Kızlar merhaba. Bu ay ovulasyon testlerimden hicbir sey anlamadim. Daha onceki yaptiklarimda t cizgisi gozukmeyecek kadar silik cikmisti. Son 3 gun kasık agrilarim cok olunca tekrar yaptim ve boyle cikti. Sizce yumurtlama olmus mudur? Adetim 1 aralıkti.
Kızlar merhaba. Bu ay ovulasyon testlerimden hicbir sey anlamadim. Daha onceki yaptiklarimda t cizgisi gozukmeyecek kadar silik cikmisti. Son 3 gun kasık agrilarim cok olunca tekrar yaptim ve boyle cikti. Sizce yumurtlama olmus mudur? Adetim 1 aralıkti.Eki Görüntüle 2744240
Merhabalar bende bu konuyla ilgili bişey sormak istiyorum.
Ben bu ay ilk kez ovülasyon testi kullandım 12 ve 13. Gün pik oldu 14. Gün silikleşti. Bugün tekrar bir yapmak istedim yine baya koyu çıktı bugün 23.gün bu ne anlama geliyor acaba. Regle 6 gün var gayet düzenlidir 28 günde bir olurum. Testleride ekliyorum
Merhabalar bende bu konuyla ilgili bişey sormak istiyorum.
Ben bu ay ilk kez ovülasyon testi kullandım 12 ve 13. Gün pik oldu 14. Gün silikleşti. Bugün tekrar bir yapmak istedim yine baya koyu çıktı bugün 23.gün bu ne anlama geliyor acaba. Regle 6 gün var gayet düzenlidir 28 günde bir olurum. Testleride ekliyorum