maddi manevi tazminat davası açmak istiyor ama çekişmeli olunca bıraz daha uzun suruyormus ailecek yıpranmasını ıstemıyoruz ama sındıremıyoruzda ,
Merhaba arkadaşlar, konu sahıbı arkadasımdır ona yardımcı olmak ıstıyorum ve bu konularda bı bılgımız yok. Kendiside eşide uni mezunu ve öğretmen. Arkadasım atanamadığı için ilk başlarda ücretli öğretmenlik yaptı ama buyuk kızı olunca bıraktı, ikinci kızı dünyaya gelince ( özafagus artrezi denilen yemek borusu hasarlı ve sürekli kaçak yapıyor ve midesine bağlanan bir hortum ıle beslenıyor kı su an kızı 3.5 yasında ve halen bu durumda nerdeyse 2 yılı hastanede yatarak geçirdi ve 15 e yakın operasyon gecırdı ) tamamen kızıyla ilgilenmek zorunda kaldı yani çalışmıyor.
Bu hastane dönemlerinde aralarındakı ıletısım tamamen kopma noktasına geldi aileler karıstı ve maddiyat olmadığı için, kızı hasta oldugu için ailesinin yasadıgı sehır farklı oldugu için şehrini doktorunu değiştirmemek adına bıraz goz yumdu.
Eşi maddi olarak iyi durumda öğretmen maaşı* ek dersler* etüt merkezi* özel ders vermektedir. Ancak eşine kardeşine giderken 5 tl veriyormus. ve hiç bir zaman ne kadar kazandığını söylememiş, kredi kartı dökümünü göstermeme, telinde kilit olayları gıderek artmaya başlamıs. Akşamları eve geç gelmeler giderek artmış, 12-1-4 diye değişiyormus. arkadasım evden dısarı cıkmayarak sadece cocukları ıle ılgılenırken hergece içkili gelmeye başlamıs, ilgi yok denecek kadar az , çoçuklar yatmadan babamızı gorlım dıye ağlarken onu arayıp telın kapalı olmasıda cabası.
en son bu cumartesı gunu sabah erken kalkınca eşinin telinde bı arkadası ıle konusmalarını gormus ve hayatında bır kadın oldugunu 3-4 kez ayrılıp ayrılıp barıstıklarını ogrenıyor ve olay orada kopuyo ve klasık erkek muhabbetı yaparak ve arkadasımı darp edıyor kapıya atıyor cocuklar kapıyı acıyor tekrar içeriği girip olaylar devam edıyor ve onu balkondan atmakla tehtıt edıyor ama yuzune vurmutor polisler gelınce darp raporu alınıyor ve sıkayetcı oluyor ailesi yanındadır ama nasıl bır yol ızlenmelıdır karsı taraf anlasmalı olsun ben haklarını verırım dıyor ama yanına kalmamasını da ıstıyoruzz bu arada bu ayın 23 de cocugunun amelıyatı var, tamda uzst uste gelıyor hersey ne yapmalıyız nasıl akıl vermelıyım, bu surecte yeteınce yıprandı cok mu surer nasıldır yardımcı olur musunuz?
sigortası yok uzerıne mal olmazsa eger adlı yardım dan devlet avukat verıyormus ucretsız ama yıpranma payı var, bırde uzun surerse dıyelımkı 1 yıl o aradada nafaka ve cocuk parası alabılır mı,
birde uzerlerıne bır ev ama hala kredısı odenıyor, araba ve sanırım bırkac kredı daha var, para işlerını tam bılmedıgı ıcın ne kadar para var ne kadar borc var bılmıyor
elınızde darp raporu var, mahkeme kararı ıle telefon dokumu de cıkartılır... zina suçuda var...Merhaba arkadaşlar, konu sahıbı arkadasımdır ona yardımcı olmak ıstıyorum ve bu konularda bı bılgımız yok. Kendiside eşide uni mezunu ve öğretmen. Arkadasım atanamadığı için ilk başlarda ücretli öğretmenlik yaptı ama buyuk kızı olunca bıraktı, ikinci kızı dünyaya gelince ( özafagus artrezi denilen yemek borusu hasarlı ve sürekli kaçak yapıyor ve midesine bağlanan bir hortum ıle beslenıyor kı su an kızı 3.5 yasında ve halen bu durumda nerdeyse 2 yılı hastanede yatarak geçirdi ve 15 e yakın operasyon gecırdı ) tamamen kızıyla ilgilenmek zorunda kaldı yani çalışmıyor.
