- 19 Kasım 2020
- 22.032
- 48.108
- 548
Iıı oda şeydendir ya vitamin değerleri felan düşmüştür
Onun da cevabını bulmadan gitme bir yere
anladımŞehir ismi vermeyeyim ama küçük bir şehirde öğrenci evi ve tokiydi
tuvaletimi yaptıktan sonra iki metre ötedeki lavabonnun önüne anadan üryan gitmediğimi gayet iyi biliyorum bulaşıp damlaması için böyle bir şeyin olması gerek zaten cevap aramıyotum niz zaten çok cevap aradık b3nzer bir olay var mı diye merakettimEcünnüler regl olmuştur, ped bulamayıp sizin eve girmiş ped aramışlardır, eved.
Nesi, neyi doğaüstü olacak işte kan bulaşmıştır dikkatsizlik olmuştur, kurup korkutup durmayın kendinizi. Üstelik üzerinden 3 sene de geçmiş, bunun hala aklınızı işgal ediyor olması bile gereksiz.
Ben de bir şey yaşadım, kına olayından daha da büyük ama Mune’nin gazabına uğramamak için susuyorumBir taminizi alirim düz kınayla birakmam artik deyiver..Tek ben degilmisim ne cok yasayan varmis ama yav
Yaa merak ettik amaBen de bir şey yaşadım, kına olayından daha da büyük ama Mune’nin gazabına uğramamak için susuyorumAynen bari bir tam altın versinler de korktuğuma değsin
Bence de bir açıklaması yok tek aklıma yatan fare olabileceği yine de düşünüp korkutmayın kendinizi 3 yıl geçmisÝtuvaletimi yaptıktan sonra iki metre ötedeki lavabonnun önüne anadan üryan gitmediğimi gayet iyi biliyorum bulaşıp damlaması için böyle bir şeyin olması gerek zaten cevap aramıyotum niz zaten çok cevap aradık b3nzer bir olay var mı diye merakettim
Bunu açıklayabilirim. Fiziki durumlar çok sık rüyaya sebep olur. Kolunuz ters yattıysanız rüyada kolunuzun koptuğunu falan görürsünüz mesela. Beynin ön kısmı, önfrontal lob, uykuda olduğu için veri işlenemez, beyin aldığı sinyalleri direk açık olan bilinçaltına yansıtır. Sizin iltahap patladığı an o bölgede ki sinirler sinyali çaktı. Zaten rüya oluşması 1 saniye. Bunu düşünerekte uyumuşsunuz , bilinçaltı size sizi kurtaran doktor imajıyla gelmiş. Mesela rüyada dişleriniz dökülüyorsa sık sık kesin uyurken sıkıyorsunuzdur. Tekrar eden bu tarz rüyalar hep rahatsızlık belirtisi oluyor.Bende yaşadığım ilginç bir olayı anlatayım
Bikini bölgemden kocaman iltihap çıkmıştı yürüyemiyorum o derece. Artık nasil bunaldiysam ağlayarak dua etmiştim geçsin artık diyerek. Uyumuşum ve rüyamda beyaz önlüklü birisi iğneyle patlattı iltihabı o an uyandım pis bi koku ve sıcak akan bir sıvı hissettim gerçekten de patlamışti iltihap.
Cok ilginçti ama
mantıklıBence evi o sirada regl olan öcüler basmis, gökten de birer damla birakmis, biri sana biri bana biri de bunu okuyanlara
MantıklıBunu açıklayabilirim. Fiziki durumlar çok sık rüyaya sebep olur. Kolunuz ters yattıysanız rüyada kolunuzun koptuğunu falan görürsünüz mesela. Beynin ön kısmı, önfrontal lob, uykuda olduğu için veri işlenemez, beyin aldığı sinyalleri direk açık olan bilinçaltına yansıtır. Sizin iltahap patladığı an o bölgede ki sinirler sinyali çaktı. Zaten rüya oluşması 1 saniye. Bunu düşünerekte uyumuşsunuz , bilinçaltı size sizi kurtaran doktor imajıyla gelmiş. Mesela rüyada dişleriniz dökülüyorsa sık sık kesin uyurken sıkıyorsunuzdur. Tekrar eden bu tarz rüyalar hep rahatsızlık belirtisi oluyor.
Eveeeet ben artık gidiyorum. İyi geceleeeeerrrrBen de anlatmak istiyorum,kuzenim bana hediye kocaman benden büyük peluş bir ayıcık hediye etmişti,dolabımın üzerine koymuştuk sürekli orda dururdu yani,bir sabah uyandığımda yüzüstü yatıyordum ve o ayıcık benim tam belimin üstündeydi uyanınca belimde bi ağrı hissettim ve bibaktım ayıcık belime oturur vaziyette,ayrıca uyurken kapıyı kilitlemiştim uyur gezer olsam ayıyı nasıl sırtıma o şekilde koyup uyuyabilirdim çok düşündüm bunu ama bi çözüm bulamadım ara ara aklıma gelir nasıl oldu diye
Birkaç kişi daha yazsa paranormal activity 6 çekerizBen de anlatmak istiyorum,kuzenim bana hediye kocaman benden büyük peluş bir ayıcık hediye etmişti,dolabımın üzerine koymuştuk sürekli orda dururdu yani,bir sabah uyandığımda yüzüstü yatıyordum ve o ayıcık benim tam belimin üstündeydi uyanınca belimde bi ağrı hissettim ve bibaktım ayıcık belime oturur vaziyette,ayrıca uyurken kapıyı kilitlemiştim uyur gezer olsam ayıyı nasıl sırtıma o şekilde koyup uyuyabilirdim çok düşündüm bunu ama bi çözüm bulamadım ara ara aklıma gelir nasıl oldu diye
Bencede biri damlatmis söyleyememis ortada kalmış kan..suçun sahibi olmazmışTobe yarabbi
Doğa üstü güçlerle ne alakası var
Olmuş iste
Gece gece milleti korkutma simdi
Evet bende bakmistim.Asiri gerilmistim sonra hatipoğlu yorumlamis ruyamızda gezeriz bazen gezdigimiz yerlerden kalıntıları uyandıgımızda getiririz diye..
vay namussuz ! allahtan uyanmissiniz irziniza göz koymuş ayi oglu ayiBen de anlatmak istiyorum,kuzenim bana hediye kocaman benden büyük peluş bir ayıcık hediye etmişti,dolabımın üzerine koymuştuk sürekli orda dururdu yani,bir sabah uyandığımda yüzüstü yatıyordum ve o ayıcık benim tam belimin üstündeydi uyanınca belimde bi ağrı hissettim ve bibaktım ayıcık belime oturur vaziyette,ayrıca uyurken kapıyı kilitlemiştim uyur gezer olsam ayıyı nasıl sırtıma o şekilde koyup uyuyabilirdim çok düşündüm bunu ama bi çözüm bulamadım ara ara aklıma gelir nasıl oldu diye
tuvaletimi yaptıktan sonra iki metre ötedeki lavabonnun önüne anadan üryan gitmediğimi gayet iyi biliyorum bulaşıp damlaması için böyle bir şeyin olması gerek zaten cevap aramıyotum niz zaten çok cevap aradık b3nzer bir olay var mı diye merakettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?