- 20 Haziran 2024
- 140
- 95
- 13
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amacım mahkemeyi mecbur etmek değil. Son ana kadar bekleyeceğim. Hemen karar vermek istemiyorum iki durum içinde.Boşanmak istemiyorsanız mahkemeyi neden boşuna meşgul ediyorsunuz? Eşinizi karşınıza alıp açık açık konuşun.
Resmi olarak boşanmayinca herşey kendiliğinden düzelecek falan mı sanıyorsunuz?
Kavga anında alınan ani bir karar. Benim açımdan. Düşünülmüş bir şey değildi. Avukata gidelim diyen bendim.boşanma sebeplerinizi yazarmısınız özel değilse?
hem boşanma aşamasına gelip hemde nasıl bu herifleri hala sevebiliyorsunuz kızlar ya kendinize yapmayın bunu
Ben boşanmak istemezsem eşim de devam ettirmez davayıKaç yıllık evlisiniz? Boşanma sebebi ne ? Çocuk var mı? Bir taraf boşanmak istemezse boşanma süreci uzayabilir ama yine de boşanma olur.
Hayatının merkezine koyuyorlar. 18-19 yaşlarında bende böyleydim. 1 aylık erko için ah onsuz yapamam edemem derdim şimdi ismini hatırlamıyorum şuan 24 yaşındayım erkekler totomu yesin kafasındayımboşanma sebeplerinizi yazarmısınız özel değilse?
hem boşanma aşamasına gelip hemde nasıl bu herifleri hala sevebiliyorsunuz kızlar ya kendinize yapmayın bunu
erkekler düz varlıklardır ağzıdan çıkan lafı alırlar sizin için ani ise de onun kafasında ciddileşmiştir peki konuştunuz mu süreçteKavga anında alınan ani bir karar. Benim açımdan. Düşünülmüş bir şey değildi. Avukata gidelim diyen bendim.
Eğer ki küçük bir meseleyse bence inatlaşmanın anlamı yok. Güzelce bir oturup konuşun bu meseleyi. Boşanmak çocuk oyuncağı değil. Peki neden boşanma aşamasına kadar geldiniz özel değilse?Ben boşanmak istemezsem eşim de devam ettirmez davayı
Bu nasıl üstten konuşmaktır? 31 yaşındayım hanimefendi. Hayatımın merkezine falan koymuş değilim. İleriye yönelik pişman olmaktan korkuyorum. Kendini dinledikçe hatalarıyla yüzleşen bir insanım. Dan diye verdiğim bir kararın peşinden gözü kara gitmek istemiyorum. Benim yaşıma gelince belki sizde de bu bakisacisi olusabilir.Hayatının merkezine koyuyorlar. 18-19 yaşlarında bende böyleydim. 1 aylık erko için ah onsuz yapamam edemem derdim şimdi ismini hatırlamıyorum şuan 24 yaşındayım erkekler totomu yesin kafasındayımboşanma ile eşdeğer değil tabi ama hayatlarının merkezine koydukları için böyle kütük erkekleri sevip ayrılamıyorlar. Birde bu hislerini karşı tarafa belli ederlerse eyvahlar olsun zaten.
Kolay tartışıyoruz. Sanırım benden beklediği ilgiyi veremiyorum diye bu kadar agresif diye bir farkındalık olustu. İlgi beklentisini farklı bir dille yansıtıyor ben de buna tepkisel yaklaşıyorum. Yani durumu yanlış yorumluyordum. Altında yatan sebebi kafamı dinlerken fark ettimEğer ki küçük bir meseleyse bence inatlaşmanın anlamı yok. Güzelce bir oturup konuşun bu meseleyi. Boşanmak çocuk oyuncağı değil. Peki neden boşanma aşamasına kadar geldiniz özel değilse?
kesinlikle öyle bir erkek için kendilerinden vazgeçiyorlar sonra o erkek cepte görüp kıymet bilmeyp ayrılıncada ellerinde hiçbirşey kalmıyor. Dediğin gibi hislerini bunlara belli edersen yandın...Hayatının merkezine koyuyorlar. 18-19 yaşlarında bende böyleydim. 1 aylık erko için ah onsuz yapamam edemem derdim şimdi ismini hatırlamıyorum şuan 24 yaşındayım erkekler totomu yesin kafasındayımboşanma ile eşdeğer değil tabi ama hayatlarının merkezine koydukları için böyle kütük erkekleri sevip ayrılamıyorlar. Birde bu hislerini karşı tarafa belli ederlerse eyvahlar olsun zaten.
