Anlamıyorum onu ama sıkıldım artık

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

gelecekkorkusu

Ziyaretçi
3-4 ay oldu sanırım biriyle tanismistim memlekete gittigimde kucuk bir tatilimde, sonra yasadigim sehre geri dondum...Ariyor beni hep, nerdeyse hergun, konusuyoruz iste ama konusmalar hep aynı yani bugun ne yaptin, hsonu ne yapacaksin gibi gunluk olaylar. ne birr ileri ne bir geri...Hicbiryere varilmiyor yani. Insan karsisindakini daha iyi tanimak icin adimlar atar kucuk, ne biliyim sorular sorar, ogrenmeye calisir. Yani insan yasadigi gunluk olaylardan mi ibaret sadece, o kadar basit mi.

Biraz konusur sonra neyse ben kapatayım artık der. Niye konusuyor belli degil. Ailesiyle yasiyor, annesi babasi evdeyse disari ciktiginda arar hep, isi bitip eve girecegi zaman da kapatayim artik...

Bugun gunaydın diye msj attim sabah, gunaydin bitanem demis ilk defa. Ama sonra telefonda yine o siradan arkadas konusmasi, sanki o mesaji atan baskasi...

Az once aradi yine disari cikmis cunku, sinemaya gidecektim onu sordu gittin mi falan yine gunluk konusma, ben de filmi anlattim. Sonra yine kapatayım artik eve geldim dedi. Durdum konusmalarimiz neden hep boyle dedim. Konuyu desmek istemedi, hemen kapatti...

Bilmiyorum ya ben de artik gercekten sevmek ve sevilmek istiyorum, sabrim yok artik belki de beklemeye, o kadar cok bekledim ki zaten bugune kadar...Insan biraz heyecan duymaz mi, biraz karsisindakine de hissettirmez mi, ne biliyim mesela seni tekrar gormek istiyorum desin veya internette camera ac ta goreyim desin, fotograf istesin vs bunlarin hicbiri yok...Bugun naptin, oldu peki hadi kapatayim.

Gercekten sıkıldım ve hicbisey hissetmiyorum, ne bahtsizim ya

hadi erken biseyler icin tamam ama insan arkadasiyla bile bundan daha fazlasini konusur
onca gecip giden zaman beni ona hic yakınlasitrimadi hep ayni mesafe
ben de artik ne konusacagimi bilemiyorum, pek konusacak bisey bulamiyorum
bunu dile getirdim, hayat boyle iste hep ayni napcaksin diyor

cozen varsa beri gelsin

Son düzenleyen: Moderatör:
sanırım içine kapanık ve konuşmayı pek sevmiyor...Sen söylesen ona 'cam açalım yada anlat bakalım bana kendini'tarzından belki konuşmasına yardımcı olursun...bazı insanlar böyle...sen bunları yapıp çabaladıktan sonra baktın aynı,devam etmeye gerek yok...zaten böyle bir ilişkide mutluda olamazsın gerçi şuanda pek mutlu sayılmazsın ama en azından şansını dene...

yok icine kapanık olmadigini biliyorum
hatta sen ona biseyden bahset o baska bisuru sey soyler
konu konusmamasi degil, konusmanin icerigi
anlatamıyorum ben kendimi nasıl desem sabah bitanem deyip sonra arkadas gibi konusmak..boyle bi konusmadan ne cikabilir, beklentisi nedir bilmiyorum
zaman versem nereye kadar bu sekilde
arkadaslik bile gelisir zamanla, bunla hicbisey gelistigi yok

mesaj atiyorum bazen cevap vermiyor hic mesajlarima, mesaj attigimda ariyor hemen ama ben mesajlasmak falan istiyorum, kısa konusup kapatmak degil...bunlari dile getirsem cok ustune de dusmek istemiyorum acikcasi

bazı erkekler ilgisizdir hep karşıdan bekler...ama sizinki farklı bir durum sanırım.bence al karşına konuş yolun başındayken...rahatsızlıklarını,beklentilerini,içinden geçenleri söyle!seni anlayacaktır elbette...sen konuşmasan,o konuşmasa daha çok takarsın kafana,bunları dile getir...

