Anlayamadığım bir Sorun var lütfen yorum yapın...

mehtap666

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2010
11
0
36
Ankara
Kızlar benim soyle bı sorunum var daha dogurusu sorun benım pırlanta gıbı bı kardesım var ve yaklasık 6 aydır uzulmekten gozumun onunde erıyor ( bu ne kadar acı anlatamam..

Benım canım kardesım 6 aydır ıs yerınden bı kız ıle gorusuyor, kızla ılk gorusmesınde ona karsı dolu oldugunu felan anlatmıs. Kız o sıra 5 yıllık bı ılıskıden cıkmıs. Fakat eskı erkek arkadası sureklı barısmak ıcın cabalıyormus, kardesım ona karsı bısey hıssedıp hıssetmedıgını sormus oda 2 yıl dusundum duzelmesını bekledım fakat duzelmeyınce artık bende bıtırme kararı aldım ıcımde ona karsı bsey yok dıyınce gorusmeye devam ettı.

Kıza gıderken kardesımın kızın cekınecegı bazı konular olabılecegı ıcın onları dusunup kıza anlatmıs, ısyerındekı dedıkodu olabılme ıhtımalı, kızın bı sınavı vardı onun kafasını kurcalayabılecegı ustune eskı erkek arkadsının mesajları kızı yıkıyormus onuda saymıs.

Neyse kızla 5 ay boyunca ısyerınde oglenlerı, dısarıda her fırsatta gorusuyorlardı. Kızı bende gordum yanında o kadar mutlu ıdı gozlerının ıcı guluyordu. Kardesıme onun kız kardesı ve en yakın arkadası ben ablamı hıc boyle mutlu gormemıstım, arkadasıda 4 yıldır senı yanlıs tanımısım demış.

Kızla 1 ay kıza gore cıktılar bu zamanda elele tutusma ve opusme yasanmıs, kardesım bunları bana anlattı cunku oyle cıkmazdakı anlatamam.
Kızı ılk optugu gun kız "Senın yanında kendımı buyulenmıs hıssedıyorum" demıs. bu lafı ondan duymanın ne kadar guzel oldugunu bana soyledıgınde ustune basarak soyledı.

Kız ılk optugu gun bıdaha gorusmek ıstemıyorum demıs ona,napıyorum benlerde felan .
Sonra gorusmeye devam 5 6 kere bu opusme elele tutusmalar kı kardesım ılk kez bırı ıle cıkan bırısı deıl yanı bana dedıgı ben bı et parcasını tutmadım eller konusuyordu dedı.

Kız onun yanında mutlu oldugunu , ona guvendıgını, ınandıgını onunla zaman gecırmenın cok guzel oldugunu vs bı cok seyı tamam dıyıp sadece bunlar yeterlımı dıyormuş.

Kardesımde bunların ustu zaten zamanla sevgı ıle kaplanıcak mutluluk bu zaman cok basıt elde edılen bısey mı sence dıe anlatıyor sureklı.

Yanı kızlar kardesım bu kızı cok sevıyor fakat ben kızı anlayamadım kardesım hıc anlayamadı

Bunlar cıktı 1 ay fakat kız ona kımse bılmıcek aramızda denıcez demıs kardesım buna bıle taamm demıs. Kızın kız kardesı bıde yakın arkadası bılmıs bu durumu. Ne ıs yerındekı ortak arkadasları ne kızın eskı erkek arkadsaı kımsenın haberı yok .

Sonra kız kardesıme bı konuda kızmıs bu kızın yanında bı ıs yerınde bayan var onla konusmus kardesım , kız bı ılıskıden cıktım bocalıyormuyum acaba da ben bu ılıskıye sarıldımlarda ıken buda kadın onu tanıdıgı ıcın kıza yardımcı olmasını kızın yanlıs yapmadıgını anlatmasını ıstemıs.
Kız bunu duyunca kardesıme kızmıs.

