Anlamlandıramadığım olay

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay bunun çok değişik töbestağfurullah yorumları var.
Bir kere de kayınvalidem beni bir hocaya goturmustu okuması ici.Yeni evliyiz ben sürekli agliyorum huzursuzum filan..bana kizim sen boyle degildin nisanliyken neden simdi boylesin kesin nazar var birşey var deyip duruyordu. OYSA BİZİ RAHAT BIRAKMADIKLARI İCİN DİPTEYİM SONDAYİM DEPRESYONDAYDİM alfjfjt

Neyse hocaya gittik herifimde geldi..girdik yanina benim telefon calinca bizi fircaladi..Kapatin kovarim sizi dedi..Sonra benim alnima arapca okuya okuya 15 dk birşeyler yazıyormus gibi eliyle hareketler yapıp ufledi 3 gün geleceksin dedi bana..3.günün sonunda hocam bereket duasida yazın bari oglum issiz dedi.Hoca yazdi 1 hafta sonra eve hırsız girdi biz kaynanalara tasindik sonra ohoo falan fesmekan iste

Bence de diğer kızlardan biri daha regldir belki şaka yapmak istemiştir
Emin olun o dehşetle yüz kere sorduk birbirimize şaka mı yapıyosunuz şakaysa hoş değil diye zaten şaka olsaydı bir iki gün sonra biri çıkar şakaydı derdi kaldı ki öyle şakacı tiplerde değildik pek yani kimse şakaydı da demedi keşke şaka olsaydı

Bu arada konu sahibi öyle yukardan bizi izliyor tek kelime yazıyor

Attı taşı kuyuya çıkara bilene aşk.olsun

Cok fena taktım konu açıp sessiz sessiz izleyen konu sahiplerine

Ahaha kına ya esime koklatmistim o da bana biryere sürmüssündür demis inanmamisti alfjfjf.
Yeni uyanmisim nereye sürebilirim ki
Ben eşime koklatmadım
Ama kına idi kesinlikle o koku.
Bir yere de sürmedim aynen,benim eşim de baya bi süre şaka yaptığımı sandı ama sonunda ikna olmuştu.
Hayır, yeni uyanmışım,evde kına yok,boya yok çoluk çocuk da yoktu o zaman,ben yapmadım yani. Yıkanınca da geçmedi üstelik.
Enteresandı.
Dermatolojik birşeydi sanırım.

3 yıl önceki olay şimdi niye aklına geldi ki

3 yıl öncesinde kalsaydı

Bu.kan kimin siz çözemediniz biz mi çözeceğiz
internette gezinirken bi şey okudum bu duruma benzer ordan geldi aklıma neden sormadık etmedik diye tamam cevap beklemiyorum cevabıda yok zaten ama böyle açıklanamayn şeyler mümkün mü benzer yaşanmışlıklar var mı diye sormak istedim

Eve başka arkadaşınız gelmiş miydi peki

Ayniii aynii tepkiler de ayni coluk cocukta yoktu aynen acaba bizi ayni yere mi iteleyeceklerdi

Bu arada konu sahibi öyle yukardan bizi izliyor tek kelime yazıyor

Attı taşı kuyuya çıkara bilene aşk.olsun

Cok fena taktım konu açıp sessiz sessiz izleyen konu sahiplerine
Hayır telefondan giriyorum sayfayı yenile et mesajları oku biraz geç oluyor olabilir amacım kaos yaratmak değil aklıma takılan bi durumdu benzer örnekler var mıdır diye merakettim o zmaanlar sormadık korktuk biraz

Ecünnüler regl olmuştur, ped bulamayıp sizin eve girmiş ped aramışlardır, eved.

Nesi, neyi doğaüstü olacak işte kan bulaşmıştır dikkatsizlik olmuştur, kurup korkutup durmayın kendinizi. Üstelik üzerinden 3 sene de geçmiş, bunun hala aklınızı işgal ediyor olması bile gereksiz.

Kopek cöp eseleyip oetaliga sacabilir, kendi buyuk cinsse ve disiyse regli olmus ve kani akmis olabilir gibi gibi
ama kuş hep kafesindeydi genelde zaten kan kuş kadardı neresinden çıkacak ki o kadar zaten doğru cevap beklemiyorum bizde çok kafa patlattık cevabı yok sadece benzer şeyler var mı insanların hayatında diye metakettim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…