- 20 Kasım 2023
- 336
- 78
- 18
- 25
- Konu Sahibi Yagmur9091
-
Canım buradan bakabilirsin tabloyaKızlar ovulasyon testi yapmıştım 14.15. Gün pikti 3 gün öncesini ve akşam pikti test degerlendirdik.bu sabah yine ovu yaptım silik çıktı demekki çatladı mı yumurtam? Hamile kalma ihtimalim olur mu bu durumda? Akşam üzeri yine yapacağım adetim düzenli 28 günde bir oluyorum inşallah bu ay bebiş gelir 1 yıldır hamile kalamadımFikir verirseniz çok sevinirim teşekkür ederim şimdiden Bu ay ki adetim 27 Temmuz da.
Akşam yaptığım aynen böyle pik ti.10. Gündeki gibiCanım buradan bakabilirsin tabloya
Bugün eşim işte olucak o yüzden akşamı degerlendirdim spermlerde 3 gün yaşar umudu ileBugünü de değerlendirin bence
Değerlendir sen sen geneBugün eşim işte olucak o yüzden akşamı degerlendirdim spermlerde 3 gün yaşar umudu ile
Değil pik daha böyle olunca pikKızlar pik bu mu oluyor
Silikleştiyse çatladı demektir inşallah başarılı olmuşsunuzdur bu ayKızlar ovulasyon testi yapmıştım 14.15. Gün pikti 3 gün öncesini ve akşam pikti test degerlendirdik.bu sabah yine ovu yaptım silik çıktı demekki çatladı mı yumurtam? Hamile kalma ihtimalim olur mu bu durumda? Akşam üzeri yine yapacağım adetim düzenli 28 günde bir oluyorum inşallah bu ay bebiş gelir 1 yıldır hamile kalamadımFikir verirseniz çok sevinirim teşekkür ederim şimdiden Bu ay ki adetim 27 Temmuz da.
Evet çatlamışKızlar bakar mısınız dün pikti bugün silinmiş yani yumurta çatladı demek mi
Uygulamanın adı nedırCanım buradan bakabilirsin tabloya
Malesef canım yine adet olmuştum…Silikleştiyse çatladı demektir inşallah başarılı olmuşsunuzdur bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?