• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anladınız mı

3 testi negatif üzerine pozitif çıkan tanıdığımız oldu.
Sürüntü dipten alınmıyorsa doğru sonuç vermiyormuş ve nötr testte patlama var zaten.

Valla kafayı yiyeceğim, bir restoranda oturmadığıma, kuaföre, otele, avm ye gitmediğime, 2 çocuğumu okula göndermeyip evde tıkılı kalmalarıma yanarım😂
6 aylık emeğim çöp oldu...
Işte tek başımıza önlem alarak aşabileceğimiz bir durum olmadığının kanıtı bbakın ne güzel önlem almışsınız siz aslında ama almayan çok insan var bir şekilde gelip sizi bulabiliyor o yüzden. Inşallah yoktur da tabi

Edilsin anlarsın, buralarda duramazsın emin ol🤣
Şikâyet edildim gidebilirim her an dedi de onu görebildiğimiz bir yer mı var acaba diye ondan sordum yoksa münakaşaya girdiğinde az çok anlıyorsun devamında ban gelip gelmeyeceğini zaten

'Gidiyorum bütün aşklar yüreğimde
Gidiyorum kokun hala üzerimde
Sana korkular bıraktım bir de yeni başlangıçlar
Bir kendim bir ben gidiyorum.'
Merak etmeyin. GİDİYORUM...
Yazdıklarımı son görüşünüz.
Ölmüyorum, tedavi oluyorum ve başka mecralarda takılacağım. SİZİ ÇOK SEVİYORUM. Cevaplarınızı kendimi değerli hissettirdiği iz için teşekkür ederim. :KK15:
Gel gel nereye yahu, bak dertleşiyoruz ne güzel.
Dert sende derman benim bir tükürükte😂
Hayrına covid satılır...

Işte tek başımıza önlem alarak aşabileceğimiz bir durum olmadığının kanıtı bbakın ne güzel önlem almışsınız siz aslında ama almayan çok insan var bir şekilde gelip sizi bulabiliyor o yüzden. Inşallah yoktur da tabi
konu sahibi konumu sabote ediyorlar diye şikayet eder mi ki bizi amma velakin orta da bir konu da göremiyorummm :KK12:

'Gidiyorum bütün aşklar yüreğimde
Gidiyorum kokun hala üzerimde
Sana korkular bıraktım bir de yeni başlangıçlar
Bir kendim bir ben gidiyorum.'
Merak etmeyin. GİDİYORUM...
Yazdıklarımı son görüşünüz.
Ölmüyorum, tedavi oluyorum ve başka mecralarda takılacağım. SİZİ ÇOK SEVİYORUM. Cevaplarınızı kendimi değerli hissettirdiği iz için teşekkür ederim. :KK15:
Amacınız neydi, forumda uslu uslu gezinen kadınlari geyikten banlatmak mı :KK12:

Şu konuda da abuk subuk içerikten konu sahibi kalır gene ben gidersem, kendimi keserim o derece
Geyikten hepimiz gideceğiz herhalde.
Hani çocukken sınıfta birileri yaramazlık yapınca tüm sınıf ceza alırdı ya, kk’da da toplu ban sistemi olsa öyle. Bizimle beraber tüm forum iki gün giremesin, bir şey kaçırmayız 😂😂😂

Fink fink gezen arkadaşlarım sapasağlam.
Bayağı finkten bahsediyorum, eski hayata aynen devam edilen türden.
Adaletin bu mu dünya...

Bebelerim salıncak, kaydırak nedir unuttular, akran çocuk görmeyeli aylar oldu.
Maalesef kaçma ihtimali yok bu sefer, yüksek temaslıyız.
Başım çatlıyor, sırtım, kaburgalarım batıyor, yüzer gezer bir haldeyim, pzt yi bekliyoruz test kesin sonuç versin diye.

Allahtan kimseyle görüşen, bir yere giden insan değiliz, bindiğim asansörden inerken bile kolonya sıkarım havaya da kimseye biz bulaştırmadık.
Buna da şükür, vicdan rahat.

Adaletin bu mu dünya...

Başım çatlıyor, sırtım, kaburgalarım batıyor, yüzer gezer bir haldeyim, pzt yi bekliyoruz test kesin sonuç versin diye.

Allahtan kimseyle görüşen, bir yere giden insan değiliz, bindiğim asansörden inerken bile kolonya sıkarım havaya da kimseye biz bulaştırmadık.
Temas ne zaman oldu dediydin

Adaletin bu mu dünya...

gitseydiniz şehir hastanesine bari biriniz birinizde varsa diğerlerine bulaşmazdı ya .şaşırdım valla ne yazacağımı da bilemedim.

konu sahibi 3.çocuk konusunda siz yazın durun bakalımmm :kızgın:

gitseydiniz şehir hastanesine bari biriniz birinizde varsa diğerlerine bulaşmazdı ya .şaşırdım valla ne yazacağımı da bilemedim.
Yok ya oraya gidilir mi daha da hasta olurum, şu saatte bile kuyruk var.
Araştırdım, testi insanımsı yapan yerleri, pzt kocayı yollayacağım, en insaflı yapan yere.
Pozitif çıktığı an ambulansla damlıyorlar, tüm aile tarama şeklinde.

Yok ya oraya gidilir mi daha da hasta olurum, şu saatte bile kuyruk var.
Araştırdım, testi insanımsı yapan yerleri, pzt kocayı yollayacağım, en insaflı yapan yere.
Pozitif çıktığı an ambulansla damlıyorlar, tüm aile tarama şeklinde.
eşim oraya gitti çok ilgilenmişler aynı günde sonucu verdiler me....na ücretsizdi halbuki bize ama oraya gitti nedense

Back
X