Anlayan bakabilir mi ?

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8.621
4.397
31
Adetim 22 Mart'ta bitti. 6 gün sürüyor.Bu donemlerde istekli oluyorum.Surekli mastürbasyon yapan biri değilim.Bir ay boyunca sadece bu dönemlerde yapıyorum.Kucukken cinselliğin ne olduğunu bilmeden yapmaya başlamıştım Elimi aşağıya pek goturmedim.Genelde yukarıdan yapardim.Cok bastırmadim.Parmagimi içeriye sokmadım.Hafif biraz sert yaptım bir damla kan geldi.Zedelenmis olabilirmi.Agri sizi da olmadı.
Adet kanı gibi geldi pıhtı şeklinde en son köyü siyah kan geldi damla kadar ama ilk gelen kan tazeydi.Ondan korktum.Jinekologa sorabilirim.

Son düzenleme:
Adetim 22 Mart'ta bitti. 6 gün sürüyor.Bu donemlerde istekli oluyorum.Surekli mastürbasyon yapan biri değilim.Bir ay boyunca sadece bu dönemlerde yapıyorum.Kucukken cinselliğin ne olduğunu bilmeden yapmaya başlamıştım Elimi aşağıya pek goturmedim.Genelde yukarıdan yapardim.Cok bastırmadim.Parmagimi içeriye sokmadım.Hafif biraz sert yaptım bir damla kan geldi.Zedelenmis evli misin

O kadardan bir şey olmaz.Öyle kolay bozulmaz.İçiniz rahat etsin derseniz bir jinekoloğa gidersiniz.

Adetim 22 Mart'ta bitti. 6 gün sürüyor.Bu donemlerde istekli oluyorum.Surekli mastürbasyon yapan biri değilim.Bir ay boyunca sadece bu dönemlerde yapıyorum.Kucukken cinselliğin ne olduğunu bilmeden yapmaya başlamıştım Elimi aşağıya pek goturmedim.Genelde yukarıdan yapardim.Cok bastırmadim.Parmagimi içeriye sokmadım.Hafif biraz sert yaptım bir damla kan geldi.Zedelenmis olabilirmi.Agri sizi da olmadı.
Adet kanı gibi geldi pıhtı şeklinde en son köyü siyah kan geldi damla kadar ama ilk gelen kan tazeydi.Ondan korktum.Jinekologa sorabilirim.
Daha önce böyle bir konu açılmıştı sanki.

X