bence o biliyor benim ne istedigimi ama cekiniyor mu bilemiyorum, anlamiyorum...hic anlamiyorum zaten uzaktayiz anlamam zorlasiyor...belki de oyle odun gibi biridir iste bilemiyorum...en iyisi vagecmek cunku artik hic ugrasacak halim yok, artik benim icin birisi ugrassin istiyorum...1 verilince 10 veren biriyken bunu haketmiyorum

zaten ya kapatıyorsun ya da tasiyorsun
ona bakarsan benim gibi konu acan bisuru kisi var onlari neden tasimiyorsun dedigimde sonra bakarım yogunum diyorsun
ya bi kere de adaletli olsun hayat ya valla burda bile boyle
offff

defolup gidicem zaten istedigin de bu degil miydi
istedigin kadar banla simdi al sana fırsat

defolup gidicem zaten istedigin de bu degil miydi
istedigin kadar banla simdi al sana fırsat

ona bakarsan benim gibi konu acan bisuru kisi var onlari neden tasimiyorsun dedigimde sonra bakarım yogunum diyorsun
offff

noluyor ya huu delikafadulden

neyse... 3-4 ay olmuş ama bu sürede ayrı yerlerde yaşıyorsunuz sanırım. telefonda ne konuşulabilir ki, elbette günlük olaylardan konuşacaksınız. insanı tanımak için ne sorabilirsin ki telefonda?
ama işin enteresan kısmı niye eve gelince kapatıyor telefonu? ailesinden mi çekiniyor ki?

görüşmelerinizi gerçek haayata taşıyın, o gelsin siz gidin ama en baştan böyle telefonda konuşmakla olmaz gelecekkorkusuu:1ninca: e çünkü yüzyüze görüşmekle telefonda konuşmak ap ayrı şeyler. iletişimin kalitesi zayıflıyor ve o durumda da hoş şeyler yaşanmıyor malesef:umursamaz:

offff

bunun altına ben de imzamı atıyorumvereliniortak
peki sen gerçekten ne hissettiğini biliyor musun?yani aşıksan eğer,sen daha farklı yaklaşmaya çalış,sen at ilk adımı

asik degilsen arkana bile bakmadan kac bunca zaman belirgin bi adim atmayan adamdan hayir gelmez bence.

canım madem bisey hissetmiyosun arama falan de o zaman sohbet etmek zorundada kalmazsın

gözden uzak oldumu gönülde bişey yapamıo canım mesafeler sizi uzaklaştıırıyor iyce

canım arkadaşım belki bunu söylemek çok acı ama çocuk sana karşı ilgi duymuyor.

seven erkek yaklaşır peşinde dolaşır tesadüfler yaratır zaten yapması gerekir. sen uzun süre bir ilişkin olmadığı ve ve olmasını istediğin için kendini kolay koyveriyorsun." o yapmasın ben yaparım" diyorsun bu böyle olmaz canım. bu arkadaş yolda sıkılıyor, dert anlatacak birine ihtiyacı var seni kullanıyor. sen de alet oluyorsun.

sen telefonu acma arkadaslarlayım kuafördeyim sesim kısık falan de.sen de derdini anlat sonra kapat. başkasından bahset tepkisini ölç.

GKK kuralı:Gönül kaçanı kovalar.benden sana küçücük bi tavsiye(taktik)kesinlikle 1 hafta telefonlarını açma çocuk aradığında.msj atarsa da soğuk bir şekilde cevap yaz.ama sitem etmiceksin,sanki onu pek sallamıyor gibi davran.sitem edersen bu kez o kaçıyor sen kovalıyor olursun.eğer dediğimi yaparsan emin ol 1 haftaya kalmadan canım bitanem keşke yanında olabilseydim vs..seni özledim gibi sözlere başlar.

ha bir de eğer 1 hafta içinde sen böyle davrandığın halde hala aynı ilgisizliğe devam ediyorsa,sakın bidaha arama ve geri adım atma canım,çünkü bilki seni o kadar değerli ve vazgeçilmez bulmuyordur ozaman.

lawyersss e katılyorum.ama bana çocuk biraz ilgisiz gibi geldi.bir hafta değil 1 ay değil .3-4 ay olmuş.
yani artık bazı şeylerin aşılmış olması lazım.

lawyersss bence de mantıklı birşey söylemiş denemekte fayda var
bu arada uzakta falan dedin sanıyorum ki daha ilk başından böyle taktik uygulamalara kaldıysa devamı zor gibi geldi bana??

çiftlerin birarada olması için en büyük neden aşk sanılır ama değil..
insanları biraraya ilk getiren aşk yada heyecandır, ama bir arada tutmaya yetmiyor malesef.. ideal birliği ve fikri paylaşım da çok önemli.. hele de böyle uzakken..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…