diğeri. Belki başka tahminde bulunan olur diye bir umut açmışsınız konuyu. Drun ultrasona bakarak yaptığı tahminle tatmin olmayıp burda bilgisi olmadan tahminde bulunan insanların tahmininden ne umuyorsunuz cidden merak ediyorum
Eee yorum ne bekliyorsunuz ki bizden? Bu haftalarda net olmaz 16da kesinleşir daha doğrusu dogurana kadar da kesinlesemez kordon falan gorunr yanlış cinsiyet tahmini olabilir
Doktor bir tahminde bulunmuş ama muhtemelen istediğiniz diğeri. Belki başka tahminde bulunan olur diye bir umut açmışsınız konuyu. Drun ultrasona bakarak yaptığı tahminle tatmin olmayıp burda bilgisi olmadan tahminde bulunan insanların tahmininden ne umuyorsunuz cidden merak ediyorum