- 5 Ekim 2022
- 100
- 174
- 33
- 27
- Konu Sahibi fasulyeci1
-
Gerekceli karar tebliği ne zaman oluyor inanin bu konu hakkinda hic bir bilgim yok. 2 tarafta mi dilekce verecek yoksa davaci olan ben yeterlimi?gerekçeli karar yazılıp tebliğ edilince istinaftan feragat dilekçesi vermeniz lazım mahkemeye.
Avukatiniz var mı,bana istemediğini watsaptan mesaj at dedi attım öyle olduKizlar merhaba 2subatta yine mahkemem var hayirlisiyla bu sefer bosanirim diye umuyorum temmuzdan beri bosanamadik neyse ben bosandiktan sonra 1 gun bile bu soyadi tasimak istemiyorum hayatimdan tamamen ciksin istiyorum yoksa surekli karmasiklasiyor ruh halim. İstinaftan feragat etmek istiyorum diye mahkemede mi soyluyecegiz? Yoksa dilekce falan mi beklemek istemiyorum acikcasi bunaldim bu isten bitmek bilmedi anlasmali oldugu halde. Bu istinaftan feragat icin nasil bir yol izlemeliyim en kisa hali?
Benim gerekçeli karar 14 günde çıktı(bugün).Gerekçeli kararın tebliğinden sonra 15 gün içinde istinaf dilekçesi vermezseniz istinaf hakkinizdan feragat etmiş oluyorsunuz zatenKizlar merhaba 2subatta yine mahkemem var hayirlisiyla bu sefer bosanirim diye umuyorum temmuzdan beri bosanamadik neyse ben bosandiktan sonra 1 gun bile bu soyadi tasimak istemiyorum hayatimdan tamamen ciksin istiyorum yoksa surekli karmasiklasiyor ruh halim. İstinaftan feragat etmek istiyorum diye mahkemede mi soyluyecegiz? Yoksa dilekce falan mi beklemek istemiyorum acikcasi bunaldim bu isten bitmek bilmedi anlasmali oldugu halde. Bu istinaftan feragat icin nasil bir yol izlemeliyim en kisa hali?
Anlasmali oldugu icin avukat tutmadimAvukatiniz var mı,bana istemediğini watsaptan mesaj at dedi attım öyle oldu
Benimki de anlaşmaliydi bu işlerle uğraşmak ve uzamasını istemediğim için tutmuştumAnlasmali oldugu icin avukat tutmadim
Benim 3 yıl sürdü boşanmam,siz hiç düşünmeyin oraları su akar yolunu bulur değişir soyadınız.Benim boşandıktan 3 5 ay sonra değişmişti takmayın kafanıza.Her şey gönlünüzce olsun.Kizlar merhaba 2subatta yine mahkemem var hayirlisiyla bu sefer bosanirim diye umuyorum temmuzdan beri bosanamadik neyse ben bosandiktan sonra 1 gun bile bu soyadi tasimak istemiyorum hayatimdan tamamen ciksin istiyorum yoksa surekli karmasiklasiyor ruh halim. İstinaftan feragat etmek istiyorum diye mahkemede mi soyluyecegiz? Yoksa dilekce falan mi beklemek istemiyorum acikcasi bunaldim bu isten bitmek bilmedi anlasmali oldugu halde. Bu istinaftan feragat icin nasil bir yol izlemeliyim en kisa hali?
Merhaba, tebligat için dilekçe verdiniz mi? Nasıl oluyor yazabilir misinizAnlasmali oldugu icin avukat tutmadim
Merhaba, kararın tebliği için bir matbu evrak oluyor mu gittiğimizde doldurabileceğimiz, yoksa bizim mi yazmamız gerekiyorSiz bence koştur koştur feragat dilekçesi vermeyin. Bu işin kışı da var. Karşı tarafın istinaf etmeyeceğinden emin misiniz belki bambaşka bir taleple gelir. Siz şimdilik gerekçeli kararın tebliğini isteyin. Zaten tebliğ edildikten sonra kesinleşmesi iki hafta farkediyor eğer karşı taraf da istinaf etmeyecekse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?