O donem nette cok arastirdim Bir çeşit mantar olduğu yazıyordu kimi de melekler kına yakmış vs şeyler ben mantara inanmak istedim öyle yaptımBenimde parmaklarimdaydi serce parmagimda ozellikle kompleydi esimde koklamisti hatta.Ay cok ilginc yahu
Iste o kısmı da korktucu geldi bana. Acaba nereyi gezdiniz?Evet bende bakmistim.Asiri gerilmistim sonra hatipoğlu yorumlamis ruyamızda gezeriz bazen gezdigimiz yerlerden kalıntıları uayndıgımızda getiririz diye..
O neeyydi gızzBazen anlamlandiramadigimiz olaylar oluyor ilginc olmus gercekten.
Benimde birkac sene önce sabah aglayarak uykumdan uyandım bie ruya görüyordum ama hatırlayamamıstım o an..İstemsizce ellerime baktim ve kına yakılmıştı parmaklarima.Yapıs yapıstı yesildi ve gidip yikadim kırmızı oldu. Kokladiginda kına kokuyordu. 1 hafta sonra kendiliginden gecti.
Evde kına bile yoktu cok ilgincti
Ahaha kına ya esime koklatmistim o da bana biryere sürmüssündür demis inanmamisti alfjfjf.O kına bende de oldu.
Bir sabah uyandım ve ayaklarım turuncuydu, kına bildiğin.
Sebebini hala bilmem. Belki bir çeşit mantar türüydü belki bir rahatsızlıktı.
Ama kınaydı, kokusu bile kınaydı.
*evet ayağımı koklamak zorunda kaldım*
Kına gecesine gitmiştirIste o kısmı da korktucu geldi bana. Acaba nereyi gezdiniz?
Ruyamda bile gelin etmis goturuyorlarmis herifim beni onlarin elinden mi aldi uyandırıp neIste o kısmı da korktucu geldi bana. Acaba nereyi gezdiniz?
Çok merak iyi değildir bence bilmeyelimIste o kısmı da korktucu geldi bana. Acaba nereyi gezdiniz?
Ne yazsan tosun paşanın sesinden okuyorumKına gecesine gitmiştir
Ay bunun çok değişik töbestağfurullah yorumları var.Bazen anlamlandiramadigimiz olaylar oluyor ilginc olmus gercekten.
Benimde birkac sene önce sabah aglayarak uykumdan uyandım bie ruya görüyordum ama hatırlayamamıstım o an..İstemsizce ellerime baktim ve kına yakılmıştı parmaklarima.Yapıs yapıstı yesildi ve gidip yikadim kırmızı oldu. Kokladiginda kına kokuyordu. 1 hafta sonra kendiliginden gecti.
Olabilir. Son anda almışsa bir tek parmağınıza anca surmuslerdir. Aklımıza kötü şeyler getirmeyelimRuyamda bile gelin etmis goturuyorlarmis herifim beni onlarin elinden mi aldi uyandırıp ne
çok ilginççünkü baya kafa patlattık kan normal kan değildi görseydiniz siz de derdiniz adet kanı diye birbirimize sorduk ben adettim tek onlar değildi bunun dışında zaten üç kızız adet olup olmadığımızı biliyorduk bi arkadaş her adet dönemi yatalak olur çıkamaz onu biliyorum diğeride ona keza öyle
Evet cok haklisiniz hemen unutuyorum su anÇok merak iyi değildir bence bilmeyelim
Ben aşırı rüya görürüm ya ama hiç bişe getirmedim azıcık altın para felan alıp gelsem bariEvet bende bakmistim.Asiri gerilmistim sonra hatipoğlu yorumlamis ruyamızda gezeriz bazen gezdigimiz yerlerden kalıntıları uyandıgımızda getiririz diye..
Tam istediğimNe yazsan tosun paşanın sesinden okuyorum
bu bir mantar türü olbiliyormuş keşke benim başımdan geçeninde bi bilimsel açıklaması olsa ya da buna b3nzer örnekler vsBazen anlamlandiramadigimiz olaylar oluyor ilginc olmus gercekten.
İllaki bir açıklaması vardır. Olayı tek kişi görmüş. Size güzel bir şaka planlanmıştır.bu bir mantar türü olbiliyormuş keşke benim başımdan geçeninde bi bilimsel açıklaması olsa ya da buna b3nzer örnekler vs
Herifin inanmamis bilee neredeyse gelin gidiyormuşsun ofRuyamda bile gelin etmis goturuyorlarmis herifim beni onlarin elinden mi aldi uyandırıp ne
Olabilir. Son anda almışsa bir tek parmağınıza anca surmuslerdir. Aklımıza kötü şeyler getirmeyelim
Kırmızı odadaki boncuk geldi aklımaRuyamda bile gelin etmis goturuyorlarmis herifim beni onlarin elinden mi aldi uyandırıp ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?