Hanımlar biraz dertleşmeye geldim. 16 haftalık hamileyim çevremde konuşabileceğim kimsem yok. Bi halam var onunla dertleşiyorum arada o da her şeyi çok bildim havasında mesela bi konu da dinsizin hakkından imansız gelir diyorum günah öyle konuşma diyor. başka bi şey de her dediğim cümleyi reddediyor hayır öyle değil diye kırmak da istemiyorum çünkü zamanında ailem yüzünden onda çok kaldım evini açtı bana bekarken. Örneğin inşallah diyorum bi şeyde inşallah deme Allah’ın yapacağı şeye karışmak olur diyor ya her konuda böyle örnek veriyorum sadece her konuşmada bu şekilde dediğim her şeyi yanlış bilmiyorsun gibisine getiriyor bi arkadaşımda şeker çok çıkmış sezeryan doğum yapmış onu anlattım ne alakası var ilk kez duydum öyle şey mi olur diyo. Doktor ilk üç ay seyahat yasakladı aa ne saçma bi doktormuş o da diyor. Yani kurduğum dediğim her şeyde bi şey bulup inatlaşıyor. Akrabanın kızı ankarada dedi bende izmirde resim atmıştı dedim başladı inatlaşmaya hayır öyle değil bilmem ne diye çok yoruldum valla. Her konuşmamız bu şekilde geçiyo araya mesafe koyunca da zor zamanında kaldı bizde şimdi ihtiyacı yok gibi laflar sokuyo alttan alttan. Bu da hep ailem yüzünden oldu ailem beni hep hor gördü aşagıladı ufak bi hatamı duvara astı hep kötüledi ne yapsam yaranamadım okudum diye okumamı istemediler evlendim hala üzerimdeki yapışan durumdan kurtulamadım ne yapmalıyım sizce ? Hamileyim kafama takıyorum ister istemez
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Anlatacak kimsem yok içimi size dökmek istedim
- Konu Sahibi kayule
- Başlangıç Tarihi