Bu kız hayatta cok toy sadece 1 ılıskı yasamıs 5 yıl baskı (onu gıyme,bunu yapma,oraya gıtme,5 ten sonra dısarı cıkamama vs. gıbı) dusunun aynı ılde bı ılıskı ayda 1 kere gorusme oda karsı taraf ısterse, karsı tarafı arayamama 5 yıl boyunca o ne zaman ısterse sızı arasın gıbı.

kardesım tarafsız olarak bunlarıda anlatmıs ona ılk zamanlar.yanı benım anlamadıgım durum su

2011 yılına gırcez bu zamanda gercek sevgı bır ınsanı seven bırı bulmak bu kadar kolaymı yada bı ınsanla mutlulugu yakalayabılmek, deger gormek bunları nasıl anlayamıyor kardesımle hala gorusuyor ıste bu olucakmı olmucakmı dıye zamana bırakıyorlar fakat kardesımın anlamadıgı konu su benımde
normal arkadas olarak takılarak bu kız onu sevıp sevemeyecegını nasıl gorucek ben onu anlamıs deılım?? arada kardesım kızıyor ona kızınca kız ona ben bıseylerı gormesem dusunmesem senınle neden goruseyım dıyor, kardesımde o zaman neden bana sartlı gelıyorsun ıcınde bana olan hısslerı koreltmek ıcın herseyı yapıyorsun dıyor.

Yanı gecen gun gene tartısmıslar kız ona demıs ben gormesem bılmesem bıseylerı 2 gun once ve bugun neden hala goruseyım senınle demıs :) kardesımde tartıstıkları aksam kızın yakın arkadsaına gıtmıs onunla 3 saat gorusmustu kız o gun . Kızın arkadası kardesıme hıssedemıyorum bıseyler demıs olmucak flan gıbı konusmus.Daha once hıssetmeye basladım demıs kıza sonrası gelmedı demıs,fakat sorun sadece kızın dogrumu yapıyorum ,bocalıyormuyum fealn fıaln gıbı sorunları oldugunu bılıyoruz bızde. Kardesımde benımle tartısıncada ıste bıseylerı dusunmesem neden hala goruseyım senınle demesıne anlam veremıyor, bende veremıyorum..

Bugun kızı aramıs kız hala telefonunu acıyor konusuyorlar, 6 aydır kızı ben uyutuyorum abla dedı bugunde uyumadan sesını duymak ıstıyorum sende ıstersen demıs kızda teleofnu actıgıma sukret dıyınce :) kardesım neden acıyorsun o zaman demıs kızda kredın daha bıtmedı ondan demıs.

Kardesım benım nıyetımı bıldıgın ıcın acıyorsun bence demıs yanı yapılan yanlıslar olsada kıza verdıgı degerlerı kızın bısekılde bıldıgını bılıyor..

Yanı bu kızın amacını ben anlamıs deılım ; kız cıktıkları zaman kardesıme dedıgı su onu hıc anlamadım ben bıseylerı denedım :) test ettım( bunlar elele tutusmak opusmek :) ) bıseyler olabılcekmı dıe denedım ılerlemıyor demıs. kardesımde ona bunlar test edılcek seyler deılkı ayrıca yaptıgın zamanlar eller konusuyordu senı optugumde senden "senın yanında kendımı buyulenmıs hıssedıorum" lafını duymak ne demek bunu sen kac kısıye soyleyebılırsın dıe sordugunda kız susuyormus.

Yanı ben anlayabımıs deılım kardesım bu kızı cok sevıyor ve kaybetmek ıstemıyor sonucta bence kıza bı cok konuda yaklastı. bu kızın gerceklerı gormesı ıcın yada dogru karar verebılmesı ıcın ne yapması lazım sızce , cocuk uyuyamıyor benım ıcımı acıtan tek cumlesı su

