Anlamı güzel Erkek bebek isim önerileriniz varmı?

Ceennet

Aktif
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2017
1.001
371
43
Ben Atabey ismini çok begeniyorum
Anlamı ise şöyle şehzadelere egitim veren Vezir. İsmin karakterik özellikleri ise şöyle Erdemli , Geçinilmesi kolay , Hayal gücü yüksek , Zihin gücü ve kültür zenginliği olan , Hafızası güçlü bir yapıdadırlar.
Sizin fikirleriniz neler?

Anlamı ise şöyle şehzadelere egitim veren Vezir. İsmin karakterik özellikleri ise şöyle Erdemli , Geçinilmesi kolay , Hayal gücü yüksek , Zihin gücü ve kültür zenginliği olan , Hafızası güçlü bir yapıdadırlar.

Adını öyle koydun ya zaten kesin şehzade olur...

Çocuğa emir ismini koymuşlar sümüğünü koluna siliyo :D

Yeni nesil çocuklara çok üzülüyorum ya ailelerinin beklenti seviyesi baya fantastik :KK53:

Adını öyle koydun ya zaten kesin şehzade olur...

Çocuğa emir ismini koymuşlar sümüğünü koluna siliyo :KK70:

Yeni nesil çocuklara çok üzülüyorum ya ailelerinin beklenti seviyesi baya fantastik :KK53:
Tabiki sehzade olmayacak yada isminin ozelligini tasimayacak buyuk ihtimalle ama anlanmli bir isim olmasida lazim esim Muhammed ismini cok istiyor kesinlikle ilk ve tek istedigi isim adini Muhammed koyduk diye dogru sozlu guvenilir dort dortluk bir evlatmi olacak tabiki hayir

Muhammed musap çok seviyorum bu iki ismi

Tabiki sehzade olmayacak yada isminin ozelligini tasimayacak buyuk ihtimalle ama anlanmli bir isim olmasida lazim esim Muhammed ismini cok istiyor kesinlikle ilk ve tek istedigi isim adini Muhammed koyduk diye dogru sozlu guvenilir dort dortluk bir evlatmi olacak tabiki hayir

Tabii ki :işsiz:

Yahya yanına da başka bişey koymazdım. Iki isim olsun diye şimdiki çocuklara anlamsız isimler koyulur oldu. Yahya Allah lütufkârdır anlamına geliyor bu arada. Çocuğun anne baba üzerindeki haklarından biridir güzel isim koyulması. Lütfen iyi düşünün.

peki çocuk iş hayatında ne yapacak, kendisine ne diye seslenecekler?
atabey bey?
Aynısı yazacaktim o kadar zor oluyor ki. Bankada sonu beyle biten bir çalısan vardi adama bey demek isterken o kadar çok ismiyle hitap ettim ki bankaya giderken dua ediyordum o ilgilenmesin diye.

nişanlımla 5 senedir tanısıyoruz başlarda hayal kurardık Mehmet Ömür koyarız adını oğlumuz olursa falan die :)) nedense hiç kız ismi düşünmedik :D 5 senedir de aynı ismi düşünüyorz kısmet olursa bunu koyacagz :))

Direkt şu kırmızıladığım yer, olduğu gibi anlamıyla çok güzel bir erkek ismi bence.

Back
X