- 22 Aralık 2020
- 3.958
- 12.239
- 158
Bir kere de kayınvalidem beni bir hocaya goturmustu okuması ici.Yeni evliyiz ben sürekli agliyorum huzursuzum filan..bana kizim sen boyle degildin nisanliyken neden simdi boylesin kesin nazar var birşey var deyip duruyordu. OYSA BİZİ RAHAT BIRAKMADIKLARI İCİN DİPTEYİM SONDAYİM DEPRESYONDAYDİM alfjfjtAy bunun çok değişik töbestağfurullah yorumları var.
Emin olun o dehşetle yüz kere sorduk birbirimize şaka mı yapıyosunuz şakaysa hoş değil diye zaten şaka olsaydı bir iki gün sonra biri çıkar şakaydı derdi kaldı ki öyle şakacı tiplerde değildik pek yani kimse şakaydı da demedi keşke şaka olsaydıBence de diğer kızlardan biri daha regldir belki şaka yapmak istemiştir
Kına yakıldı barnakklarima deyyom gııHerifin inanmamis bilee neredeyse gelin gidiyormuşsun of
Ben eşime koklatmadımAhaha kına ya esime koklatmistim o da bana biryere sürmüssündür demis inanmamisti alfjfjf.
Yeni uyanmisim nereye sürebilirim ki
Gidecekken kınamla geri döndürmüsler heheyy akfjfjBen aşırı rüya görürüm ya ama hiç bişe getirmedim azıcık altın para felan alıp gelsem bari
internette gezinirken bi şey okudum bu duruma benzer ordan geldi aklıma neden sormadık etmedik diye tamam cevap beklemiyorum cevabıda yok zaten ama böyle açıklanamayn şeyler mümkün mü benzer yaşanmışlıklar var mı diye sormak istedim3 yıl önceki olay şimdi niye aklına geldi ki
3 yıl öncesinde kalsaydı
Bu.kan kimin siz çözemediniz biz mi çözeceğiz
kuş vardı bir tane neden kiKedi kopek var miydi evde?
Mantar kına neden kokuyor ama? Bende okumustum bunu pek mantıklı gelmedi ne bileyim..bu bir mantar türü olbiliyormuş keşke benim başımdan geçeninde bi bilimsel açıklaması olsa ya da buna b3nzer örnekler vs
Bi yandan konuyu okumak istiyorum bi yandan da korkuyorum tüm yorumları okumaya
Eve başka arkadaşınız gelmiş miydi pekiEmin olun o dehşetle yüz kere sorduk birbirimize şaka mı yapıyosunuz şakaysa hoş değil diye zaten şaka olsaydı bir iki gün sonra biri çıkar şakaydı derdi kaldı ki öyle şakacı tiplerde değildik pek yani kimse şakaydı da demedi keşke şaka olsaydı
Kopek cöp eseleyip oetaliga sacabilir, kendi buyuk cinsse ve disiyse regli olmus ve kani akmis olabilir gibi gibikuş vardı bir tane neden ki
Ayniii aynii tepkiler de ayni coluk cocukta yoktu aynen acaba bizi ayni yere mi iteleyeceklerdiBen eşime koklatmadım
Ama kına idi kesinlikle o koku.
Bir yere de sürmedim aynen,benim eşim de baya bi süre şaka yaptığımı sandı ama sonunda ikna olmuştu.
Hayır, yeni uyanmışım,evde kına yok,boya yok çoluk çocuk da yoktu o zaman,ben yapmadım yani. Yıkanınca da geçmedi üstelik.
Enteresandı.
Dermatolojik birşeydi sanırım.
Hayır telefondan giriyorum sayfayı yenile et mesajları oku biraz geç oluyor olabilir amacım kaos yaratmak değil aklıma takılan bi durumdu benzer örnekler var mıdır diye merakettim o zmaanlar sormadık korktuk birazBu arada konu sahibi öyle yukardan bizi izliyor tek kelime yazıyor
Attı taşı kuyuya çıkara bilene aşk.olsun
Cok fena taktım konu açıp sessiz sessiz izleyen konu sahiplerine
Okumuycam ama yoksa kabuslar kabuslarAllahım tek benim sanıyordum
Valla benim diğer okuduklarımın arasında en mantıklı olanı mantar olmasıydıMantar kına neden kokuyor ama? Bende okumustum bunu pek mantıklı gelmedi ne bileyim..
ama kuş hep kafesindeydi genelde zaten kan kuş kadardı neresinden çıkacak ki o kadar zaten doğru cevap beklemiyorum bizde çok kafa patlattık cevabı yok sadece benzer şeyler var mı insanların hayatında diye metakettimKopek cöp eseleyip oetaliga sacabilir, kendi buyuk cinsse ve disiyse regli olmus ve kani akmis olabilir gibi gibi
Gidecekken kınamla geri döndürmüsler heheyy akfjfj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?