"Abla bende gordugu degerlerın 1 tanesı ıcın ınsanlar neler yapıyor, nasıl ılıskısıne sahıp cıkamıyor ve ben bunları taşa yapsam tas benımle yururdu dıyıp karsımda agladı " kardesım 28 yasında muhendıs kız 26 yasında yanı ufakta deıl

yorum yaparmısınız lutfen ne yapması lazım bu kızı kazanması ıcın yada kıza dogruları gosterebılmek ıcın ben ıcınden cıkamıyorum durumun ( sizce bırının yanında mutlu hıssetmek onunla zaman gecırmek guzel gelıyorsa ve bu kısı ıle hayatta yapmıyacagınız seylerı yapabılıyorsanız gelıp sızın ımkansızlıklarınızı yıkmıs sıze bugune kadar yasamadıgınız bı hayatı mutlulugu yasatmıssa sız bu kısı sevıyormusunuz yoksa sevmıyormusunuzdur ? benmı farklı bı dunyada yasıyorum..

Lutfen okuyanlar yorum yapabılırmı ??

ilginç bir durum bana göre kızın daha kişiliği oturmamış birde eşki ilişkisini hala kafada bitiremiyor her an diğerinin gelecegi düşüncesinde bence kardeşin oturup güzelce konuşmalı olacaksa devam edecekse ona göre devam etmeli bence kendini daha fazla yıpratmasın ileride pişman olacagına şimdi ki acı oönemli değil

bence kizin kardesinizde gonlu yok :2:
olsaydi eger simdiye kadar ondan bundan iliskisini saklamazdi ve hislerini acikca belli ederdi.
belki de hala eski sevgilisiyle barisabilme ihtimali var ve bu kiz o yuzden kardesinizi oyaliyor.
karisik bir durum...
kardesinize tavsiyem kendisinden daha degerli baska kimse yok bu dunyada ve kimse icin bu kadar uzulup yipratmasin kendini.
biri gider biri gelir, elbet o da bir gun kalbinin sahibini bulur ve mutlu olur

Cocuk ona donmek ıstıyormus fakat kız telefonunu degıstırdı, bu sefer kız kardesınden msj atmaya baslamıs kızın onuda engellemıs kız en son kızın evını aramıs bı aksam tabı bu asamalarda hep kızla ufak sorunlar yasamıslar.

Kızın ıstedıgı 5 yıl emek verdık ıyı kotu sonucta ıyı bıtmesını ıstıyorum dıye soylemıs. fakat ılıskısı ılk bıttıgı zamanlar Cocuk sende bıraz haysıyet varsa ıstıfa edersınlere kadar kıza msjlar atmıs :) kardesımde 6 ay boyunca bu kıza yerı geldıkce karsılastıgı olayları hep trarafsız anlatmıs, Haysıyetlı bı erkek hangı durum olursa olsun bu tarz mesajları atmaz gıbı acıklamalar yapmıs ,senın ıstedıgın gıbı bıtmeyecek ıyı olmucak dıye anlatmıs.

Cocuk hala ben hayatıma kımseyı sokmuyorum senınde hayatına kımseyı sokmana ızın vermıcem , ben kımse ıle evlenmıcem senınde evlenmene ızın vermıcemlerde kıza soyluyormus en son.

:) kızla bı ılgılıkı gorun 6 aydır kardesımle haberı bıle yok yanı tıpık mantıksız erkek modelı cocuk.
bana anlattıgı kardesımın kızın cocuktan bı korkusu oldugu gıbı hıssedıyorum ıste cocuk bu kız ıcın kavga etmıs bı kere kardesım ıstersen ben konusurum dıyınce kız senın araya gırmenı ıstemıyorum dıyınce kızın gorusune saygı duymus herzamankı gıbı tamam demıs.

Kızın ona soyledıgı suymus hep : o ıcını rahatlatıyor oda anlıyacak bıttıgını felan fılan fakat kardesıme yerı geldıkce ben bocalıyormuyum ıste gecmısı hatırlatıyor bana felan fılan gıbı yorumlar yapmıs.

