• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlatacak kimsem yok içimi size dökmek istedim

kayule

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2023
69
8
1
29
Hanımlar biraz dertleşmeye geldim. 16 haftalık hamileyim çevremde konuşabileceğim kimsem yok. Bi halam var onunla dertleşiyorum arada o da her şeyi çok bildim havasında mesela bi konu da dinsizin hakkından imansız gelir diyorum günah öyle konuşma diyor. başka bi şey de her dediğim cümleyi reddediyor hayır öyle değil diye kırmak da istemiyorum çünkü zamanında ailem yüzünden onda çok kaldım evini açtı bana bekarken. Örneğin inşallah diyorum bi şeyde inşallah deme Allah’ın yapacağı şeye karışmak olur diyor😂 ya her konuda böyle örnek veriyorum sadece her konuşmada bu şekilde dediğim her şeyi yanlış bilmiyorsun gibisine getiriyor bi arkadaşımda şeker çok çıkmış sezeryan doğum yapmış onu anlattım ne alakası var ilk kez duydum öyle şey mi olur diyo. Doktor ilk üç ay seyahat yasakladı aa ne saçma bi doktormuş o da diyor. Yani kurduğum dediğim her şeyde bi şey bulup inatlaşıyor. Akrabanın kızı ankarada dedi bende izmirde resim atmıştı dedim başladı inatlaşmaya hayır öyle değil bilmem ne diye çok yoruldum valla. Her konuşmamız bu şekilde geçiyo araya mesafe koyunca da zor zamanında kaldı bizde şimdi ihtiyacı yok gibi laflar sokuyo alttan alttan. Bu da hep ailem yüzünden oldu ailem beni hep hor gördü aşagıladı ufak bi hatamı duvara astı hep kötüledi ne yapsam yaranamadım okudum diye okumamı istemediler evlendim hala üzerimdeki yapışan durumdan kurtulamadım ne yapmalıyım sizce ? Hamileyim kafama takıyorum ister istemez

Daha ilk dakkadan halaniz da yüzlemiş bence yaptıklarını. Her şeyi anlatma bence. Havadan sudan konuş. Anti diyaloğa girip de hiç kendi keyfini kaçırma boşver. Bebişin oluyor. Ona odaklan. Zaten doğunca da onunla vakit geçirmekten başka şey düşünmeye vaktin olmaz. Etrafında can sıkan biri olacağına yalnız ol daha iyi. Kitap oku film izle. Örgü ör kendin için bebiş için. İnsana vakit ayırana kadar kendine vakit ayır ❤️

Daha ilk dakkadan halaniz da yüzlemiş bence yaptıklarını. Her şeyi anlatma bence. Havadan sudan konuş. Anti diyaloğa girip de hiç kendi keyfini kaçırma boşver. Bebişin oluyor. Ona odaklan. Zaten doğunca da onunla vakit geçirmekten başka şey düşünmeye vaktin olmaz. Etrafında can sıkan biri olacağına yalnız ol daha iyi. Kitap oku film izle. Örgü ör kendin için bebiş için. İnsana vakit ayırana kadar kendine vakit ayır ❤️
Zaten günlük hayattan konuşuyorum onda da aynısını yapıyor hafta da bir konuşurum oda darılmasın gücenmesin diye çünkü konuşmadığım da bak bak bize ihtiyacı bitti ne arıyor ne soruyor deniliyor. Kaç kere çağırdı evine bile gitmedim ben çağırmadıgım halde çıktı geldi. Hava durumu yağmurlu diyor her yerde yapacakmış diyorum ne alaka ya Güneş açtı diyor mesela geçen gezmeye gittik dolu yağdı dedim şakasına bi tanıdığın gözü kaldı herhalde çok geziyorsun yazdı bana dolu yağdı dedim ne ilgisi var Ankara’da da yağmış saçmalama yani dedi her şeyimde böyle yapıyor

Cok degil 5 ay sonra asla yalniz kalamayacaksiniz, istediginiz gibi dinlenip, yatip, gezip, film izleyip kitap okuyamayacaksiniz uzun sure. Gorunen o ki halaniz sizi dertlendiriyor kimseyle dertlesme fazla samimiyet moduna girmeyin yalnizca kafa dinlemenin tadini cikartin. Dertlesecegim dedigim insan beni dertlendirse oyle yapardim ben.

Cok degil 5 ay sonra asla yalniz kalamayacaksiniz, istediginiz gibi dinlenip, yatip, gezip, film izleyip kitap okuyamayacaksiniz uzun sure. Gorunen o ki halaniz sizi dertlendiriyor kimseyle dertlesme fazla samimiyet moduna girmeyin yalnizca kafa dinlemenin tadini cikartin. Dertlesecegim dedigim insan beni dertlendirse oyle yapardim ben.
Hafta da bi konuşuyoruz onda da havadan sudan konuşmaya gayret ediyorum ama hava durumundan bile konuşcam mesela bu hafta hep yağışlıymış hayır öyle değil hava açacak diye onda bile ters cümle kuruyor. İnşallah dediğim cümleye bile öyle deme şart koşma Allah’a diyor

Back