E escprio Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Haziran 2024 8 0 1 17 2 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi escprio #1 20 haziranda cinsel ilişkiye girdim 8 temmuz regl günüm regl olursam hamilelik olmuyor değilmi tarihlere bakarak cevap verin lütfen
20 haziranda cinsel ilişkiye girdim 8 temmuz regl günüm regl olursam hamilelik olmuyor değilmi tarihlere bakarak cevap verin lütfen
G guzelseylerolsun Üye Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2024 692 291 18 19 2 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi escprio #2 escprio .!.: 20 haziranda cinsel ilişkiye girdim 8 temmuz regl günüm regl olursam hamilelik olmuyor değilmi tarihlere bakarak cevap verin lütfen Genişletmek için tıkla... evet canım
escprio .!.: 20 haziranda cinsel ilişkiye girdim 8 temmuz regl günüm regl olursam hamilelik olmuyor değilmi tarihlere bakarak cevap verin lütfen Genişletmek için tıkla... evet canım
B Burhan Burhanitto 🧿İt ürür, kervan işinde gücünde 🧿 tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Kasım 2022 11.876 53.225 528 2 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi escprio #3 Tecrübesiz ve bilimin ışığında bir bağyan olarak evet diyorum
nearly headless nick Üye Kayıtlı Üye 21 Aralık 2022 107 80 18 2 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi escprio #4 escprio .!.: 20 haziranda cinsel ilişkiye girdim 8 temmuz regl günüm regl olursam hamilelik olmuyor değilmi tarihlere bakarak cevap verin lütfen Genişletmek için tıkla... Yumurtlama günün ne zaman o önemli, regl gününü uygulamadan bakarak mı söylüyorsun yoksa yumurtlama takibi yaptın mı ?
escprio .!.: 20 haziranda cinsel ilişkiye girdim 8 temmuz regl günüm regl olursam hamilelik olmuyor değilmi tarihlere bakarak cevap verin lütfen Genişletmek için tıkla... Yumurtlama günün ne zaman o önemli, regl gününü uygulamadan bakarak mı söylüyorsun yoksa yumurtlama takibi yaptın mı ?