- 13 Aralık 2017
- 1.001
- 371
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Atabey ismini çok begeniyorum
Anlamı ise şöyle şehzadelere egitim veren Vezir. İsmin karakterik özellikleri ise şöyle Erdemli , Geçinilmesi kolay , Hayal gücü yüksek , Zihin gücü ve kültür zenginliği olan , Hafızası güçlü bir yapıdadırlar.
Sizin fikirleriniz neler?
Atabey ismi bana seri köz getircileri animsatiyor![]()
Tabiki sehzade olmayacak yada isminin ozelligini tasimayacak buyuk ihtimalle ama anlanmli bir isim olmasida lazim esim Muhammed ismini cok istiyor kesinlikle ilk ve tek istedigi isim adini Muhammed koyduk diye dogru sozlu guvenilir dort dortluk bir evlatmi olacak tabiki hayirAdını öyle koydun ya zaten kesin şehzade olur...
Çocuğa emir ismini koymuşlar sümüğünü koluna siliyo
Yeni nesil çocuklara çok üzülüyorum ya ailelerinin beklenti seviyesi baya fantastik![]()
AsdfhjkSeri süt karşiiim
Tabiki sehzade olmayacak yada isminin ozelligini tasimayacak buyuk ihtimalle ama anlanmli bir isim olmasida lazim esim Muhammed ismini cok istiyor kesinlikle ilk ve tek istedigi isim adini Muhammed koyduk diye dogru sozlu guvenilir dort dortluk bir evlatmi olacak tabiki hayir
Aynısı yazacaktim o kadar zor oluyor ki. Bankada sonu beyle biten bir çalısan vardi adama bey demek isterken o kadar çok ismiyle hitap ettim ki bankaya giderken dua ediyordum o ilgilenmesin diye.peki çocuk iş hayatında ne yapacak, kendisine ne diye seslenecekler?
atabey bey?
Ben Atabey ismini çok begeniyorum
Anlamı ise şöyle şehzadelere egitim veren Vezir. İsmin karakterik özellikleri ise şöyle Erdemli , Geçinilmesi kolay , Hayal gücü yüksek , Zihin gücü ve kültür zenginliği olan , Hafızası güçlü bir yapıdadırlar.
Sizin fikirleriniz neler?