Anlaşmalı Boşanma

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8.627
4.398
31
Haftaya mahkeme var şimdi ;
Kendimi nasıl ifade edebilirim.
Özellikle anlaşmalı boşanma süreci geçirenlere sormak istiyorum.
Şikayetlerinizi kısaca mi ozetlediniz yoksa
Detaylıca anlattınız mi ?

Haftaya mahkeme var şimdi ;
Kendimi nasıl ifade edebilirim.
Özellikle anlaşmalı boşanma süreci geçirenlere sormak istiyorum.
Şikayetlerinizi kısaca mi ozetlediniz yoksa
Detaylıca anlattınız mi ?

Adı üstünde anlaşmalı boşanma. Şikayetlerinizi anlatmaya gitmiyorsunuz. Ortak anlaşmalı boşanma protokolü hazırlamadınız mı ? İnternete yazın, çıkar.

O protokolde yazıyor.Hic mi sormuyor hakim neden anlaşamadıniz diye.
Yok okuyor hakim bu yazdıklarınızın dışında belirtmek istediğiniz var mı diyor yok diyorsun o kadar çok konuşmuyorsun dilekçede zaten her şey yazdığı için.. başta bir iki vaaz veriyor ama 🤣 işte emin misiniz ilk yılda böyle şeyler olur vs gibi siz de evet eminiz diyorsunuz iyi peki diyip boşuyor

Bu kadar kolay mı ya.Cidden
Protokolü de ben doldurmadim.Sadece anlaşamıyoruz yazdık.

Yani çok iç dökmek istiyorsan, bari gitmeden böyle gün tabağı tarzı bir iki kap bir şey hazırla götür. Sen anlatmaya başlarken en azından nezaketen dinlerler.

Zaten protokolde sebebi ne olursa olsun ki bu hakimi ilgilendirmiyor boşanmak istediğinizi ve nafaka mal paylaşımı vs konularda anlaştığınızı beyan etmiş oluyorsunuz. Hakim sadece usulen son kez emin misiniz diye soruyor bitti gitti 5 dakika bile sürmez

Yok okuyor hakim bu yazdıklarınızın dışında belirtmek istediğiniz var mı diyor yok diyorsun o kadar çok konuşmuyorsun dilekçede zaten her şey yazdığı için.. başta bir iki vaaz veriyor ama 🤣 işte emin misiniz ilk yılda böyle şeyler olur vs gibi siz de evet eminiz diyorsunuz iyi peki diyip boşuyor
Onu soruyorum uzun uzun değilde genel olarak sebep nedir diye sormuyorlar mi ?

Onu soruyorum uzun uzun değilde genel olarak sebep nedir diye sormuyorlar mi ?
Hayır sebep sormuyor sebep dilekçede yazıyor çünkü neden demiyor sormuyor açıklamıyorsunuz sadece eklemek istedikleriniz var mı diyor ama bisey eklemeye gerek yok süreç uzar eklersen

Zaten protokolde sebebi ne olursa olsun ki bu hakimi ilgilendirmiyor boşanmak istediğinizi ve nafaka mal paylaşımı vs konularda anlaştığınızı beyan etmiş oluyorsunuz. Hakim sadece usulen son kez emin misiniz diye soruyor bitti gitti 5 dakika bile sürmez
O kadar uğraşıyorsun.Yuva yıkılıp gidiyor işte.

X