- 21 Temmuz 2022
- 387
- 225
-
- Konu Sahibi nananawhatsmyname
geçtiğimiz mart ayından beri ayrıyız daha nasıl anlayacaksa adam manyakAdam anlaşmalıya gelmeden anlaşmalı boşanma oömaz. Çekişmeli olurX o da avukatsız imkansız gibi bir şey. Benim tavsiyrm çekişmeli açmayın ayrılamkta direnin birkaç ay sabredin kararlı olduğunuzu görünce mecburen ayrılmaya tamam diyecek
Erkeklerde jeton geç düşüyorgeçtiğimiz mart ayından beri ayrıyız daha nasıl anlayacaksa adam manyak
yalan bacım birini bulma ümidiyle dolanıyorlar bulamayınca kürkçü dükkanı hesabı. benim dingil eşim de benim gibi on numara beş yıldız bir hizmetçiyi bırakmak istemiyor tek sebebi buErkeklerde jeton geç düşüyorbenim eski sevgilim ayrıldığımızı 6 ay sonra idrak edip masıl bırakırsın beni naz yapıyorsun sanıyorsum demişti
Helal olsun diyorum çözmüşsün gerçekten. İpini koparmisiz gibi ilk aylar dolanip kari kiz pesinde araniyorlar sonra aa benim yemegim yapiliyodu nevresimim degisiyodu diye konforu agir basinca kapiya geliyolar. Hic gelmesinleryalan bacım birini bulma ümidiyle dolanıyorlar bulamayınca kürkçü dükkanı hesabı. benim dingil eşim de benim gibi on numara beş yıldız bir hizmetçiyi bırakmak istemiyor tek sebebi bu
Allah'a havale ediyorum hepsiniHelal olsun diyorum çözmüşsün gerçekten. İpini koparmisiz gibi ilk aylar dolanip kari kiz pesinde araniyorlar sonra aa benim yemegim yapiliyodu nevresimim degisiyodu diye konforu agir basinca kapiya geliyolar. Hic gelmesinler
Eğer anlaşmalı olmuyorsa adliyeden avukat isteyin .öyle çok para bayilmaniza gerek yok.Anlaşmalı boşanma için tamam diyen eşim bugün sorun çıkardı yok efendim her şeyi düzeltmeye çalışıyormuş bense her şeye kavga çıkarıyor muşum insan gibi konuşup gelecekte pişman olmamak için karar almalıymışız beyefenedi şimdi akıllı davranmaya başlamış!! Kısacası bir yere imza atmadı anlaşmalı boşanma için, iş arkadaşım da adliyeye gidip "eşim anlaşmalı boşanmadan vazgeçti ama ben ısrarlıyım vs de" dedi, bu adamla konuşmadan çünkü konuşulmuyoooooor nasıl boşanabilrim ya? avukata para verip daha çok para kaybetmek istemiyorum
şu an sigortalı çalışıyorum, ücretsiz avukat için fakirlik belgesi vs çok zor yaniEğer anlaşmalı olmuyorsa adliyeden avukat isteyin .öyle çok para bayilmaniza gerek yok.
geçmiş konularıma göz atın iki cümle okumanız yeterliNe sebebten bosanma kararı aldınız ki? Konu bu noktaya gelince mi herseyin düzelecegini soyluyor. Vardır bir planı güvenmeyin çekişmeli falan dava acın gercek niyetini gorursunuz
Hahhhh çok güldüm....Erkeklerde jeton geç düşüyorbenim eski sevgilim ayrıldığımızı 6 ay sonra idrak edip masıl bırakırsın beni naz yapıyorsun sanıyorsum demişti
ay bir sizde akıl var değil mi? belki avukata verecek paramız yoktur falanBen de doktora para vermemek için hastalıklarımı evde kendim tedavi ediyorum. Ha doktor yapmış ha ben, ne olmuş yani tıp okuduysa ben de biliyorum o kadar.
Ondan avukata para vermemenizi çok iyi anlıyorum. He bir de kesin adliyeye gidip kocam anlaşmalı boşanmıyor ama ben boşanıcam diye ısrar edin , kesin işe yarayacaktır kolay gelsin.