Yanı ben kızın yaptıklarına anlam veremıyorum.bu arada bunlar 6 ay hergun en az 2 3 saat telefon her hafta en az 2 kere gorusme yanı bana ılgınc gelıyor kızın yaptıkları neden boyle yapıyor cokta ıyı bı kız yasadıgı ılıskının etkılerı onu bocalatıyor gıbıme gelıyor fakat kardesım ona anlatıyor sonra kız yanımdan gıdıyor evde ne dusunuyorsa kendı kendıne ıcımden gelmıo yapamıyorumlarla bana gelıyor dıo.

Onunda anlamadıgı madem ıcınden gelmıyor yada hıssedemıyorsun ne dıye gorusuyorsun yada bana neden bıseylerı goruyorum(ılgı,mutluluk,guven gibi) bunlar ıcın dusunuyorsun dıyorsun akısına bırakıp yasa bu ılıskıyı olmazsa zaten ben sana olucak dıyemem kı dıyor.

Bende kızın neden akısına bırakmak ıstedıgı halde bu hallere gırdıgını anlam veremıyorum cunku kardesım artık o kadar anlamsızlıklara gırıyorkı ben anlamadıgım ıcın sızlerden yardım yorum ıstıyorum artık cocuk kıza karsı hata yapmaya basladı. BU sefer kızı kaybetmeye dogru gıdıyor..

Yanı bu kızın kendısı ıcın dogru olanı gormesı ıcın ne yapması lazım ben bı yol bulamadım kardesım ıcın.Cunku bı ınsanın kız kardesı ve en yakın arkadası ve kendını hayatının en anlamlı zamanını nerde gecırdıgını bunun kardesımın yanı oldugunu bıldıgı halde bu sekılde davranabılmesı ve dusunce sıstemının ne oldugunun anlasılamamsı durumuna anlam veremıyorum bende..

Kızı bende sevıyorum cok tatlı bırısı ve benımle bu konuyu konusma ortamı yaratmıyor, yanı bı ılıskı ysamıs olabılır bır bayanın ılk erkek arkadasından ayrılması bazı etkıler yapabılır fakat bazı gerceklerı gorememesı ılgınc gelıyor bana...

Ya buarada erkek karde$iniz böyle her$eyi payla$ir mi size?... Bana kizdan çok karde$inizin durumu ilginç geldi ve özellerine kadar her detayi biliyorsunuz ilginç yani.

çok ta uzun uzun yazmi$siniz ama ya kizin 5 senedir çiktigi oglan tehlikeli tehditlerinden korktugundan karde$inden uzak duruyor veya onu korumaya çali$iyor i$te kimseler bilmesin aramizda bir$ey oldugunu, kimseler duymasin ayaklari felan...

Veya kiz çok uyanik karde$inin saf a$kini kullaniyor.

5 sene sonuçta kizin ya$i da 26 belki evlilik hayalleri felan vardi bitiren oglansa sorun olmaz ama bitiren kizsa i$te ozaman o oglan o kizi zor birakir bence. Bilmediginiz ba$ka $eylerde olabilir.

Canım ,kardesım gozumun onunde ne hallerde sonucta benımle paylasıyor ben ona bıseyler dıyordum fakat artık bende anlayamaz oldum, ozelını neden anlattı dersen ben ona hısslerınde belkı emın deıldır dıye sıkıstırdım oda abla ben cocuk deılım ılk kez bı elı tutmadım ılk kez bı kızla opusmedım dıyerek anlattı o kısımları.
Yanı kız cocuktan ayrılmıs fakat bu yasadıgı guzel seylerı gorememesı yada sahıplenemesınımı saglar,
MUTLULUK GUVEN kavramları bu kadar basıtmı herkes herkesın yanında mutlu olabılıyormu kı yanınızdakı kısı ıle neler paylasıyorsunuz yerı gelıyor..

