• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlatmazsan patlıycam şu gerizekalı görümceye nasıl tutum sergilemem lazım.?

bu tip durumları ne kadar bekletirsen büyür.
akrabalarımız arasında 2 eltinin yaşadığı durumun aynısı..eşleri neredeyse boşayacak :))
kavga çıkartsanız siz kötü olursunuz güzellikle konuşsanız öyle biri anlamaz almaz..ama en azından ben sıkıntımı belli etmeden hayatta duramam..
ters köşeye yatırın bence onu :) birlikte birşey beğenin o alsın ama siz almayın..bir yere gideceğiz deyin o gitsin ama siz başka yere gidin..belki anlar :))

Resmen Fransız kaldım böyle bir garip hissettim kendimi misk.
Çalışanlar mı yorum yapmasın dediler?
Yani eminim ev hanımları için yani sırf onlara özel de siteler vardır ya da kendilerine topik açsınlar oradan çıkmasınlar madem.
gün de yapabilirler :26:
evet dirim ben de onu çıkardım.
2011 ocak annesisisin demii:16::16::16:
evet canım selam :16:

güle güle konu sahibi bütün sildiklerin geri gelecek ve sen banlanıp gideceksin :3: ayrıca neyseki kib butonu var 2. üyelikler için iyi oluyor :27:

Doğrudur, mesela ben senin varlığının farkında değildim cre, elma fln dedin smiley de koydun tansiyonumu yükselttin. Seviye nerde biliyorsun degil mi

Elmeyra yine formundasın kız, ne zamandır görmüyordum seni ateşli tartışmaların içinde :27: Biz elimizden geldiği kadar açığı kapamaya çalışıyorduk :23:

Konu sahibi hanım; içerik silmek yasaktır. Üye olmadan önce next next diyeceğine, açıp site kurallarını okusaydın keşke.:3:
Ha bu arada hem ban alırsın, hem de içerik geri gelir. Zaten akıllı üyemizin biri alıntı yapmış. Konuyu yine de komple okudum bil istedim:9:

Kacinci uyelik? Ya da nedir alttan alta elmeyraya laf sokma cabasi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

konuyu istila etmek gibi olmasın da gayet te üstten üstten sokmuş lafı bunun tabanı yanmış:9::1::1::1::1:

Bu ara ikinci üyeliklerle gelip kinlendiği üyeye laf sokmak moda oldu herhalde geçen gün meşhur olan konunun sahibi de böyleydi :ssz:

nasıl alınıyor ki bu ikinci üyelik ben bir kere denedim ikinci üyelik uyarısı verip üyeliği yapmadı kk...bende mi sorun var:44:

kıskanılmak hoşuna gitmiş hadi itiraf et!

sanki bana da öyle geldi.. ama ona söyleyememiş buraya gelmiş söylemiş de rahat etmiş gibi..:)

olabilir...

ama ben ilk okuyunca bu kadar nefretin altında sadece onu aldın bunu akldın demesi çıkınca şaşırdım..

tamam kıskanır..sizin kararlarınıza karışır, sizden yaptıklarınızdan aldıklarınızdan hesap ister.. herşeyi kendi karar veriyim ister.. o zaman tamam.. ne yalan söyleyim ben öyle birşey bekledim..

benimkisi öyle mesela.. tepkimi gösterdim. o da anladı..

y

Son düzenleme:
Aa degisik mi ne lafa bak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X