Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık ANLAYAN BİLENN BAKARMII LÜTFENN 🙏🏻🙏🏻
- Konu Sahibi arap14
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Ağustos 2020
- 2.357
- 3.814
- 83
- 32
Henüz yumurtlama olmamış canım sabırlı ol testlere devam et bu arada da yumurtlama görene kadar iki günde bir ilişki deneKIzlarrr 19-20. De olmuşmu yumurtlamamm bugün 22. Gün suyu fazla kaçırdım testi yapamadım ama oldumu olmadımı baksam da pek farkedemedim Lütfen bakarmısınız Eki Görüntüle 2729693 Eki Görüntüle 2729695
- 22 Kasım 2020
- 25
- 13
- 3
- 32
Bu testler adet olana kadar mı yapılıyo yumurtlama olmama söz konusu olabilirmi ?? Bu ay iyice ümidim kesilmeye başlıyoHenüz yumurtlama olmamış canım sabırlı ol testlere devam et bu arada da yumurtlama görene kadar iki günde bir ilişki dene
- 26 Ağustos 2020
- 2.357
- 3.814
- 83
- 32
Yumurtlama görend kadar yapılıyor canım yumurtlama olmadığı aylar olabilir tabiki o zaman hemen doktora git hormon tahlili yaptırBu testler adet olana kadar mı yapılıyo yumurtlama olmama söz konusu olabilirmi ?? Bu ay iyice ümidim kesilmeye başlıyo
- 22 Kasım 2020
- 25
- 13
- 3
- 32
Canm yumurtlama oldu bende desteğin için çok saol artık hayırlısı Allahım hayırlısını nasip eder inşallahHenüz yumurtlama olmamış canım sabırlı ol testlere devam et bu arada da yumurtlama görene kadar iki günde bir ilişki dene
Eklentiler
- 26 Ağustos 2020
- 2.357
- 3.814
- 83
- 32
Çatlama da olmuş hadi bakalım inşallah tutunur nar ceviz fındık ye canım nar tutunmayı kolaylaştırıyormuşCanm yumurtlama oldu bende desteğin için çok saol artık hayırlısı Allahım hayırlısını nasip eder inşallah
- 22 Kasım 2020
- 25
- 13
- 3
- 32
Çatlama da olmuş hadi bakalım inşallah tutunur nar ceviz fındık ye canım nar tutunmayı kolaylaştırıyormay
Yaaa kaç gündür bilmeden sırayla nar yemiştim ay hayırlısı artık inşAllahhhÇatlama da olmuş hadi bakalım inşallah tutunur nar ceviz fındık ye canım nar tutunmayı kolaylaştırıyormuş
- 26 Ağustos 2020
- 2.357
- 3.814
- 83
- 32
Sifa olsun inşallahYaaa kaç gündür bilmeden sırayla nar yemiştim ay hayırlısı artık inşAllahhh
- 14 Aralık 2020
- 3
- 1
- 1
- 27
- 20 Temmuz 2015
- 791
- 565
- 103
Fotoğraf nasıl testimi göster cem yanlismi bi bakarmisinizYumurtlama görend kadar yapılıyor canım yumurtlama olmadığı aylar olabilir tabiki o zaman hemen doktora git hormon tahlili yaptır
Nasıl foto yüklenıyo burdanFotoğraf nasıl testimi göster cem yanlismi bi bakarmisiniz
Adetine 2gün var test slik ci,gi var yada doğru yerde mi 2inci çizgi yanlismi
Eklentiler
Benim bu ay 25. Günde pik oldu. Sabretmek gerekiyor birazBu testler adet olana kadar mı yapılıyo yumurtlama olmama söz konusu olabilirmi ?? Bu ay iyice ümidim kesilmeye başlıyo
Pik oldu nedemekBenim bu ay 25. Günde pik oldu. Sabretmek gerekiyor biraz
Yani c ve t çizgileri ikisi de aynı koyulukta çift çizgi oldu. Bu da demektir ki 1-2 gün içinde yumurtan çatlicak ve spermi dölleyebilecek. Onun için çift çizgiyi gördükten sonra 2-3 günü değerlendirmek gerekiyor. Sperm 3 ile 5 gün arasında yaşayabiliyor ancak yumurtanın 24 ile maksimum 36 saati oluyor.Pik oldu nedemek
Ben üste bir foto koydum 2 gun var adetine sizce varmi bu ay kur yaptım hepYani c ve t çizgileri ikisi de aynı koyulukta çift çizgi oldu. Bu da demektir ki 1-2 gün içinde yumurtan çatlicak ve spermi dölleyebilecek. Onun için çift çizgiyi gördükten sonra 2-3 günü değerlendirmek gerekiyor. Sperm 3 ile 5 gün arasında yaşayabiliyor ancak yumurtanın 24 ile maksimum 36 saati oluyor.
Henüz tam çift çizgi olmamış yani yumurtlama yok. Ama siz adet bitiminin kaçıncı gününden beri ovülasyon testi yapıyorsunuz? Test yapmadığınız gün yumurtladıysanız bu testler farklı yorumlanabilir ozmn adete 2 gün varsaBen üste bir foto koydum 2 gun var adetine sizce varmi bu ay kur yaptım hep
A
Bu gebelik testi adetine 2 gun kala yaptimHenüz tam çift çizgi olmamış yani yumurtlama yok. Ama siz adet bitiminin kaçıncı gününden beri ovülasyon testi yapıyorsunuz? Test yapmadığınız gün yumurtladıysanız bu testler farklı yorumlanabilir ozmn adete 2 gün varsa