Anlamadim

Nasıl para kazanacak ya
herkesin numarasında bir ilin plakası olur zaten
fatura detaylarına bak
işi için gerekli değilse altında art niyet aranır yani

Benim sevgilişkom asla böyle birşey yapmaz. Bence ayrıl canım.
Aa o da ne? İfşaaaa, kaoooosss:confused::KK4:

Sorun ne? bisey anlamadim. Bende iki hat kullaniyorum belli basli sebeplerden dolayi. Ne olmus?

aa sağol.bi heves yazıcaktım içimde kaldıydı.

KAOOOOSSSS İFŞAAAA
oh:)
o diil de bi de ciddiye falan alındığını sanıyo.tam pasif agresif.
neyin ifşasiysa onu da cozemedim gitti, 150 msjlik uyeligiyle kimleri ifsa edip siteden dislatacak, nasil bi yer edindigini saniyo, ilginc :KK53: hos, yillarin uyesi olsa ne farkeder.. bi msjini 2-3 begenen cikti herhal, ondan bu havalar :KK53:

Hanimlar bakin harika bi iftar yaptim, soylemesi ayip patlican dolmasinin altindaki eti gormeniz lazimdi. Lop lop olmus. Ardindan bi cacik yaparak bu nefis iftari taclandirdim.
Ustune de kahvemle birlikte bi sigara yaktim.
Simdi o patlicanlar boyle ilik ilik sindiriliyorken cok acayip mutluyum.
Ve hepinize zeytin dali uzatiyorum. Istediginize bosanin deyin susacam tamam:KK31:.
Bitsin bu kavga.:KK37:
Lelaaa olmesin seker de yiyebilsin.

neeee 2. hat mı,asla kabullenemem.ne işi varmış 2 hatla,2 hattı sadece ben kullanırım,kocam asla:KK59:

Hanimlar bakin harika bi iftar yaptim, soylemesi ayip patlican dolmasinin altindaki eti gormeniz lazimdi. Lop lop olmus. Ardindan bi cacik yaparak bu nefis iftari taclandirdim.
Ustune de kahvemle birlikte bi sigara yaktim.
Simdi o patlicanlar boyle ilik ilik sindiriliyorken cok acayip mutluyum.
Ve hepinize zeytin dali uzatiyorum. Istediginize bosanin deyin susacam tamam:KK31:.
Bitsin bu kavga.:KK37:
Lelaaa olmesin seker de yiyebilsin.
Anlattığın lop lop etler lop lop bir yerinden gelsin.Sen nasıl bi kişiliksin yaa, normal değilsin inan buna.

burayi cok ciddiye aliyorsun.
alma!
Lop lop bi yerinden gelsin ne demek aluminyum addsasdfssdfx:KK53:
Sebep?
Evet burayı ciddiye alıyorum, aklı başında, düşüncelerine gerçekten önem verdiğim hanımlar olduğu için.
Ciddiye almıyorsan ne işin var burada?
Git laa buradan!

İsterse on hat kullansın. .
güvenmiyorsunuz mu?
istese söylemezdi o hattı .

Şimdi bu bölümün adı nedir?
a)-Geyiğin dibi bölümü
b)-Konu aç eğlen bölümü
c)-Bir Derdim Var bölümü
d)-Hiçbiri

Doğru cevabı bilene tel toka hediye ediyoruz...

Eee böyle geyiğe dönen, hatta bizzat konu sahibesinin geyiğe öncülük ettiği topik ancak böyle kapatılabilirdi.

Eğlencelik bölümlere davet ediyoruz sizleri, yok amaç burda geyik yapmaksa yassahhh, müdürün talimatı var:KK59:

X