Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biri şu cokricaetcem in ag..na s.c..bilir mi![]()
KONUNUN ÖZETİ BURADA VAR
ekstre olarak. cokricaetcem arkadaş. nasıl bir çekemezlik varrahatladınmı
bu elma iphonenin elmasına benzemez![]()
Bi de kuması görüyo lütfen unutmuşsun şekerimgelin kaynana evinde kalıyor..gelin çok mutlu lili..görümce evli evi ayrı..ama gelin görümcesinin onu kendisini kıskandığıını düşünüyor..ama aslında görümce kıskandırııp sinirlendiriliyor görümceyi...sonra da gelin görümceyi gerizekalı , salak olarak görüyor..anladın mi lili...
Biri şu cokricaetcem in ag..na s.c..bilir mi![]()
misk seni ve çeki aradı gözlerim özet isteyecektimhepsini okumak zorunda kaldım
![]()
çok alıştınız siz özete bakıyorumbiz okuyalım göz patlatalım siz özet isteyim
lilide tutturmuştu özet geçin diye
![]()
hazır hepiniz burdayken kızlar, akşama ne yemek yapsam![]()
yapmam pek öylede. yoğunumkurumdayım malum
![]()
Şu bende etek vardı gitti aynısını aldı, bende cart vardı gitti curtundqn yaptırdı gibi anlatımlar çok komik geliyor.
Birini beğenmekte suç arkadaş. Ne güzel beğeniliyorum diyeceğine şikayet ediyorsun.
Büyüyün biraz. Ne boş işlerle uğraşıyorsunuz.
Terbiyesizlik yapma haddini bil!
Hayirdir konu actın da yorumlarımızı mı beğenmedin? Kurumda yasak olduguna kadar bildiğine gore dişli oldugumu da bilirsin
bnm misafirlerim var. taze fasulye ve domatesli bulgur yapacam. not: bekarım bekar arkadaşlar![]()
![]()
sinirlenme!! çok saldırgansın![]()
"Şimdi Allah için benim kızım daha bi seviliyo o bunu çekemiyo ve açık açık dedi onun kızı baba tarafına benzediği için esmer falan kendi sevmiyo evladını ya."
bu nasıl ifadedir ya! esmer bebek olmak da mı kötü. çocuklar üzerinden kıskançlık, gösteriş, nispet yapmak...görümceniz evet kıskanç ama siz de onun bu zaafını bildiğiniz için ısrarla üstüne gidiyorsunuz. görümcenizin yanında kayınpederinizden doğumgünü hediyesi istemeniz bile görümcenizi kıskandırmak için. ayrıca sürekli geri zekalı diyorsunuz hiç hoş değil.
konu değiştirilmeye mahkumdu hatun üç yorumdan sonra hepimize dengesizler dedi haketti![]()
hazır hepiniz burdayken kızlar, akşama ne yemek yapsam![]()
![]()
çok alıştınız siz özete bakıyorumbiz okuyalım göz patlatalım siz özet isteyim
lilide tutturmuştu özet geçin diye
![]()