- 2 Ağustos 2017
- 33
- 19
- 3
- Konu Sahibi Turuncu2017
Pazartesi günü anlaşmalı boşanma protokolü hatırlattım avukata eşim imzalamadı ilk başta yok akşam yok sabah imzalarım dedi ben de evrakları evde bıraktım ve ailemin yanına döndüm. Şuan imzaladığını ve ne zaman gelip başlatacagimi soruyo işlemleri. Sorularım var bu konuda. 1) bu evrakların belli bir zaman sınırı var mi? Ben haftaya gidip dilekçemi yazdırıp mahkemeden gün alabilir mıyım? Yoksa yeni protokol mu lazım? 2)protokolde belirtmiştik zaten ama ben altınlarını aldım giderken yarın obur gün bizim ordaki düğünde takılanları geri ver deme şansı kalır mi? 3)adlı tatil olduğu için hakim dava gününü ekim ayina tatil bitimine atar mi ? Çünkü avukat sorayim hakime bugün bile bakabilir dedi küçük nüfuslu biyer olduğu için yoğunluk yok adliyede 4)ev eşyaları mobilyalar protokolde bana kaldığı yazıyor borcta öyle ben ödeyeceğim ya suan evde ben yokken eşyaları taşırsa götürürse yapacağım bisey olur mu? 5)tayinini yaptirana kadar süre istedi evden gitmek için ve suan annesi de belki bizim evimizdeler ben uzaklaştırma kararı mi koydurayim ne kendisiyle ne ailesiyle o evde burun buruna gelmek istemiyorum.