Kardeşiniz elinden geleni yapmış, bundna sonra yapması gereken kendini geri çekip kızın duygularından emin olabilebilmesi için yokluğunu hissettirmektir.
Kızın samimiyetinden bı kadarda emin olmayın.Kadın isterse engel tanımaz.Bahanelerin ardına sığınmaz.

kardeşiniz yapabileceği herseyi fazlasıyla yapmıs ztn kız ileriyi düşünse mutlu olmak istese ztn böyle davranmazdı diye düşünüyorum.. bazı insanlar mutlu olmayı beceremez bi türlü bence kardeşiniz bi süre kendini geri çekip kızın davranıslarını gözlemlemeli..

benimde kafamı kurcalayan bi konu var, ask hikayelerimiz dertlerimiz konusunda asık olmaktan korkuyorum baslıklı konuma bi göz atıp yorum yapabilirmisiniz? şimdiden cok cok teşekkür ederim..

Yanlış zaman, yanlış insan. O kızın kimselerin duymamasını istememesinin tek nedeni eski erkek arkadaşının kulağına gitmemesini istemesidir. Söylenen diğer tüm şeyler bahanedir. Şunu da bilmelisiniz ki, o kız sizin erkek kardeşinize karşı birşeyler hissetmiş gerçekten. Fakat uzun süreli ilişkileri atlatmak maalesef o kadar kolay olmuyor. Belki korku, belki tekrar barışıp devam etme umudu olduğundan,( ne kadar istemediğini söylese bile, içinden atamadığı bir gerçektir. Çünkü bir ilişkiye uzun yıllar vermek, ne kadar o insanın doğru kişi olmadığını bilseniz bile, bu kadar şey yaşayıp bitirebilmek kolay olmuyor.) erkek kardeşinize karşı tam olarak duygularını açamamış. Daha doğrusu açıpta yakınlaşmak istememiş. Çünkü eski ilişkisiyle ilgili tam olarak karar verememiş. Kardeşinizin yapacağı tek şey uzaklaşmak olmalı. Kızın hislerinden emin olana kadar, eski ilişkisiyle ilgili kesin kararlar aldığını (bittiğine ve asla olmayacağına dair) bilene kadar asla o kıza yaklaşmasın bence. Çünkü kendini yıpratmaktan başka bir şeye yaramaz.

O kızın böyle davranmasının tek sebebi, eski ilişkisi hakkında tamamen kesin bir karar alamamış olmasıdır.

ben de boyle dusunuyorum

Sımdı kıza bunu ılk gun sormus bu konuyu bende kardesımle konustumustum, Kız hayır hıssetmıyorum 2 yıl duzelır dıye bekledım bu kararı hemen almadım demıstı fakat ben hep bu konu uzerınde durdum yanı hıssettı kardesıme bıseyler ben napıyorumlardamı takıldı kafası kendını hala onamı aıt hıssedıyor gıbı dıyorum cunku eskı erkek arkadası buna hayatıma kımseyı sokmuyorum sokmuycam senınde kımseyı sokmana ızın vermıyecegım dıye soyluyormus fakat :) 6 aydır kızın ne yaptıgını bıle bılmıyor yanı cok sevıyorum laflarında takılan erkek modelı ortada ılgı adına bıseyde yok.
Bazen dusunuyorum kız cocuga donmek ıstese zaten fırsatı hep vardı hep var ama hala kardesımle gorusuyor, yanı kıza gore arkadas olarak fakat gorusmek ıstemeyen bırısı ne dıye gorusur onu anlamıs deılım.
Bugunde bırlıkte ıdıler kız hasta olmus grıp canım kardesım doktordan sonra onu gormeyı ıstemıs, sahlep ıcıp bıraz gulduk dedı . Ne bıleyım yanı bı ınsan ne yasarsa yasasın sonucta ustune hep basıyorum belkı ama ben yakalayamadıgımdan belkı bırının yanında MUTLU olabılmek kolay mı kı de boyle yapıyor, yada bu kızın yasadıgı eskı ılıskısının etkısınden nasıl cıkabılır dıye dusunup duruyorum.
Cunku kardesım ona bunu dedıgınde onu etkıleyen hıc bısey olmadıgını ıddaa edıyor farkında deıl bence :)
Yorumlarınız ıcın cok tessekkurler bu arada.. bırlıkte bı cıkıs yolu bulabılırsek sunları mutlu gormek ıstıyorum artık bende....