Bu hastane dönemlerinde aralarındakı ıletısım tamamen kopma noktasına geldi aileler karıstı ve maddiyat olmadığı için, kızı hasta oldugu için ailesinin yasadıgı sehır farklı oldugu için şehrini doktorunu değiştirmemek adına bıraz goz yumdu.
Eşi maddi olarak iyi durumda öğretmen maaşı* ek dersler* etüt merkezi* özel ders vermektedir. Ancak eşine kardeşine giderken 5 tl veriyormus. ve hiç bir zaman ne kadar kazandığını söylememiş, kredi kartı dökümünü göstermeme, telinde kilit olayları gıderek artmaya başlamıs. Akşamları eve geç gelmeler giderek artmış, 12-1-4 diye değişiyormus. arkadasım evden dısarı cıkmayarak sadece cocukları ıle ılgılenırken hergece içkili gelmeye başlamıs, ilgi yok denecek kadar az , çoçuklar yatmadan babamızı gorlım dıye ağlarken onu arayıp telın kapalı olmasıda cabası.
en son bu cumartesı gunu sabah erken kalkınca eşinin telinde bı arkadası ıle konusmalarını gormus ve hayatında bır kadın oldugunu 3-4 kez ayrılıp ayrılıp barıstıklarını ogrenıyor ve olay orada kopuyo ve klasık erkek muhabbetı yaparak ve arkadasımı darp edıyor kapıya atıyor cocuklar kapıyı acıyor tekrar içeriği girip olaylar devam edıyor ve onu balkondan atmakla tehtıt edıyor ama yuzune vurmutor polisler gelınce darp raporu alınıyor ve sıkayetcı oluyor ailesi yanındadır ama nasıl bır yol ızlenmelıdır karsı taraf anlasmalı olsun ben haklarını verırım dıyor ama yanına kalmamasını da ıstıyoruzz bu arada bu ayın 23 de cocugunun amelıyatı var, tamda uzst uste gelıyor hersey ne yapmalıyız nasıl akıl vermelıyım, bu surecte yeteınce yıprandı cok mu surer nasıldır yardımcı olur musunuz?
olay yenı gerceklestığı için daha yuz yuze gelmedıler, arkadasım yuzunu dahı gormek ıstemıyor sadece bı aracı ıle anlasmalı olsun cocuklarımı magdur etmem demıs, ama bu nafaka paraları cok az hasta kızının sadece masraf olarak 400e yakın mama pansuman kremlerı var nafaka artı cocuk bakım parası mı var ayrı yeten
elınızde darp raporu var, mahkeme kararı ıle telefon dokumu de cıkartılır... zina suçuda var...
ben olsam hepsini önüne serer çekişmeli boşanırdım, kendi adıma ve çocuklarım adıma nafaka ve tazminat davası acardım..ayrıca hasta olan çocuğun bakımınıda babanın ustlenmesı ıcın elımden gelenı yapardım...
anlaşmalı boşanmak demek tarafların karsılıklı bır hak talep etmemesı demek zaten, onda sadece cocuklara cuzı bır nafaka baglanır..
ama çekişmeli olursa söke söke hakkını alır arkadasınız, belki biraz süreç uzar ama eşinin yaptığı yanına kar kalmaz..
olay yenı gerceklestığı için daha yuz yuze gelmedıler, arkadasım yuzunu dahı gormek ıstemıyor sadece bı aracı ıle anlasmalı olsun cocuklarımı magdur etmem demıs, ama bu nafaka paraları cok az hasta kızının sadece masraf olarak 400e yakın mama pansuman kremlerı var nafaka artı cocuk bakım parası mı var ayrı yeten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?