be_reN I'm takin back my love Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2009 2.726 4 116 Antalya 16 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Etna #21 kayserı sıvesıne aıt bı kelıme degılmı o.. sen herseyden cıkma herseye karısıp burnunu sokma gıbı deyımler gıbı bısey degıl mı? CADIARZU
kayserı sıvesıne aıt bı kelıme degılmı o.. sen herseyden cıkma herseye karısıp burnunu sokma gıbı deyımler gıbı bısey degıl mı? CADIARZU
decemBer medeniyet bekarların omuzlarında yükselecek tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2007 5.774 4.341 698 16 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Etna #22 madem öle kubuz ne demek bilin bahalım? :ecrin_bebek: kubuzlanmaaa deriz meselaa. memleketimde yaşamamama rağmen çok kullanırım, ahali de ööle bakar suratıma. kaydirigubbakcemile2
madem öle kubuz ne demek bilin bahalım? :ecrin_bebek: kubuzlanmaaa deriz meselaa. memleketimde yaşamamama rağmen çok kullanırım, ahali de ööle bakar suratıma. kaydirigubbakcemile2
100yuz Yüksek Rütbeli :))) Kayıtlı Üye 24 Mart 2008 783 0 641 43 A.B.D. 17 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Etna #23 dmtksn .!.: yılan zehiri demek:dance: Genişletmek için tıkla... hayır bilemedin :dilcikar::dilcikar:
Etna kader ile kanlı bıçağım Kayıtlı Üye 9 Nisan 2009 207 0 296 Kayseri 17 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Etna #24 be_reN .!.: kayserı sıvesıne aıt bı kelıme degılmı o.. sen herseyden cıkma herseye karısıp burnunu sokma gıbı deyımler gıbı bısey degıl mı? CADIARZU Genişletmek için tıkla... tam olarak değil canım o senin dediğiin her aşın katığı derler herrşeye maydonoz gibi yanikaydirigubbakcemile3
be_reN .!.: kayserı sıvesıne aıt bı kelıme degılmı o.. sen herseyden cıkma herseye karısıp burnunu sokma gıbı deyımler gıbı bısey degıl mı? CADIARZU Genişletmek için tıkla... tam olarak değil canım o senin dediğiin her aşın katığı derler herrşeye maydonoz gibi yanikaydirigubbakcemile3
Etna kader ile kanlı bıçağım Kayıtlı Üye 9 Nisan 2009 207 0 296 Kayseri 17 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Etna #25 100yüz .!.: hayır bilemedin :dilcikar::dilcikar: Genişletmek için tıkla... ne yani mar yılan demek aslı zehr-i mar gibi gelmişti bana ne ne ne hadi sölekaydirigubbakcemile5
100yüz .!.: hayır bilemedin :dilcikar::dilcikar: Genişletmek için tıkla... ne yani mar yılan demek aslı zehr-i mar gibi gelmişti bana ne ne ne hadi sölekaydirigubbakcemile5
Etna kader ile kanlı bıçağım Kayıtlı Üye 9 Nisan 2009 207 0 296 Kayseri 17 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Etna #26 ¤ decemBer ¤ .!.: madem öle kubuz ne demek bilin bahalım? :ecrin_bebek: kubuzlanmaaa deriz meselaa. memleketimde yaşamamama rağmen çok kullanırım, ahali de ööle bakar suratıma. kaydirigubbakcemile2 Genişletmek için tıkla... huysuzlanma gibi bişeymi acepCADIARZU
¤ decemBer ¤ .!.: madem öle kubuz ne demek bilin bahalım? :ecrin_bebek: kubuzlanmaaa deriz meselaa. memleketimde yaşamamama rağmen çok kullanırım, ahali de ööle bakar suratıma. kaydirigubbakcemile2 Genişletmek için tıkla... huysuzlanma gibi bişeymi acepCADIARZU
be_reN I'm takin back my love Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2009 2.726 4 116 Antalya 17 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Etna #27 dmtksn .!.: tam olarak değil canım o senin dediğiin her aşın katığı derler herrşeye maydonoz gibi yanikaydirigubbakcemile3 Genişletmek için tıkla... hımm bılemedık desene.. :kedi: :roflol: :roflol:
dmtksn .!.: tam olarak değil canım o senin dediğiin her aşın katığı derler herrşeye maydonoz gibi yanikaydirigubbakcemile3 Genişletmek için tıkla... hımm bılemedık desene.. :kedi: :roflol: :roflol:
100yuz Yüksek Rütbeli :))) Kayıtlı Üye 24 Mart 2008 783 0 641 43 A.B.D. 17 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Etna #28 dmtksn .!.: ne yani mar yılan demek aslı zehr-i mar gibi gelmişti bana ne ne ne hadi sölekaydirigubbakcemile5 Genişletmek için tıkla... canm kars'lılar zehrimar'ı zıkkım anlalamında kullanıyolar .. asıl anlamını bende bilmiyorum ama dediyin gibi yılan zehri olabilir .. ama birine kızınca insan neden yılan zehri diye bağırırki işte onu anlamadım??
dmtksn .!.: ne yani mar yılan demek aslı zehr-i mar gibi gelmişti bana ne ne ne hadi sölekaydirigubbakcemile5 Genişletmek için tıkla... canm kars'lılar zehrimar'ı zıkkım anlalamında kullanıyolar .. asıl anlamını bende bilmiyorum ama dediyin gibi yılan zehri olabilir .. ama birine kızınca insan neden yılan zehri diye bağırırki işte onu anlamadım??