• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ANLAYAN BİLENN BAKARMII LÜTFENN 🙏🏻🙏🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

arap14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2020
25
13
3
32
KIzlarrr 19-20. De olmuşmu yumurtlamamm 😱😱 bugün 22. Gün suyu fazla kaçırdım testi yapamadım ama oldumu olmadımı baksam da pek farkedemedim Lütfen bakarmısınız 🥺🥺🥺
E62F4A37-1BCA-4FD1-B9E2-96EA724D8CE9.jpeg
FE589B61-6CAB-457D-B89B-CFCAF11EEB81.jpeg

Henüz yumurtlama olmamış canım sabırlı ol testlere devam et bu arada da yumurtlama görene kadar iki günde bir ilişki dene
Bu testler adet olana kadar mı yapılıyo yumurtlama olmama söz konusu olabilirmi ?? Bu ay iyice ümidim kesilmeye başlıyo 🥺

Bu testler adet olana kadar mı yapılıyo yumurtlama olmama söz konusu olabilirmi ?? Bu ay iyice ümidim kesilmeye başlıyo 🥺
Yumurtlama görend kadar yapılıyor canım yumurtlama olmadığı aylar olabilir tabiki o zaman hemen doktora git hormon tahlili yaptır

Henüz yumurtlama olmamış canım sabırlı ol testlere devam et bu arada da yumurtlama görene kadar iki günde bir ilişki dene
Canm yumurtlama oldu bende desteğin için çok saol 🥰🥰 artık hayırlısı Allahım hayırlısını nasip eder inşallah🥰🥰🥰

Eklentiler

• 5612E1D1-7013-4C7C-B998-25D5DDCB967D.jpeg
    5612E1D1-7013-4C7C-B998-25D5DDCB967D.jpeg
    60 KB · Görüntüleme: 401
İki yıldır deniyorduk sebebpsiz olmuyordu bu ay kuru incirin içine ceviz koyup yemiştik etkisi var mı bilmiyorum ama tam o ay hamile kaldım inşallah Allah um isteyen herkese versin

Pik oldu nedemek
Yani c ve t çizgileri ikisi de aynı koyulukta çift çizgi oldu. Bu da demektir ki 1-2 gün içinde yumurtan çatlicak ve spermi dölleyebilecek. Onun için çift çizgiyi gördükten sonra 2-3 günü değerlendirmek gerekiyor. Sperm 3 ile 5 gün arasında yaşayabiliyor ancak yumurtanın 24 ile maksimum 36 saati oluyor.

Yani c ve t çizgileri ikisi de aynı koyulukta çift çizgi oldu. Bu da demektir ki 1-2 gün içinde yumurtan çatlicak ve spermi dölleyebilecek. Onun için çift çizgiyi gördükten sonra 2-3 günü değerlendirmek gerekiyor. Sperm 3 ile 5 gün arasında yaşayabiliyor ancak yumurtanın 24 ile maksimum 36 saati oluyor.
Ben üste bir foto koydum 2 gun var adetine sizce varmi bu ay kur yaptım hep

Ben üste bir foto koydum 2 gun var adetine sizce varmi bu ay kur yaptım hep
Henüz tam çift çizgi olmamış yani yumurtlama yok. Ama siz adet bitiminin kaçıncı gününden beri ovülasyon testi yapıyorsunuz? Test yapmadığınız gün yumurtladıysanız bu testler farklı yorumlanabilir ozmn adete 2 gün varsa

A
Henüz tam çift çizgi olmamış yani yumurtlama yok. Ama siz adet bitiminin kaçıncı gününden beri ovülasyon testi yapıyorsunuz? Test yapmadığınız gün yumurtladıysanız bu testler farklı yorumlanabilir ozmn adete 2 gün varsa
Bu gebelik testi adetine 2 gun kala yaptim

Back