- 20 Haziran 2019
- 5
- 1
- 30
- Konu Sahibi sorunlubirkiz
Öncelikle merhabalar hanımlar buradaki ilk makalemin bu olması çok üzücü bir durum. 23 yaşındayım 4 senedir ayrıl barış son 2 senedir ise düzenli giden bir ilişkim var.Kendisi ankarada ben ise istanbulda yaşadığım için ayda 1 kere gelip giderek görüşebiliyoruz yalnızca. Şöyle bir durum var ki ikimizde aynı gün aynı yıl doğumluyuz. Tabi ben biraz daha olgunum erkekleri bilirsiniz geç olgunlaşırlar. Geçen yılbaşında evlilik teklifi aldım. Ramazan bayramında ise aile tanışmam gerçekleşti. Temmuzda sözüm olacak. Tabi olabilirse. Şimdi hanımlar ben 2 senedir ilişkim var diyorum fakat küs barış bir ilişki bu. Çok defa gitmek istedim izin vermedi. Çünkü çok kaba ve çok saygısız küfürü yok ona bi lafım yok ama inciterek konuşuyor. Sinirlendiği zaman özellikle çok zoeuma giden şeyler söylüyor aynı zamanda bende söylüyorum ama olayların çıkış kaynağı kesinlikle onun düşüncesiz olması. Normalde aşırı uyumlu ve sakin bir yapım var. Çok bakımlı ve güzel bir kız olduğumu düşünüyorum ama kıymetimi bilmiyor. mesela benim isteklerimi çok bir şey istiyormuşum gibi karşılık veriyor hani ben para gözmüşüm gibi.İnkar ediyor ama ben öyle hissediyorum. Halbuki asla ondan öyle birşey isteyip beklemiyorum bile tek isteğim huzurumuzun olması bu süreçte mutlu olabilmek. Ufak bir örnek vereyim söz tarihimizin belli olduğu gün kavgalıydık ben aradım belli oldu dedim. Yok niye o tarih şöyle böyle dedi. Tamam neyse söz için benim kendi profesyonel makinem var ve ufak da olsa dış alanda çekim yapmak istiyordum dünde bu yüzden kavga ettik çünkü beyimiz istemiyormuş. Olmayacak dedi tamam dedim alttan aldım ikimizde gerginiz diye üzerine düşmedim. Ama hala tripli konuşuyor ben bişey yapmışım gibi. Mesela bizde söz kıyafetini ayakkabı şal iç çamaşırı erkek tarafı alır. uzakta yaşadığı için ben para göndereyim sen al dedi ama ben şimdi parayı bile isteyemiyorum normal tesettür abiye fiyatlarını bilirsiniz. 600-1000 arası ben ondan 1000 lira istesem bunlar için bana yeniden paragöz muamelesi yapar ters konuşur diye korkuyorumm. Bazen çokk değersiz bazen çok seviliyor gibi hissediyorum Ama konu şu ki evlendiğimde mutlu olabilir miyim ne yapacağımı bilmiyorum. Ailelerde işin içine girdi bana akıl verin lütfen illaki bana yardımcı olacak ablalarım veya böyle bir adamla denk gelmiş başa çıkmış ablalarım vardır.. çok uzun oldu Hakkınızı helal edin