• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlatmazsan patlıycam şu gerizekalı görümceye nasıl tutum sergilemem lazım.?

Atmazsazsa patlıycaktı, yazısını sildikten sonra patlamış bile olabilir..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Üslubunuz çok çirkin. Kendinizi çok abartmissiniz.cok iticisiniz ve sizde çok kiskancsiniz belli.

terbiyesiz olan sensin :47:
seviyesiz tuhaf insan..hakaret etme
canımı sıkma benim..işine gücüne bak
Sabahtan beri hakaret eden sensin, seviyesiz, kıskanç ve hazimsiz olan da sensin. Canin sıkılsa nolur senin ya? Kac paralik hatrin var?

herhalde telefonun interneti iyi çekmiyor bazılarının..yada eksi kaçta çalışıyorlarsa:1:

Sabahtan beri hakaret eden sensin, seviyesiz, kıskanç ve hazimsiz olan da sensin. Canin sıkılsa nolur senin ya? Kac paralik hatrin var?

elmik bebişim ceza yiyeceksin sen kible geç boşver hadi öpüyorum seni bebişine ve sana selamlar seni bilen biliyor zaten :54:

herhalde telefonun interneti iyi çekmiyor bazılarının..yada eksi kaçta çalışıyorlarsa:1:
Benim uçarsak geldiğim mevkiye sen musamerelerle gelemezsin :) kasma kendini daha önemli sorunların var smileysu :)

Görümcen kuman mı oldu resmen? Cümeleye bak. Sen eşine kızkardeşini yakıştırıyorsan sorun kimsede değil sende!

Eeeee Kk da boyl bir yer iste, anasının avutmadigi kocasının büyütmedigi hep burda.

Kendini bilen, ona buna sataşmayan insan ne zamandan beri yüksekten uçuyor oluyo?

kaybol gözümün önünden

Son düzenleme:
Benim uçarsak geldiğim mevkiye sen musamerelerle gelemezsin :) kasma kendini daha önemli sorunların var smileysu :)

smileysu hahahahah elmik arkadaş eksi kaçta çalışyorsun demiş sorunları var yada bodrum katta sanırım bence cevap bile verme...

Doğrudur, mesela ben senin varlığının farkında değildim cre, elma fln dedin smiley de koydun tansiyonumu yükselttin. Seviye nerde biliyorsun degil mi

Kuzum bırak şunu ya seviyesini belli etmiş belli ki çekememiş sana karşı fena garezi var..:51:

cokricaetcem : Arkadaşım çok rica edecem lütfen burdan uzaklaşın yoksa iftar sonrası seni mapusa atarlar demedi deme yeterince battın zaten.. :19:

Eeeee Kk da boyl bir yer iste, anasının avutmadigi kocasının büyütmedigi hep burda.

Kendini bilen, ona buna sataşmayan insan ne zamandan beri yüksekten uçuyor oluyo?

kaybol gözümün önünden

elm bırak canım sinirlenme değmez
kuzuyu da strese sokma bi nane sanıyo kendini!!
hadsiz!!!

kaybol gözümün önünden

sana negatif begeni puanı gönderdim..böyle bişey varmış yeni öğrendim:1:
şimdi kuşlarından biri senin gibi uçup gidecek mi:1::1:
neyse çok vaktimi aldın aman ya:47:

Kusura bakmayın sen Görümcenin kocasına aciyana kadar aynaya bakma kendine acı . Yaptığın fesat yorumlar a bak !!!! Ustelikte sokak ağzıyla kavga ediyorsunuz. !!! Inanin durumunuz vahim sizin! Gorumceniz de isteseniz de istemeseniz de o eve girer istediğini yapar babasının evi senin değil . Istemiyorsan ayrı eve cık . Ama k.k veren kayinpeder bulamazsin heee ona göre

note3 kadinlar_klubü

senden nefret ediyor ama görünüşe göre her ayrıntını da senden iyi biliyor elmik, takipçin çok :ssz:

her neyse konu sahibi siz gibi insanlarla karşılaşmaktan hep korkmuşumdur. Şu hayatta yapacak işiniz yok da birbirinize sarıyorsunuz. Ne basit size göre her şey.

kaybol gözümün önünden

sana negatif begeni puanı gönderdim..böyle bişey varmış yeni öğrendim:1:
şimdi kuşlarından biri senin gibi uçup gidecek mi:1::1:
neyse çok vaktimi aldın aman ya:47:

Back
X