Böyle net konuşmalar gün geliyor insanın sınavı oluyor. Birgün bu durumla sinanmayacaginizin hiçbir garantisi yok.kesinlikle öyle bir erkek için kendilerinden vazgeçiyorlar sonra o erkek cepte görüp kıymet bilmeyp ayrılıncada ellerinde hiçbirşey kalmıyor. Dediğin gibi hislerini bunlara belli edersen yandın...
ayyy valla ben erkolar totomu bile yiyemez kafasındayım![]()
kariyere fazla odaklanmışım sanırım erkekler bacımdır kafasındayım asdghj
Konuşmadik ama ben boşanmak istediğim için bu sürece girdiğini söylemişerkekler düz varlıklardır ağzıdan çıkan lafı alırlar sizin için ani ise de onun kafasında ciddileşmiştir peki konuştunuz mu süreçte
Bunlar zor süreçler kararsız görünüyorsunuz onu hâlâ seviyorsunuz. 19 Şubat'ta gebelik testi yapmışsınız. Eski konunuzdaysa iyiki çocuk olmamış şükrediyorum yazmışsınız. Ama şuan bir konuşsanız belki de barışırsınız. Bence sağlıklı iletişim yollarını, stres ve öfke kontrolünü öğrenmeniz iyi olur. Eşler arasında tartışma olur ama önemli olan kalp kıracak raddeye gelmemek. Saygılı olabilmek.Kolay tartışıyoruz. Sanırım benden beklediği ilgiyi veremiyorum diye bu kadar agresif diye bir farkındalık olustu. İlgi beklentisini farklı bir dille yansıtıyor ben de buna tepkisel yaklaşıyorum. Yani durumu yanlış yorumluyordum. Altında yatan sebebi kafamı dinlerken fark ettim
Siz direkt boşanmak istiyorum deyince sanırım eşiniz de gurur yapmış.Konuşmadik ama ben boşanmak istediğim için bu sürece girdiğini söylemiş
Tespitleri bile yanlışBöyle net konuşmalar gün geliyor insanın sınavı oluyor. Birgün bu durumla sinanmayacaginizin hiçbir garantisi yok.
Evet. Aslında boşanmak öyle lafta olduğu kadar kolay değilmiş onu anladım. İlk günlerde hiçbir pişmanlığım yoktu gayet nettim. Dediğiniz gibi çocuk yok diye sukretmistim. hatalarim tam olarak bahsettiğiniz şeyler. Sağlıklı iletişim kuramadım onunla. Yeterince şefkat ve sevgiyle yaklasmadim. Kadın olan benim o yapsın kafasindaydim. Yani elimden geleni yapsaydım belki içim rahat olacaktı ama çok yönlü düşünüyorum şu an. İlerde şu şekilde yaklassaydim belki daha farklı olurdu diye iç geçirmekten korkuyorumBunlar zor süreçler kararsız görünüyorsunuz onu hâlâ seviyorsunuz. 19 Şubat'ta gebelik testi yapmışsınız. Eski konunuzdaysa iyiki çocuk olmamış şükrediyorum yazmışsınız. Ama şuan bir konuşsanız belki de barışırsınız. Bence sağlıklı iletişim yollarını, stres ve öfke kontrolünü öğrenmeniz iyi olur. Eşler arasında tartışma olur ama önemli olan kalp kıracak raddeye gelmemek. Saygılı olabilmek.
Evet kesinlikle çok haklısınız. Kendime diyorum avukattan önce terapiste gidelim niye demedin diye.. düşüneceğim bu dediğinizi teşekkür ederimTespitleri bile yanlış
Siz ayrılığı sinirle söylemenize rağmen , erkeklerin vazgeçtiğinden bahsetmis
Olayın içindeymiş gibi çok net konuşup, güya çok bilgili tecrübeli ya da çok olgun ayaklarıyla dalga geçmek tamamen çocuksu bir davranış zaten
Neyse konunuza geleyim
Barışırsaniz tartışma sebebiniz için terapiste gidebilirsiniz
Birde boşanma ayrılık ağza kolay gelmemeli