Anlayamıyorum

bilmiyorumkxdk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2024
44
-1
Meraba geç döllenmeden şüpheleniyorum mümkün mü bidahaki adet döneminde olması adetim bu ay gecikti ve bütün belirtileri gördüm 1 hafta geciktim 1 hafta önceden gelen bi ağrı bel ağrısıyla beraber damla damla gelen Kan 2 3 gün damla geldi sonra adet oldum hafif kanama ve ağrı çok fazlaydı ama pedimde hiç kan görmedim sadece wcye gittiğimde geldi su gibi 3 gün sürdü gelmedi diyebilirim tuvalet dışında bu böyle bitti ve 1 hafta sonra şimdi ağır kaldırdıkça kanamam oluyor ve ayakta duramıyorum durduköa ağrıyor önce akıntı bastırıyor sonra kan geliyor 2 kere oldu ve adetten önce bembeyaz fazla şekilde akıntı yaşadım hala devam ediyor sarı ama kokususz hepsini yaşıyorum nedir bu enfeksiyon olsa koku kaşınma vs hiç biri yok bel ağrısından ölücem gebelikten şüphelendim ama test yaptım ilk haftalar çıkmadı hiç bişey kendimi hamile gibi hissediyorum resmen iş yaptıkça ağır kaldırdıça kanamam oluyor hafif

eylulde cıddı ılıskınden ayrıldın. kac aylık bı gec dollenme olmasından suphe edıyorsun??

eski konunda bır ay oldu ayrılalı yazmıssın 18 kasımdamı ne yazdıgına gore az matematık yapınca oyle oluyor:)
Psikolojim bozuldu ya artık çok farklı hissediyorum son olanlarda olunca işgillendim iyice kanamam falan oluyor akıntılarım çoğaldı enfeksiyon belirtisi yok hiç böyle olmazdım hiç önce damla damla geldi falan işte 1 hafta sonra ağır kaldırdıkça yaşadım kanamayıda bel sırt ağrısıyla ama olamaz dimi imkansız

Mesela doktora neden gitmiyorsunuz? Belki kist vardi patladi belki rahim agzinda bir yara var neden bu durumu boyle onemsemiyorsunuz

Ben teşekkür ederiiimmm yeni oldu daha şehir dışındayım gitme imkanım yok ki zaten randevu yok gitmeyede korkuyorum zaten
Anormal bir durum var onemseseniz coktan doktora gitmis olurdunuz bizlik bir durum yok ki siz kendinizi dusunmeniz lazim
Bu kanamadan önce beta yaptırdım çıkmadı hiç bişey şimdi kanamalar gecikmeler falan yaşıyorum stres yaptım en son isticeğim şey kadın hastalıkları adet olamamakta kötü bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…