Bence doktora gidin ve kan tahlili yaptirin. Demir eksikligi depresif bölümleri tetikliyebilir. O rüyamda gördüm su bu ciddiye almayin. Inancliysaniz bol bol dua edin. Ama doktora da gitmeye ihmal etmeyin
Aynısı bana da olmustu bı kendine okut derim nazar dan herşey olabiliyor maalesef
Gideceğim. Inancli bir insanım her sabah şükürle kalkar yatmadan duasız asla uyumam. Rabbime sığınmaktan başka ne gelir zaten elden? Ama bu kadar olay üst üste olunca şüphelendim henüz 20 yaşındayım, korkuyorum.
Doktora görünene kadar kafanı başka şeye yor düşünme bunları kendine uğraşacak bişeyler bul... 1000 parça lık pazıl al mesela onu yap düşünmekte hasta eder insanı
Korkmayin. Son zamanlarda herhangi bir kayip yasadiniz mi?
Dene canım çünkü bende herşeyi kafaya çok takan biriyim ve bende işe yaradı puzzle bide ben örgü falan da yapıyorum inşallah geçer canım Allah yardımcın olsunDoğru diyorsunuz bir de ben her şeyi çok düşünen bir insanım, bi türlü atamadim şu huyu üzerimden . Sadece inanılmaz bir korku var içimde, deneyeceğim Teşekkürler
Dene canım çünkü bende herşeyi kafaya çok takan biriyim ve bende işe yaradı puzzle bide ben örgü falan da yapıyorum inşallah geçer canım Allah yardımcın olsun
Cümlemizden canımÇok teşekkür ederim, Allah razı olsun sizden de
aksiyete panik atak gibi
Hayır fakat anneanneme 1 yıllık ömür biçildi atlatamamisken Teyzem de kalp krizi geçirdi. Ikisinin de ameliyat olması gerek ve kafaya çok takıyorum, ondan mı dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?