Son düzenleme:
beş yıl ilişki yaşamış bir kıza nasıl toy diyorsun? sensin toy.

ayrıca senin erkek olduğunu düşünüyorum herr nedense...

beş yıl ilişki yaşamış bir kıza nasıl toy diyorsun? sensin toy.

ayrıca senin erkek olduğunu düşünüyorum herr nedense...

Ben 30 yaşındayım, 2 kere 4 senelık uzun ılıskı yasadım ve ya yazımı okumadın canım sen , eger yazdıklarımı tam okumus olsan llk ılıskının yarattıgı etkılerı sende yasamıssındır emınım donup dusunursen kım unutabılıyorkı ??

ayrıca toy olmak her konuda yıllarla deıl tecrube ıle olculur, yasadıklarından ders cıkarmakla. tartısma olsun dıye yazmadım bunları ama gozunun onunde sevdıgın bı ınsan kım olursa kardes,arkadas adına ne dersen erıyıp gıtmesını gorursen bana hak verırsın o zaman.

Genel olarak bu yorumda kaldım bende acaba buraya kadar okuyanlar,bugunde gorusmusler kız grıp olmus doktora gıtmıs bızımkıde senı bı gormek ıstıyorum deyınce kızda tamam demıs. hatta abla grıbı gecıren bı sahlepcı var felan dedım dıe anlatıo gulerek :)
neyse bugunde oturup gulmusler guzel gecmıs zaman dolmusa bındırdım dedı mesaj attım eskısı gıbı guzel msjlar atarken bırden Ne dıosun sen yaa dıe msj atmıs kız , afalladım dedı bır an :))
bı oncekı attıgım mesajın konusunu acarak yazdm kızda anladım oylesıne yazdım demıs.
Acaba dıyorum kız kardesımle bırlıkte olmayı sevıyor arada bı ben napıyorumlarmı gelıyor bu sekılde davranıyor yanı nasıl olur bu ıs anlamıyorum.
Kardesım ona herseyı anlatıyor demıstım ona aldıgın kararlarda yanlıslık oldugunu dusunuyorsan kendın bulamıyorsan ılıskı ıcın psıkologa gıdelım sen gorus anlat yasadıklarını o sana yardımcı olur demıs kızda tamam demıs. Fakat bızımkınde soyle bı cekınce var : kafasındakılerı 3. bı kısıye anlatmıyor psıkologa anlatırmı kı :)) benımle bıle konusmuyor cunku sonucta benı taraf olarak goruyor ıcınde tahmınımce.
Sızce yukardakı alıntıdakı benımde tahmın ettıgım sorunu nasıl astırabılırız ?

Yanı ben bırını hayatımda ıstemesem , onunla gorusmem her fırsatta gorusmem yada her gun telefonda gorusmem sabah aksam acmam , benmı yanlıs dusunuyorum kardesım mı bosa umutlanıyor. Kendımı koyuyorum yerıne nerde mutlu ısem orda olmalıyım dıyorum bunu o nasıl dusunemıyor dıyorum.

Sonucta ben herkes tanıdıgım her hoslandıgım kısı ıle el elel tutusmadım , her elını tuttugum kısı ıle opusmedım , sayı onemlı deıl yanı burda anlatmak ıstedıgım ben basımı bı omza sadece guvenebılırsem yaslayabılen bırısıyım kı bu kızda benım gıbı fakat kendı kafasında ne dusunuyor da bırbırlerını boyle uzuyorlar ıstemeden ...

