- 24 Mart 2014
- 1.193
- 538
- 128
Niye terbiyesizlikte ısrar ediyosun?Kod:
terbiyesiz olan sensin

seviyesiz tuhaf insan..hakaret etme
canımı sıkma benim..işine gücüne bak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye terbiyesizlikte ısrar ediyosun?Kod:
Sabahtan beri hakaret eden sensin, seviyesiz, kıskanç ve hazimsiz olan da sensin. Canin sıkılsa nolur senin ya? Kac paralik hatrin var?terbiyesiz olan sensin
seviyesiz tuhaf insan..hakaret etme
canımı sıkma benim..işine gücüne bak
Sabahtan beri hakaret eden sensin, seviyesiz, kıskanç ve hazimsiz olan da sensin. Canin sıkılsa nolur senin ya? Kac paralik hatrin var?
Benim uçarsak geldiğim mevkiye sen musamerelerle gelemezsin :) kasma kendini daha önemli sorunların var smileysu :)herhalde telefonun interneti iyi çekmiyor bazılarının..yada eksi kaçta çalışıyorlarsa![]()
Bırak just ya hasta mıdır şizofren mıdır evinde mutsuz mudur nedir kendine is arıyoelmik bebişim ceza yiyeceksin sen kible geç boşver hadi öpüyorum seni bebişine ve sana selamlar seni bilen biliyor zaten![]()
Benim uçarsak geldiğim mevkiye sen musamerelerle gelemezsin :) kasma kendini daha önemli sorunların var smileysu :)
Benim uçarsak geldiğim mevkiye sen musamerelerle gelemezsin :) kasma kendini daha önemli sorunların var smileysu :)
Doğrudur, mesela ben senin varlığının farkında değildim cre, elma fln dedin smiley de koydun tansiyonumu yükselttin. Seviye nerde biliyorsun degil mi
Eeeee Kk da boyl bir yer iste, anasının avutmadigi kocasının büyütmedigi hep burda.
Kendini bilen, ona buna sataşmayan insan ne zamandan beri yüksekten uçuyor oluyo?
kaybol gözümün önünden
Eeeee Kk da boyl bir yer iste, anasının avutmadigi kocasının büyütmedigi hep burda.
Kendini bilen, ona buna sataşmayan insan ne zamandan beri yüksekten uçuyor oluyo?
kaybol gözümün önünden
Sabahtan beri hakaret eden sensin, seviyesiz, kıskanç ve hazimsiz olan da sensin. Canin sıkılsa nolur senin ya? Kac paralik hatrin var?
kaybol gözümün önünden