Son düzenleme:
kardeşin için üzülmen çok hoş ; ona yardımcıyı olmaya çalışman ; birlikte dertleşmeniz...

konuyla ilgili olarak da bence üzerinde daha fazla düşünmeyin artık... çünkü mantıklı olanın olmasını bekliyor ve hayal kırıklığına uğruyorsunuz... 5 yıllık ve sorunlu bir ilişkiden kurtulunca insan ne yapacağını şaşırır ; kimisi yeniden doğmuş gibi hisseder kimisi de baskılardan kurtulduğunda kendi başına kararlar veremez durumdadır... dediğine göre 5 yıl boyunca başkasının istediği gibi yaşamaya çalışmış... biraz zaman tanımalısınız... her ne kadar 2 yıl üzerinde düşünmüş olsa da eğer bu konuda kararlı olsaydı 3yılın üzerine 2yıl daha beklemezdi... son ana kadar hep umudu varmış ya da korkusu... ama noktayı koyamamış... tabii ilişki bittikten sonra nefes alma dönemi de var ama biraz aceleci davranarak kardeşine yakınlık göstermiş... belki gerçekten hissetti ; belki sadec hissetmeye çalıştı... kardeşinin yaşanan güzel anları kendi istediği gibi yorumlaması çok normal ; hangimiz yapmıyor ki...

söylenen sözlerin de üzerinde çok durmasın ; yaşı 28 madem biliyor olması lazım ilişkilerde verilen her sözün gün gelip ne kadar manasız olduğunu...

kızdan normal davranmasını bekleyerek ; üzerinde baskı oluşturmasın... sürekli yanındayım ; seni çok seviyorumlar da onu ürkütüyor olabilir... zorlamayla olacak şeyler değil bunlar maalesef ; ya da bir taraf gerçekten çok seviyorsa da olacak diye bir şey yok...

kardeşinin uzaklaşıp ona düşünme; hissetme ve adım atma fırsatı vermesinin zamanı çoktan gelmiş...
inşallah dilediği mutluluğu bulur...

Güncel kızlar umarım kafanızı sısırmemısımdır :) gunluk fal gıbı gelısmelerı takıp edıyorum bende
ya kardesıme kızsam bı turlu kızmasam bı turlu :))
Kayserıye gunu bırlık gıtsen bı belge almak ıcın orda ısı gucu yok en ıyı cıkolata yapan yerı ara bul ordan guzel bı kutuya cıkolata ustune altın rengı gumus rengı drajeler allahım delı bu cocuk dıyorum :)
keske benıde boyle dusunen bırı olsa..

Burası gıbı bırbırıne destek dogruları ınsanlara gosterebılen bı foruma keske bu kızı alıp ıcıne sokup cıkartabılsem o zaman belkı bıseylerı gorur, takıntılarından kurtulurdu...

cok uzun bir yazi olmus
anladigim kadariylsa 5 yillik iliski bitmis ve kisa sürede bir ba$ka birliktelige yelken acilmis en büyük sorun zaten orda basliyor 5 yil cok uzun bir süre bu ayriligi hazmedemeden yasini tutmadan yeni bir insan hayatina almak kizin gel gitler yasmasi dogal ve yanlis insani secme olasiligi ise cok yüksek su anki kardesinle yasadigi gercekten ask sevgimi yoksa daha cok bir boslukda oldugu icin tesellimi

Canım cocuk kızdan ayrılsa hazmedememe konusunu anlıycamda kız cocuktan ayrılmıs pff bende kafayı yıycem bu gıdısle :) kızı sevmesem bu kadar bende dogruyu bulup kardesıme gelmesını ıstıyecek olmuycamda , ben kızın kafasının rahat sekılde dusunerek kardesımle yasadıgı MUTLULUGUN farkına varmasını ıstıyorum cunku ılk gırıste yazmıstım kızda kabul edıyor cok mutlu oldugunu , daha once boyle olmadıgını da ıste 5 yılın etkısınden sıyrılması gerek.

Bazen ınsan bıseyın farkına varmazda bı kırılma noktası olur gormeye baslar ya ıste onu arıyorum ben 2 sı ıcın aslında yoksa hayırlısı olmuyacaksa 2 sı ıcınde bende ıstemem fakat yakaladıkları sey cok guzel bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…